reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kindzia no to i ja sie wypowiem bo nawet odnosilas sie do mnie :-) Jest tak jak mowi Pirania, nawet spelaniajac wszystkie 7 czynników mozna podniesc szanse na zaplanowanie plci jedynie albo az do 80-90%. Zawsze trzeba miec swiadomosc ze mozna sie znalesc w tych 10-20% ktorym sie nie udaje. Wszelkie albo moze wiekszosc zalecen jakie pojawiaja sie na tym forum pochodzi ze strony in-gender która ja rowniez przesledzilam - mniej wiecej. Tak tutaj w tabelce Pirania podaje 6 osob ktore zrobily naprawde bardzo duzo i im sie udalo, na in-gender sledzilam glownie opisy staran dziewczyn ktore staraly sie o chlopców. Zauwazylam ze te które naprawde sie przykladaly i spelnily conajmniej 6 czynników maja upragnionych synków, te ktore pisaly ze planowanie nie dziala bo im sie nie udalo z reguly nie opisywaly swoich staran wiec ciezko je ocenic badz z opisu wnioskowalam ze kilka czynnikow pomieszaly. Zatem skutecznosc jest duza ale jednak trzeba miec swiadomosc ze 100% pewosci nigdy nie ma. Gdzies w glowie ciagle mam mysl ze mi sie nie udalo. Ale jeszcze nie wiem. A Ty jestes moze w trakcie planowania?

Piraniu no to ja wlasnie mam to samo, nic nigdy w zyciu nie przyszlo mi łatwo. Na wszystko musialam zawsze zapracowac. Mozna powiedziec ze to procentuje na przyszlosc jednak czasem ten wysilek aby osiagnac cel mnie przygniata. Dziekuje Ci za wsparcie. Wizyte planową mam juz w czwartek wieczorkiem, na ta nieplanowa wyrwalam sie zaledwie tydzien wczesniej ale jak juz mowilam nie zaluje, to byl taki kubel zimnej wody na moja glowe, potrzebowałam go aby troche ochłonąć ;-)

Ewelin dalej nie napisalas kiedy masz nastepna wizyte?

Agagsm
czekam z niecierpliwoscia na wiesci od Ciebie!

Ostatnia edycja:
reklama
Matik2012- cykle mam ostatnio ok 30 dniowe, od ostatniego starania cykl mi się przedłużył na 34 ,wiec ciężko powiedzic

Pirania
wklejam zdjęcia z owu i Ph moje oraz na samym dole męża ale mój aparat zaznaczam robi piękne zdjęcia ale nie z bliska ponieważ rozjaśnia wszystko jest jaśniejsze niż w rzeczywistości bo np. pasek ovu jest ciemniejszy niż ten który robiłam w zeszłym cyklu .
Męża Ph tak myślę że jak już było we mnie to może dlatego tak nisko? no nic zobaczymy na koniec @ czy będzie czy nie a już od dziś poproszę męża żeby brał l-karnitynkę ale czy to mnie wykluczy z tabelki Piania?
P8250422.jpgP8250426.jpg

Ana87 a teraz który masz dc? prowadzisz jakiś kalendarzyk np. na ovufrend?

edytuję żeby dopisać że do d...py są te zdjęcia totalnie zakłamane nie są takie jasne spróbuję jeszcze zrobić ale 2,3 tony ciemniejsze a test ovu ciemny a tu jasny jak nic
a męża wygląda teraz jak moje nie no aż tak nie jest szok
nie wiem czy to Wam coś da
masakra z tym aparatem
P8250431.jpgP8250429.jpg
na samej górze jest test ovu z poprzedniego cyklu pozytywny a teraz nie za bardzo tego widać ale widać że jest mimo wszystko jaśniejszy od tego wczorajszego uuff no żeby ktoś nie myślał że głupoty wypisuję i że mam zwidy

Załączniki

• P8250422.jpg
    P8250422.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 71
  • P8250426.jpg
    P8250426.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 57
  • P8250431.jpg
    P8250431.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 42
  • P8250429.jpg
    P8250429.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
kindzia 100% pewności nigdy nie ma. Ale każda z nas pragną dziecka wymarzonej płci stara sie temu chociaz jakoś pomóc, tym bardziej że metoda schetlesa została obalona. I można nic nie robić albo skorzystać z porad osób którym sie udało, które coś na ten temat wiedzą.
elmo ja teraz mam wizytę na 16 września, za 3 tygodnie.

Ostatnia edycja:
elmo tak jeszcze oglądam te twoje zdjęcie z usg z 12-stego tygodnia. Jak dla mnie to na 98% ptakol.

Ostatnia edycja:
dziewczyny przepraszam że znowu ja ale chcę wkleić zdjęcia z USG mojej dzidzi, jak coś odczytacie z nich to dajcie znać.
przepraszam że wszystkich nie wymienię. każdego kto cos zobaczy proszę o wypowiedz.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tak na szybko bo mam gości i 4 dzieci na głowie ;-)

Matik, pH było na 100% niższe dlatego, że spadło już od niższego pH śluzu. Przyjmijmy na forum, że warunek hormonów jest spełniony gdy zrobi się badania krwi :-)

ewelin, ja widzę według mnie dziewczynkowego, płaskiego nuba na pierwszym zdjęciu :tak:, na drugim dzidzia odwrócona jest tyłem.

Do góry