reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraa
super,swietnie,ze sie nie poddalas, kurcze co za babsztyl z tej wazacej,powinna sie cieszyc, ze walczysz. ja rodzilam oboje w de i musze przyznac, ze bardzo mnie wspierali, dla malej 2 razy poprosilam o butelke bo juz naprawde byla glodna i bez przerwy wisiala na cycku,cala zdenerwowana. co do masci to wlasnie tak jak lanosh i medela sa swietne mi pomogly szybko zagoic krwawiace sutki (obie zawieraja 100%lanoline inne maja tylko jej dodatek)

reklama
Ann
ja sie nie poddalam:-) nie spoczniemy nim dojdziemy:happy:
fajnie ze mialas dobry porod i opieke a skad mniej wiecej jestes z de jesli mozna spytac?

Dobry wieczór dziewczynki,
Skoro o karmieniu mowa to ja też karmiłam tyle co Kiraa 23 miesiące, samo się tak ułożyło jakoś chociaż później u synka to już było bardziej z przyzwyczajenia to picie mleka niż z głodu, bo wiadomo że dziecko jada już dużo innych pokarmów. A odstawiłam bo byłam zmęczona nieprzespanymi nocami, po prostu stwierdziłam dość :-)
Nie miałam jakichś problemów z laktacją, ale to co u mnie pobudzało laktację to było piwo karmi, dodatkowo to jedyna moja mała przyjemność jak karmiłam od czasu do czasu wypiłam :-)

Kiraa
mieszkamy niedaleko Essen i Dortmundu (do lotniska w dortmund mamy jakies 30 min autem)

maggie
w pl jak bylam to tez karmi pilam:)
jak sie karmi to tylko karmi :D

ps
Kiraa, Maggie
ale Wam zazdroszcze tego cyckowania, ja wiem,ze wiecej dzieci nie planuje wiec bardzo bym chciala odbudowac ta laktacje choc o troche poki Marysia chce ciagnac

Kira hazel chesterman phillips "planowanie płci dziecka", po jej przeczytaniu myślałam, że mam receptę na córkę. Teraz już nie wiem. Kurde chyba kilka cykli spróbuję odstepu i będę pilnowala Ph i zadbam o brak sluzu plodnego

Właśnie siedzę i czytam moje wydrukowane notatki z bb, wcześniejsze posty, mam też starania Noemi która kochała się codzień i ma córkę. Teraz pisze z tel ale może jutro wstawię jej opis.

Lenka sporo dziewczyn zaplanowalo płeć. Był opis w pigułce Ale nie wiem która to strona. Może ktoś poratuje. Ja mam wszystko pokserowane.

Elmo oby Twoje słowa pisane były prorocze.

Ann a Ty zastosowałas odstęp i jak z częstotliwością serduszek?

Ostatnia edycja:
Ann
laktacje mozna odbudowac, pamietaj, ze sa matki, ktore adoptuja noworodki i one tez po pewnym czasie karmia swoim mlekiem.... Wszystko jest do zrobienia, tylko czas i cierpliwosc :-)
no to daleko do ojczyzny macie :crazy:

Milla
jakbys jutro wkleila staranka noemi byloby super
a narazie kolorowych snow

nuska
Ty pewno juz chrapiesz biedulko! Wykonczyli Cie....:crazy:

no więc ja tk wczoraj poleciało tak gęste 1 tampon i na 2 trochę do rana dziś tylko plamka kurka no
zrobiłam test ale widzę kreskę tylko że pod światłem i wydaje mi się że to może być po prostu kreska testowa :wściekła/y:
tzn wiecie ta linia na której jak jest ok to jest piękna i wyraźna a tu taka kurka mega pod światło

Ostatnia edycja:
Witajcie
Miałam.miec dzisiaj wolna sobotę ale niestety umowil sie na dzisiaj tajemniczy klient i musze isc :wściekła/y:
Kiaa, Nuuska no przyszla ta wredna @ Termin 9.02 ale ona juz ma zakaz przyjścia :-)
Kiraa ale jiz koniec wymian Ty za 1,5 tyg widzisz II a ja za na poczatku lutego i tego sie trzymamy :-)
Nuuska ja tez mialam wczoraj zapierdziel w pracy ah te piatki Żelki tez lubie ale teraz 0 slodyczy :-)

Matik kochana to moze jednak ta @ nie przyjdzi i za pare dni zobaczysz II tlust krechy:-) twgo Ci życze

Hejka
Matik powtórzyłaś dzisiaj test? Oby wreszcie Ci się udało trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zakręcona Tym razem musi sie udać:tak: za Ciebie też mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Piranha serial powalił mnie z nóg:-D. Będę oglądać:-). Dzisiaj obudziłam się z potwornym bólem głowy:-(. Na dzień dobry apap extra chociaż rzadko biorę leki przeciw bólowe:baffled:. Buziaczki dla dzieci i dla Ciebie
Maggie miłego dnia;-)
Daria czekam na wieści, to był prawie 35 tydzień prawda?
Nuuuska niezmiennie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry