reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

heloł wieczorkiem ;)

my basenowo ...potem znajomi i dopiero mam chwilkę .

Truskafia
ślicznie ,z miłością i czułością :)) :***

Myszka
polecam hula hop--> zaraz sie pozbędziesz 2 kilosów :))
no i życzę ,aleby remonto się nie przedłużał :-p

Czarodziejka
nie umiera --> nie ma opcji:-)
babki powyjeżdżały ,mężów mają...wróci wsio do normy :tak:

spokojnego wieczorku:)

reklama
Witam dziewczyny. My (w sensie ja i Kuba) całe święta przechorowalismy. Najbardziej żal mi było Kuby, złapał cały komplet: katar, kaszel i gorączka. Na szczęscie już jest lepiej.

nullka takie imprezy spontaniczne są najlepsze. Zawsze są udane!
Ja o pracy też boję się myśleć. Moja firma została przejęta (ale tylko na papierku) i muszę robić wszystkie sprawozdania podwójnie ( za okres przed przejęciem i po porzejęciu) A tych sprawozdań trochę mam... do marca się ciągną. Ale nic, jakoś trzeba to przetrwać.

maggie gratki dla męża. A co za biznes?

Czarodziejko ładna fotka :)

Magda z uk jak samopoczucie? Moze 6 urodzisz, w moje urodzinki ;)

Andziak jak miewa się Jedruś? Coś lepiej? My też stosowaliśmy Sab Simplex, pomagał jako jedyny specyfik. Jednak szybko okazało się, że przyczyną bóli brzuszka była zbyt silna dawka żelaza, którą lekarka nam przepisała. Zmieniliśmy dawkę i jak ręką odjął.

Truskaffko cudne focie. Urocze!!! Też chcę mieć taki cudny brzuszek. Ale najpierw muszę zrzucić kilka kg a później do dzieła. W międzyczasie się zakwasze ;)

Kamea - serwis komputerowy, sklep komputerowy i tworzenie stron internetowych :)
Co do chorób podobno panuje teraz grypa i angina...
No mi tez by się pare kg przydało zrzucić, bo po zabiegu pocieszałam się słodyczami i piwkiem, no a po świętach to wiadomo znow do przodu ;) Wogóle dostałam okres po zabiegu i nie jest może bolesny ale strasznie obfity ... nie wiem czy to norma ?
Miłej niedzieli wszystkim :)

Witajcie,

nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie-ale z braku czasu(praca, dzieci...itp) nie byłam z wami:(
teraz w Święta miałam troszkę czasu żeby was poczytać i muszę przyznać -jestem w szoku!!!jak się wiele wydarzyło!
dziewczyny wielkie GRATULACJE!
Nullka będziesz miała córcię :) Kochana proszę napisz jak przebiegały twoje staranka?
Tryskaffko ty również napisz jak ci się to udało:)
Jestem pod wrażeniem PIRANI-niesamowita wiedza!
Dziewczynki będę potrzebowała waszej pomocy- po tych waszych starankach jestem gotowa aby za jakiś czas starać się o córcię!!!
czy macie jakiś skrypt, ściągę -jaka dieta, suplementy, wspomagacze, gdzie zakupić i jakie paski do ph i tak to w ogóle sprawdzać-jestem w tym zielona:(pomóżcie!

ps. a co u Beatki, Dido, Czarodziejki?

Napiszcie w skrócie której się udało zaplanować, a której nie wyszło:(

wielkie dzięki mama Natana i Milana

Witajcie,

nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie-ale z braku czasu(praca, dzieci...itp) nie byłam z wami:(
teraz w Święta miałam troszkę czasu żeby was poczytać i muszę przyznać -jestem w szoku!!!jak się wiele wydarzyło!
dziewczyny wielkie GRATULACJE!
Nullka będziesz miała córcię :) Kochana proszę napisz jak przebiegały twoje staranka?
Tryskaffko ty również napisz jak ci się to udało:)
Jestem pod wrażeniem PIRANI-niesamowita wiedza!
Dziewczynki będę potrzebowała waszej pomocy- po tych waszych starankach jestem gotowa aby za jakiś czas starać się o córcię!!!
czy macie jakiś skrypt, ściągę -jaka dieta, suplementy, wspomagacze, gdzie zakupić i jakie paski do ph i tak to w ogóle sprawdzać-jestem w tym zielona:(pomóżcie!

ps. a co u Beatki, Dido, Czarodziejki?

Napiszcie w skrócie której się udało zaplanować, a której nie wyszło:(

wielkie dzięki mama Natana i Milana

witaj
ja planowalam ale mi sie nie udalo bo ja stosowalam inny magnez niz dziewczyny i ph pilnowalam tylko przed i rz po a nie co pol godziny;p
teraz od czerwca bede znow planowac moje ostatnie dziecko :)
wrzuc zdjecia synkow bo pamietam twoj Milan byl bardzo uroczy a drugiego nie widzialam :)a ile juz twoi synkowi maja?

Witam!
Mama05 skorzystala bym z hula hop ale moj M mi by nie pozwolil bo sam chce zebym przytyla bo jak on to mowi on nie pies na kosciach spac nie bedzie ja waze na ogol 48 kg przy 172 wiec te 2 na plusie to dla mnie duzo ale jakos zawsze bylam szczupla mam budowe po tacie i nic tego nie zmieni wiec pewnie znowu samo spadnie teraz to mi plus kilo zostalo :tak: po tych swietach organizm troche sie zapchal...:-p ale to tak na marginesie z mlodym wazylam 57 pod koniec ciazy i wciaz wszyscy sie mnie pytali co ja robie a ja nie robie nic ;-) i oby tak zostalo a hula hop jest dobre na talie z tym.
Zreszta nie znam sie na tych sprawach diety cwiczenia itp bo nigdy mi to nie bylo potrzebne...

U nas dalej demolka WC-ta potem w planach salon a tam to juz bedzie roboty bo caly sufit trzeba polozyc kominek okna itp.:szok: jej jak ja juz bym chciala miec wszystko gotowe bo przeciez po remoncie beda staranka :tak:

Cześć dziewczyny:happy2:

U mnie, ja to na końcówce bywa, coraz trudniej. Dopadła mnie bezsenność w nocy, więc męczę się tak do 4-5 rano, żeby później pospać do 9. Poza tym, skurcze i twardnienia brzucha coraz częstsze i tylko jedno jest zastanawiające.....waga leci w dół. Już dwa kg w ciągu 2 nocy:eek: Mam nadzieję, że Marcelek poczeka jeszcze te kilka dni, cobym dała radę wszystko pozałatwiać, no i mogę rodzić:-p

Kamea faktycznie ciężkie Święta mieliście. Mam nadzieję, że już wracacie do siebie. Co do daty 6 stycznia, to nie mam nic przeciwko, bo planuję zakończyć wszystkie sprawy do następnego weekendu:-)

Myszka
powodzenia przy remoncie!:tak:

Truskawciu sesja super! Cudowna pamiątka;-)

Mama dzięki za kciukasy! :****

Koli żeby to tak dało się wszystko załatwiać z łóżka. Niestety....Ale wiesz co? Jak już załatwię, to mam w nosie. Niech się dzieje, co chce;-) Bylebym zdążyła dotrzeć tam, gdzie muszę:happy2:

Natan123
mnie się udało zaplanować, ale chłopca, więc Ci wiele nie pomogę. Jedyne co, to uważam, że warto szczęściu pomóc;-)

reklama
mam do was takie pytanki bo chce przenies colina z kosza do wiekszego lozeczka i nie wiem czy lepsze turystyczne czy drewnianie co jak sie u was sprawdzalo?

Do góry