reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Krystianmartin narazie patrze na to z przymróżeniem oka. Może jest zbyt wcześnie, może jeszcze ta kreska zniknie... wiesz jak to jest. Powiedz mi, wiem ze @ spodziewasz sie 8 czerwca ale ile u Ciebie zwykle trwa faza lutealna?

Teraz mogłam was nadrobic na spokojnie.

Jeszcze raz Czarna wielkie gratulacje! Bardzo się ciesze ze masz już ze sobą synka. Czekam z niecierpliwoscia na relacje z pierwszych chwil spędzonych razem no i jakie w końcu imie nadaliście potomkowi. Zdrowka dla was i wszystkiego dobrego!

Pirania zarówno Ty jak i Twoja siostra macie piękne dzieci. No i parki, eh marzenie większości z nas. No ale w końcu cos nas wszystkie na ten watek przywiało ;) Dziekuje Ci za wsparcie i wszystkie rady, za to ze jesteś, to jest dla mnie nie ocenione, nieważne czy się uda czy nie. Pamietam caly czas ze swoje szanse conajwyzej zwiększam, nikt nie daje mi 100% pewności ale mimo wszystko ciesze się ze tu trafiłam. Jestes niezastąpiona! Dziekuje! I zycze Ci wszsytskiego co najlepsze.

Maran dzięki za wsparcie aczkolwiek w tych emocjach ciężko w cokolwiek wierzyc, serio. Dobzre ze chociaz Ty za mnie wierzysz, moze to wystarczy ;-) A co u Ciebie? Jak Maja i Ala?

Dośka witaj i rozgość się.

Elle
ja w poprzednim cyklu caly tydzień widzialam blada kreske testowa, usychalam z pragnienia, pic nie było jak bo trzeba było testować… heh, zuzylam ponad 30 testow :szok: ale doczekasz się &&&&& za Ciebie i za Twoja córeczke!!! A tym ze nie ma sluzu to się raczej powinnas cieszyc ;-)

Maggie chyba kazda z nas przerabiala etap plamień. Oby Ci się szybko udało ich pozbyć. No wlasnie bierzesz już suplementy, obserwujesz tempke???

Polisia
czekam co tam dziś u Ciebie. @ się rozkrecila czy na razie nie??? Oby nie &&&

Dorcia
spokojnie mogę Ci odstapic to dugie niebieskie miejsce. Az tak zachłanna nie jestem ;)

Ewelin kiedy Ty zamierzasz testowac?

Kazdej z osobna i wszystkim razem przesyłam poranną porcję ~~~~~ i caly czas &&&&&&

Dobra biore sie do pracy.
Milego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Elmo Jesteś w ciąży !!!!!!!!!!
Gratuluję Udało się na pewno. Kreska jest widoczna i nie ma się co zastanawiać. Ale jestem szczęśliwa że Ci się udało

Antosiu tak myslisz? Ja siedze i nie wiem co myslec. Jak juz bedzie po weekendzie i @ nie przyjdzie to zatestuje jeszcze raz, moze uda mi sie kupic jakis lepszy test bo wczoraj na szybko w aptece jak zaczelam sprawdzac jaka jest czulosc tego testu to baba patrzyla na mnie jakby pierwszy raz slyszala ze testy ciazowe maja jakas czulosc. Ten płytkowy ma czulosc 25. Czekam z niecierpliwoscia na wasze dzialania &&&&&

Elmo kochana, jak ja robiłam test z pierwszym synem to test(Bobo test bardzo czuły) wyszedł mi tydzień po spodziewanej @ i jeszcze miałam wątpliwości bo był cień cieniowości- ten test zrobił się dla mnie widoczny dopiero na drugi dzień:-D. Jedynym sygnałem że to może być ciąża to dziwne parcie na pęcherz. Przy drugim synku test mi wyszedł już dwa dni przed @
Dbaj o siebie kochana i jeżeli tylko będzie Cię bolał brzuch to częściej odpoczywaj.
Ja na te bóle brzucha dostałam Duphaston, ale w pierwszym trymestrze nie jest zalecany zwłaszcza jak się kobieta spodziewa chłopca!

Ostatnia edycja:
Elmo kochana gratulacje !!! Nie da się ukryć że to ciąża, już tam malutki chłopczyk mieszka :):):)

Elle, Elmo tempki nie mierzę jeszcze, od jakiegoś czasu biorę suplementy calcium citrate, witaminę b complex, witaminę C. Dieta lekko dziewczynkowa. Cały czas przymierzam się do mierzenia temperatury i obserwacji ale nie mogę sie zebrać. Zwłaszcza że się jeszcze nie dokurowałam to raczej niemarodajne będzie, jak dalej jestem przeziębiona :(

Gratulacje Elmo. Oczywiście że widać, bardzo dobrze widać druga kreskę. Suuuper. Taka piękna wiadomość w taki pochmurny dzień. Jeszcze raz gratuluję i oczywiście mam nadzieje ze dalej będziesz nam kibicować.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry