reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antosia ja w tym cyklu nie mam szans. Dopiero w wakacje. Dopiero dzisiaj owu, więc lipa, Wariaty nie przetrwały:no:

Dorcia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
krystianmartin...kolejny cykl będzie owocny !!! :tak:
trzymam mocno
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A u mnie cały czas gorąco i nie zapowiada się na deszcz:no:
Dzisiaj mam strasznego lenia przez cały dzień i pewnie zasnę bez żadnych problemów. A to czekanie po owulacji to jakaś masakra.
Krystianmartin a kiedy ostatnie przytulasy były?

Antosia fajnie że jesteś :tak: mówisz że w niedzielę testujesz? już się nie mogę doczekać :-) cały czas mam zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i Dorcia u Ciebie też ale &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. dziewczyny teraz Wasza kolej więc musi się udać ;-) do mnie chyba owulka przyszła tak wynika w wykresu ale dziś mnie pobolewa brzuch jak na @ więc chciałabym żeby szybko przyszła... a powiedz mi Kochana bierzesz cały czas B complex? bo podobno powinno się ją stopniowo odstawiać w ciąży.

Ostatnia edycja:
Elle dziękuję kochana za kciukaski...oby nie na darmo zaciśnięte były

Ja również ściskam mocno
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elle biorę cały czas bo nie wiedziałem że nie powinnam. A gdzie to wyczytałaś? Dlaczego nie powinno się tego brać? Ja odstawiłam żurawinę tylko.

Tak mnie teraz rozbolał brzuch że muszę pójść się położyć ...koło mężusia oczywiście :-D
Dobrej nocki kobitki !!!

I pamiętajcie że za Was wszystkie trzymam
&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&
nawet jak o tym nie napiszę !!!

reklama
Antosia tu gdzieś na forum wyczytałam o tym b complex żeby od razu nie odstawiać tylko powoli i że można brać w ciąży ale nie wiem jakie dawki bo podobno pomaga na mdłości. dlatego dobrze że bierzesz

Do góry