reklama
macy
Fanka BB :)
Bry Lachony.
Andziak, głowa do góry. Co nas nie zabije, to nas wzmocni. A łez rzeczywiście nie warto wylewać. Bądź najważniejsza dla siebie i zobaczysz, że będzie dobrze.
Agagsm, za dużo dumasz. W lipcu się fajni ludzie rodzą. Co do brata - to nawet nie chodzi o to, że nie chce, tylko jest jak duże dziecko. Teraz pracuje w delegacji i mówi, że nie dostanie dnia wolnego, żeby przyjechać. I szlag mnie jaśnisty trafia, bo ja muszę się z Młodą kulać 1300 km a jemu ciężko z szefem porozmawiać. Zaproponowałam mu inne rozwiązanie, to nie pójdzie, bo chyba za ciężko. No i jak tu takiego nie
Magda, plan jest dobry. Udanych przygotowań. Dziewczynki już zdrowe?
Tusia, zdrowia.
Czarna, wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że to będzie chłop jak dąb. ;-)
Koli, kciukasy za wyniki.
Piranha, 5 u Ciebie trzymam kciuki.
Andziak, głowa do góry. Co nas nie zabije, to nas wzmocni. A łez rzeczywiście nie warto wylewać. Bądź najważniejsza dla siebie i zobaczysz, że będzie dobrze.
Agagsm, za dużo dumasz. W lipcu się fajni ludzie rodzą. Co do brata - to nawet nie chodzi o to, że nie chce, tylko jest jak duże dziecko. Teraz pracuje w delegacji i mówi, że nie dostanie dnia wolnego, żeby przyjechać. I szlag mnie jaśnisty trafia, bo ja muszę się z Młodą kulać 1300 km a jemu ciężko z szefem porozmawiać. Zaproponowałam mu inne rozwiązanie, to nie pójdzie, bo chyba za ciężko. No i jak tu takiego nie
Magda, plan jest dobry. Udanych przygotowań. Dziewczynki już zdrowe?
Tusia, zdrowia.
Czarna, wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że to będzie chłop jak dąb. ;-)
Koli, kciukasy za wyniki.
Piranha, 5 u Ciebie trzymam kciuki.
P
patrysia*
Gość
KATE i u mnie takie gadki a moja odpowiedź podobna do twojej no cóż zawsze juz bedzie takowe gadanie w moją strone i mi zostaje tylko i wyłącznie to olać...to ich problem nie mój skoro tak ich to męczy(bo chyba meczy jak tak komentują )to niech męczy
T
Tusia.
Gość
dziekuje kochane za pomoc i zdrówko.
a o zapobieganie to chodziło mi czy da się coś zrobic jak teraz ma starszy syn aby ten mały nie załapał ????
ale chyba nie
kurcze jakoś podatni na to jesteśmy a najbardziej starszak
jak choruje to zazwyczaj na to dziadostwo
co do zamkniętego o TAK :-)
ps.co do odpowiedzi to tak podobnie odpowiadam ale co z tego
a w domu ryczę jak dzieciak
a o zapobieganie to chodziło mi czy da się coś zrobic jak teraz ma starszy syn aby ten mały nie załapał ????
ale chyba nie
kurcze jakoś podatni na to jesteśmy a najbardziej starszak
jak choruje to zazwyczaj na to dziadostwo
co do zamkniętego o TAK :-)
ps.co do odpowiedzi to tak podobnie odpowiadam ale co z tego
a w domu ryczę jak dzieciak
Czarodziejka
Fanka BB :)
Czarodziejko przyłączam sie do kawy,
ja mam nr tel do Patrysiak moge napisac sms
Kate
Skarbie koniecznie napisz do niej dlaczego sie nie odzywa.
jak Ewelinka???
T
Tusia.
Gość
ja miałam po pierszej ciązydziewczyny czy któraś z Was miała może torbiel jajnika? bo od 2 tygodni pobolewa mnie podbrzusze, kłuje i ciągnie.. martwię się
tylko nie jeden a po parę małych na obu jajnikach
ból był taki,ze chodziłam zgięta w pół i brałam ketonal
dzieki bogu miesiąc anty potem luteina jakiś czas i było po problemie.
K
Kinga85
Gość
HEJ
Ja nie odchodzę z BB nie zostawiam Was. Bede czasami na pewno zaglądać aby popisać z wami
Pozdrawiam ciepło
Piranha 3mam kciuki i ja mocno!
Kinga: nie zostawiaj nas - to nic, że staranka odpuszczasz
Ja nie odchodzę z BB nie zostawiam Was. Bede czasami na pewno zaglądać aby popisać z wami
Pozdrawiam ciepło
Piranha 3mam kciuki i ja mocno!
reklama
P
patrysia*
Gość
Pisz pisz )
Dokładnie bo mieć DZIECKO to wielkie szczescie)
Dokładnie bo mieć DZIECKO to wielkie szczescie)
Podziel się: