reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mamuśkamimi WITAJ !!! Czyli Ty kochana jesteś wrześniowa mama ??? Bo chyba na sierpień się nie załapiesz , nie?
Czy dziewczynki wiedzą że będą mieć braciszka....bo nie wątpię że to chłopak będzie !!!
Ja do 7 tc nie miałam w ogóle apetytu...w ogóle ! Mogłam nie jeść cały dzień i nie burczało mi w brzuchu...dopiero od kilku dni muszę podjadać kilka razy dziennie bo mnie ssie w żołądku...właśnie na kolację spałaszowałam spaghetti :-D

Zakrecona
jak Twój kac? Poszedł sobie już ? My tu starałyśmy się być baaardzo cicho !

Nuuśka u mnie leci...pomału do przodu !!! Ł. zadowolony z imprezki ?

reklama
Zakcona
pij poki ozesz juz niedlugo:-)

kuzwa ja czekam na ksiedza od 15 ej, zaraz zwijam interes, ide kapac sie i dziecko i mu podziekuje jak przyjdzie.... A mielismy dzis jechac do kolegi mojego malego ... A przez ksiedza siedze jak taka doosza w domu:angry:

nuska
moja zablokowana przez Kaje @ ma termin 20.01 :nerd:

Dorcia widziałam że bardzo pocichu się tutaj zachowywałyście :-) Kochane dziewczyny

Kiraa to nieźle się nasiedziałaś Masakra

kiraa juz zmienilam :D Na kolede czekasz ?? o ktorej mialas miec ?
Ola mi mowila, ze dzis w Kosciele ksiadz sie zalil, ze w ciagu ostatniego roku udzielil w Parafii tylko 7 slubow i 20 chrzcin :wściekła/y:...no ja sie wcale nie dziwie. On straszy soba juz z daleka wiec nie dziwie sie ze wszyscy wybieraja inne parafie :-p

zakrecona cos mnie ominelo ?? Kac ?? :-) Ze po czym ?? :-D

Dorcia no pewno ze zadowolony !! trzymal sie dzielnie jako solenizant i wodzirej imprezy :-D wytancowal sie, wyszalal, po czym jak wrocilismy do domu, to stwierdzil ze wypije jeszcze 1 piwo, i wlaczyl mi o 4 rano na ID program o duchach :-D Mowie mu - Glupi jestes, potem nawet po pijaku nie bedziesz umial zasnac :wściekła/y:

mamuśkamimi super ze sie odezwalas :D Ja w ciazy z Ola przytylam prawie 30kg :szok: to bylo cos !! Przed ciaza wazylam 49kg, a kiedy szlam do porodu to waga zatrzymala sie na 75kg. Najwazniejsze zebyscie rosli zdrowo,dla dzidzi wszystko :)
A co do mnie...nie wiem, ale watpie zeby cos jeszcze moglo sie wydarzyc bo jakby na to nie patrzec dzis juz mam 27dc i marze tylko o pojawieniu sie @ :zawstydzona/y:

piranha kochana zakupilam te testy : http://allegro.pl/testy-owulacyjne-30szt-test-owulacyjny-expres-i3833095077.html to te ktore mi pokazywalas prawda ? 30 sztuk kupilam :)

Ostatnia edycja:
Nuska
czekam od 15 ej.... Konca nie widac :szok:
ja tez przytylam ponad 30 kg, ale wszystko ladnie zrzucone:-) nawet teraz mniej waze niz przed ciaza:-)
nuska to Ty malutkajestes co? :-D

zakrecona haha to Ty masz podobna glowe do mojej choc ja swojej po wczorajszym dniu nie poznaje :-D

kiraa a wlasnie ze nie :-) Cale zycie bylam szczupla, nawet bardzo, ale nie zebys pomyslala ze odchudzalam sie czy cos, w zyciu ! Jadlam zawsze za trzech ale przemiane materii mialam taka ze przy wzroscie 173cm nigdy nie potrafilam przytyc powyzej 50kg.Dopiero ciaza wszystko zmienila, choc i tak, po porodzie zrzucilam wszystko co mialam w ciagu 3miesiacy. Spytaj sie jak - nie wiem :confused: Nie robilam nic, nie cwiczylam, jadlam a mimo to chudlam. Teraz niestety dobre czasy sie skonczyly, od 3 lat ide na + co niezbyt mi sie podoba, bo waze prawie 67kg i jakas taka puchata sie robie :wściekła/y:

reklama
zakrecona a tam wcale nie cieta !! Ja zawsze zazdroscilam moim mniejszym kolezankom chocby tego, ze kiedy one kupowaly buty w rozmiarze 37 ja 39 :wściekła/y: A mnie sie zawsze male stopki podobaly :-)

kiraa no ja ostatni raz tyle wazylam z dobre 5 lat temu a w tym roku strzeli mi 28 :-)Teraz to juz wszystko zaczyna isc nie w ta strone co kiedys - co mam to sila grawitacji zaczyna zwisac :-D

Do góry