reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
maz mowi ze to z hiszpanem;p bo w hiszpani poczety;p lezy kolo dzieci rodzicow tureckich a moj jest ciemniejszy :-D ale to po mamie ma karnacje bo ja taka bylam mam nadzieje ze mu taka zostanie :-) lece spac bo pozniej mleko sciagnac musze i rano do malego :) dobranoc wszystkim i zycze pieknych II kresek bo to cos pieknego pozniej wziac taki cud na rece :tak::tak:

Daria dobrze że się odezwałaś...My tu już włosy rwałyśmy z głowy zastanawiając się co się stało !
GRATULACJE KOCHANA !!! Natan śliczny...taki czarnulek kochany ! Teraz rośnijcie szybko i zdrowo !!! BUZIAKI DLA WAS!!!

Dbry wieczorek
ale dzien jak tydzien :confused: kurde dopiero zasiadlam do ipada a tu spac juz trzeba, ale duzo pracy w pracy, ale przynajmniej nie mam czasu zastanawiac sie nad ciaza czy tez jej brakiem, bo nie mam czasu

DARIA gratulacje!!!!!! Martwilysmy sie tu o Ciebie , Natan sliczny i ladna waga na ten tydzien ciazy, sama slodycz. Super :-) !!!!!

zakrecona
jak Tatus?

dorcia
ja bym nie mowila, ale ja to ja :happy2: musisz sama zdecydowac kochana, chcialabym ew. Uniknac teo o czym piszesz, oczywiscie nie bedzie to mialo miejsca, ale bym nie mowila jeszcze

Oczyniebieskie
do 1 urodzin nie powinno uzywac sie zadnych plynow do ubran, bo proszek sie wypierze, a czasteczki plynu moga zostawac we wloknach ubranek i uczulac, ja mialam proszek Jelp, polecam, pozatym zadnych innych cudow na kiju

Ania2
ja tez wszedzie widze kobiety w ciazy... Dzis w przedszkolu u nas w grupie, kolega mojego synusia bedzie mial siostrzyczke

nuska
ale pokrecony cykl :confused: , lepek do gory mimo wszystko. Ae sie nasmialam przy skrzypiacym lozku :)

Maleliski
to ja bede krolikiem doswiadczalnym w o+12 :-) czy jak?
tak mamy synusiow w tego samego mies i roku :)
on oglada bajki po angielski, kupilam mu taka serie czuczu angielski, juz opanowal to, chce uczyc go dalej, bo pyta mnie ciagle co jest jak po angielsku ;)

gdusia
ja wszystkie p/ciala o ktorych piszesz badalam

Araki
dzieki za wiruski:)

piranju i wszystkie dziewczynki
caluski

do jutra o podobnej porze :angry:

Ostatnia edycja:
Daria fajnie ze sie odezwalas :)) !! Niech Natanek zdrowo rosnie !! :-) Jeszcze raz gratulacje kochana.

lilly taaaa....:wściekła/y:chyba sama w to nie wierzysz :p nie no nie ma co sie nakrecac niepotrzebnie, kochane moje nie jest mozliwe zaciazenie przy takiej wartosci temperatur, toż to nierealne wrecz wiec nie ma co robic sobie zludnych nadziei :blink:

kiraa no wlasnie !! :| strasznie pokrecony. Tez dzis mialam duuuzo pracy, ale wypisalam sobie urlop na przyszly tydzien wiec odpoczne choc te 5 dni, bo w niedziele i przyszla sobote niestety pracuje :/

Dorcia na forum glownym, tzn na stronie glownej jest cos takiego jak NOWY TEMAT :happy2: to o to Ci chodzilo ? i w ogole co to znaczy ze ktos Cie wesprze ???? To co my nie wystarczamy juz ?? :angry:

reklama
Hej Dziewczyny
Kiraa, Nuuska ja tez taki zapierdziel w pracy mialam ze masakra
Daria sliczny synus Jeszcze raz gratuluję:-)

Z tatą mojego K lepiej zostawili go jeszcze na laryngologi bo robili jeszcze jakieś badania ale dziś juz ma wyjsc

Wieczorkiem postanowiłam troszkę sie zrelaksować ;-) pocwiczylam, a po kąpieli wklepalam balsam i owinelam.sie folia spozywcz:-D oczywiście tylko brzuch,uda i pośladki Rewelacyjnie dziala z balsamem lub serum ujędrniającym :-)
Po pracy poczytam i nadrobie zaległości wczorajsze

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry