reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bry. :-)

Matik, masz możliwość zrobienia bety?
Ewelin, jak się czujesz?
Krystianmartin, gdzie jesteś?
Ann29, gratuluję córeczki.

reklama
Piranju na moje pocieszenie wklejam Ci jeszcze jeden wykres :-D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    61,9 KB · Wyświetleń: 32
piranha kochana tak w tamtym cyklu z CLO endometrium bylo bardzo mizerne ale wtedy nie bralam jeszcze estrofemu stad tez na pewno ta roznica. Obecna ginka kazala mi brac CLO w tym cyklu po 1 tabletce dziennie, wtedy w cyklu z CLO poprzednia kazala tak samo, ale ja sama dawke zmniejszylam bo uwazalam ze 1 tabletka dziennie przy mojej wlasnej owulacji to za duzo. Poczekamy do jutra i zobaczymy co dalej, bo pregnyl ok, ale jesli ona juz bedzie niechetna na monitoring bo teraz sie nie udalo, to bez sensu w tym momencie dzialac z Pregnylem, ale poki co nie martwie sie na zapas, poczekamy jeszcze do poniedzialku, zobaczymy jak temperatura. Choc nie wiem, watpie troszke ze z tego cienia zrobi sie cos bardziej wyraznego :confused2: Bez sensu, na prawde. Skoro wszystko z Nami w porzadku to czemu sie nie udaje ?

kiraa no to rzeczywiscie jaja :eek: a ja myslalam, ze tylko ja mam pokrecone cykle :cool: o ktorej robilas ten test ???

matik o ja Cie !!!! Masz mozliwosc zrobienia bety ?? teraz zaraz ?? ja widze na tym tescie cien cienia, mniej wiecej to wyglada tak jak u mnie na tescie sprzed dwoch dni, ale u mnie ta krecha pregnylowa byla. Kochana nie masz sie co zastanawiac tylko mimo wszystko idz to sprawdzic !!! Ja mocni zaciskam wszystko co moge !!

Dorcia Mowilas ale mozesz powtarzac !! :-) Bo ja Ciebie tez !!!! :***** jak mija popoludnie ?? szybko dzis udalo mi sie skonczyc i juz przed 13 bylam w domu :)

Witajcie:-)

Kiraa co to ma byc??? :szok::wściekła/y:
Normalnie zagadkowy ten Twoj cykl
Wieczorem wstawie wykres jak odpale kompa Zapomniałam ;-) przepraszam:-*

Nuuska cos może w tym byc bo ja malo kiedy usiedze na tylko a to zaczynam cos sprzątać cos robic itp:-) dalej &&&

Piranhu jeszcze dokładnie nie mamy strategii ale chyba zadzialamy w dniu pozytywnego testu Pewnie w tygodniu jak juz będę robila testy to pomarudze Ci troszkę :-) mam nadzieje że jeszcze nie masz mnie dosyc hihi :-*

Krystianmartin a Ty gdzie? Jak tempka?

Zaraz idziemy po choinkę :-) a później na zakupy do centrum Szukam zaległego prezentu imieninowego :-D chyba na koszule dżinsowa die skuszę ;-)
A wcześniej bylam na rundzie po ciucholandach :-D dzis upolowalam 2 koszulki dla mojego K, spodnie dla siebie i maly termofor (duzy juz mam) i za to wszystko 10 z groszem zapłaciłam :-D

Milego weekend kochane:-)

Hej zakrecona, fajnie ze wpadlas, no straszny ten moj cykl :crazy:
test ovu z teraz jasna kreska.... Nie wiem co i jak

twoj czas marudzen bedzie w nastepnym tygodniu, teraz moj tydzien :cool: ta biedna Piranja zsiwieje przeze mnie :crazy:

Ann gratuluj oczywiście że Cię pamiętam, pochwal się zdjęciami córeczki
Wiecie co przepraszam że tak o sobie ale po prostu mam taki straszny dołek, byliśmy na obiedzie u teściów i mąż coś teściowej zwrócił uwagę bo coś tam się wtrącała, nie chce pisać o szczegołach, długa historia, oczywiście że ja go poparłam, a ona powiedziała mi że jestem niby magister ale taka głupia jak nie wiem i nie wytrzymałam, ubrałam się i poszłam na nogach do domu sama... Po prostu nikt nigdy tak mnie nie upokorzył ani nie poniżył, mąż nie wybiegł za mną nie zatrzymał mnie, jest mi tak strasznie smutno ...

reklama
Maggie...TULĘ !!!
Ale masz wredną teściową ...brrr !!! A sama pewnie ledwo podstawówkę skończyła ???
A Twój mąż powinien stanąć w Twojej obronie i pójść razem z Tobą !
Ja staję za Tobą...podaj adres...ja jej powiem parę słów !!!

Do góry