anias tez tak mialam kiedys...wszedzie kobiety w ciazy..wlaczam tv a tam kobiety w ciazy..pierwszy lepszy serial - kobieta w ciazy
zaczelam zastanawiac sie czy to ja mam cos nie tak z glowa czy zycie mi robi na zlosc, ale teraz wiem ze chyba zbyt bardzo dzialala moja podswiadomosc bo na swiecie w koncu pelno jest dzieci tych juz urodzonych i tych jeszcze oczekujacych, kwestia nastawienia robi swoje
Dorcia dziekuje za kciuki !! i w ogole, ale Ty wiesz ze za mnie to teraz trzymaj zeby @ szybko sie pojawila, bo juz 28dc a tu dalej nic :-(
zakrecona, kiraa co tam u Was ?? jak mija popoludnie ?? :-)
oczyniebieskie pamietam ze kiedy Olusia byla malutka, pralam jej wszystkie ubranka w platkach mydlanych
ale wtedy nie bylo jeszcze tylu frykasow i bajerow co teraz
Plyn do plukania wlaczylam pozniej jak skonczyla 3 latka, z racji tego ze wiele rzeczy i kosmetykow ja uczulalo, w tym J&J niestety, ale zeby bylo smieszniej tylko i wylacznie oliwki i kremy do buzi. Szampony i zele do mycia sa najlepsze do tej pory
piranha no wlasnie a propo badan. Robilam kiedys badania w kierunku toxo ale wyszly negatywne, to bylo jakos rok temu...nie wiem czy powtarzac je ?
Bo wiesz jakby na to nie patrzec mamy trzy kociaste, ale chyba jesli do tej pory nie zlapalam nic to chyba juz nie powinnam prawda ?
STYCZEŃ 2014:
krystianmartin - termin @ 16/17.01 ( 21 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 17.01 ( 9 cykl starań )
Lilly78 - termin @ 19/20.01 ( 2 cykl starań )
Kiraa - termin @ 20.01 ( 3 cykl starań )
LUTY 2014 :
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
matik2012 - termin @ .02 ( 9 cykl starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( luty 2014)
milla ( marzec 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
ania_g21 ( lato 2014)