Elmo2
Fanka BB :)
Kindzia no to i ja sie wypowiem bo nawet odnosilas sie do mnie :-) Jest tak jak mowi Pirania, nawet spelaniajac wszystkie 7 czynników mozna podniesc szanse na zaplanowanie plci jedynie albo az do 80-90%. Zawsze trzeba miec swiadomosc ze mozna sie znalesc w tych 10-20% ktorym sie nie udaje. Wszelkie albo moze wiekszosc zalecen jakie pojawiaja sie na tym forum pochodzi ze strony in-gender która ja rowniez przesledzilam - mniej wiecej. Tak tutaj w tabelce Pirania podaje 6 osob ktore zrobily naprawde bardzo duzo i im sie udalo, na in-gender sledzilam glownie opisy staran dziewczyn ktore staraly sie o chlopców. Zauwazylam ze te które naprawde sie przykladaly i spelnily conajmniej 6 czynników maja upragnionych synków, te ktore pisaly ze planowanie nie dziala bo im sie nie udalo z reguly nie opisywaly swoich staran wiec ciezko je ocenic badz z opisu wnioskowalam ze kilka czynnikow pomieszaly. Zatem skutecznosc jest duza ale jednak trzeba miec swiadomosc ze 100% pewosci nigdy nie ma. Gdzies w glowie ciagle mam mysl ze mi sie nie udalo. Ale jeszcze nie wiem. A Ty jestes moze w trakcie planowania?
Piraniu no to ja wlasnie mam to samo, nic nigdy w zyciu nie przyszlo mi łatwo. Na wszystko musialam zawsze zapracowac. Mozna powiedziec ze to procentuje na przyszlosc jednak czasem ten wysilek aby osiagnac cel mnie przygniata. Dziekuje Ci za wsparcie. Wizyte planową mam juz w czwartek wieczorkiem, na ta nieplanowa wyrwalam sie zaledwie tydzien wczesniej ale jak juz mowilam nie zaluje, to byl taki kubel zimnej wody na moja glowe, potrzebowałam go aby troche ochłonąć ;-)
Ewelin dalej nie napisalas kiedy masz nastepna wizyte?
Agagsm czekam z niecierpliwoscia na wiesci od Ciebie!
Piraniu no to ja wlasnie mam to samo, nic nigdy w zyciu nie przyszlo mi łatwo. Na wszystko musialam zawsze zapracowac. Mozna powiedziec ze to procentuje na przyszlosc jednak czasem ten wysilek aby osiagnac cel mnie przygniata. Dziekuje Ci za wsparcie. Wizyte planową mam juz w czwartek wieczorkiem, na ta nieplanowa wyrwalam sie zaledwie tydzien wczesniej ale jak juz mowilam nie zaluje, to byl taki kubel zimnej wody na moja glowe, potrzebowałam go aby troche ochłonąć ;-)
Ewelin dalej nie napisalas kiedy masz nastepna wizyte?
Agagsm czekam z niecierpliwoscia na wiesci od Ciebie!
Ostatnia edycja: