reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piranhu tez sie zastanawialam nad tymi testami polecanymi przez Ciebie, one maja czułość
30 mIU/MI, takze nie wiem czy polegac na sprawdzonych przez Ciebie czy kupic te 20mIU/Ml. Musze to przemysleć :) Te o ktore pytałam tez sa zielone. Ana ja byłam zadowolona z testow z allegro w tych bialo rozowych opakowaniach, ale tak jak pisalam, z tamtej dostawy mialy rozowa kancowke, i i od 4 dnia przed owulacja ta kreska testowa robila sie coraz ciemniejsza i dzien przed owu piekne dwie kreski, a teraz to samo opakowanie, a w srodku testy z koncowka bialo-granatowa- no lipa jednym slowem.

Babeczki a ten dzidzius to babeczka czy chłop? Ja nuba nie widze, albo slepam albo nie ma na zdjeciu a po czaszce jakie wnioski? Wczoraj moja znajoma przyjechała I mi newsa zapodała, że w ciązy jest po wakacjach w PL hehehe wiec Antek bedzie miał rodzenstwo tylko teraz pytanie czy to siostra czy brat ;)

iempnp.jpg

pozdrawiam serdecznie

hej dziewczynki
no to Airfks jest problem a kiedy miałaś najciemniejszy test ? bo że nie jest on ciemniejszy od testowej to jeszcze pół biedy
zobacz od 16 i lb 19 masz też skok z 3 tempkami więc zobaczymy co będzie dalej

Krystianmartin no dietę to możesz tak do 3 m-cy później trochę należałoby urozmaicić przynajmniej co jakiś czas bo inaczej bardzo się osłabi ciało

ja cóż czekam co to będzie raz że tak raz że nie hmmmmmmm zobaczymy boję się że jak mi test we wtorek .środę nie wyjdzie i nie wezmę tabletek to tylko sobie na robię

pozdrawiam i trzymam kciukasy

wiek ciązy to miedzy 10 a 11 tydzien a zdjęć innych nie mam tylko to jedno zskanowałam co by Wam wrzucić ;) świrnieta jestem chyba :zawstydzona/y:

maran-atha, no właśnie tak mi się wydawało z kształtu dzieciątka, że to jeszcze dość wczesna ciąża :tak:, na ocenę nuba jest jeszcze za wcześnie. Co do kształtu czaszki to podobno też lepiej oceniać po 12 tygodniu, profil czaszki musi być dobrze widoczny.

Oczy niebieskie
, obejrzałam zdjęcie Twojego Maluszka i niby wydaje się, że mózgoczaszka jest bardziej prostokątna :-) (a jaka była Twoje opinia? :-)) ale jednak na załączonym zdjęciu jej fragmenty są poucinane (ucięty jest tył, góra a czoło zasłonięte przez coś, łożysko? :-)), masz jakieś ujęcie z widoczną w całości czaszką?

reklama
Piranhiu to zdjęcie robiłam pod kątem nuba (którego w końcu usg nieuchwyciło). Nie mam w tej chwili innego. Chyba poczekam do usg 24.09. Niby też wydaje mi się czaszka prostokątna, ale już sama nie wiem i boję się wiedzieć.

Do góry