reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

elmo bardzo się wystraszyłam. jeszcze mojemu M nie mówiłam o tych bólach ale trzeba będzie się wstrzymać.nawet mu wczoraj powiedziałam że nie wiem co mu jest ale teraz jak jestem w ciąży to łazi za mną dzień w dzień jak cień:-D Poziom testosteronu mu podskoczył czy co. Dobrze że jutro wizyta.

reklama
ewelin ja jak byłam w 3 ciąży tez bardzo bolał mnie brzuch, lekarz powiedział, że to macica jak rośnie, a z każdą kolejna ciążą ból jest mocniejszy. Ja jak miałam łyżeczkowanie w 8 tyg to moja macica była wielkości pomarańczy a skubana jak się kurczyła to bolała jakby była wielkości 20 kg arbuza.

Witajcie dziewczynki. Ja dzisiaj czuję się bardzo na @. Brzuch mnie boli jak na@ i zrobił się płaski no i żadnych innych objawów ciążowych nie mam:no: Wczoraj wieczorem byłam na rowerze i dałam sobie niezły wycisk, a jak wróciłam to temperaturę pod pachą miałam 36,6. Dzisiaj o dziwo była wyższa(waginalnie o 5:00 rano), ale jak zmierzyłam o 8:00 pod pachą to wskazywała niecałe 36,6. Nie wiem czy jest sens testować jutro, ale tak z ciekawości pewnie zrobię;-) Dziękuję że tak mocno trzymacie &. Ja już dzisiaj jestem spokojniejsza-może dlatego że termin@ się zbliża

Daria-
czyli jak sie okazuje kazda ciąza jest inna i inaczej moze przebiegac:)))
Ogromnie Ci gratuluje ciązy...jesli dobrze pamietam to zawsze mowilas o trojce dzieci:)
na kiedy masz termin???/

A jak Colin??? juz niebawem roczek:))))

chcialam trojke ale jak sie nie udalo szczelic corki to moze i czwarte :-p

termin jeszcze nie wiem nakiedy mam ale koniec stycznia poczatek lutego :) 2 lipca sie dowiem :)

colin grzeczniutki i taki wesoly powoli zaczyna chodzic ale tylko kawalki malutkie :) nadia do przedszkola poszla juz na probe i byla bardzo zadowolona :) do domu isc nie chciala;p

Ostatnia edycja:
Jest jedna rzecz która mnie niepokoi... boli mnie jajnik lewy:eek: a owulację miałam z prawego. Co to może być? Ból miesiączkowy zdarza mi się na kilka dni przed @ ale ból jajnika raczej nigdy...???

Diara czwarte dziecko. ja nie wiem skąd ty sile bierzesz. A jeszcze nie wiadomo co w brzuszku siedzi. Mówisz ze czujesz się podobnie jak z Nadia więc może córeczka będzie.
krystian mam nadzieje ze to macica, ale wiesz ten ból był taki nyjacy jak na okres i to naprawdę mocny, aż mnie obudził. Nic bedzie teraz post dla męża na zbliżanie sie do mnie przez 9 miesięcy. Krystian a kiedy ty wyjeżdżasz? emocje pewnie są.
Antosia ale widzę ze temperatura jednostajnie się utrzymuję na górze więc ja dalej trzymam kcuiki. maggie dzięki

reklama
Elmo Ewelin dziewczynki trzymam kciuki za wizytki...takie chwile kiedy słyszy się serduszko są po prostu najpiękniejsze !!!

Antosia ja też czuję się @@@ :crazy: buuuuuuuuuuuu
Objawów ciążowych brak ,tempka spada...po prostu w ciąży nie jestem i tyle !!! Trudno !!!
Może lipiec owocnym będzie !!! Trzymajcie laseczki nadal &&& !!!

Do góry