reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bry Lachony.

Andziak, głowa do góry. Co nas nie zabije, to nas wzmocni. A łez rzeczywiście nie warto wylewać. Bądź najważniejsza dla siebie i zobaczysz, że będzie dobrze.
Agagsm, za dużo dumasz. W lipcu się fajni ludzie rodzą. :-D Co do brata - to nawet nie chodzi o to, że nie chce, tylko jest jak duże dziecko. Teraz pracuje w delegacji i mówi, że nie dostanie dnia wolnego, żeby przyjechać. I szlag mnie jaśnisty trafia, bo ja muszę się z Młodą kulać 1300 km a jemu ciężko z szefem porozmawiać. Zaproponowałam mu inne rozwiązanie, to nie pójdzie, bo chyba za ciężko. No i jak tu takiego nie :wściekła/y:
Magda, plan jest dobry. Udanych przygotowań. Dziewczynki już zdrowe?
Tusia, zdrowia.
Czarna, wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że to będzie chłop jak dąb. ;-)
Koli, kciukasy za wyniki. :tak:
Piranha, 5 u Ciebie trzymam kciuki.

KATE i u mnie takie gadki a moja odpowiedź podobna do twojej ;) no cóż zawsze juz bedzie takowe gadanie w moją strone i mi zostaje tylko i wyłącznie to olać...to ich problem nie mój :)skoro tak ich to męczy(bo chyba meczy jak tak komentują )to niech męczy :D

dziekuje kochane za pomoc i zdrówko.
a o zapobieganie to chodziło mi czy da się coś zrobic jak teraz ma starszy syn aby ten mały nie załapał ????
ale chyba nie :wściekła/y:
kurcze jakoś podatni na to jesteśmy a najbardziej starszak
jak choruje to zazwyczaj na to dziadostwo :wściekła/y:

co do zamkniętego o TAK :tak::-)

ps.co do odpowiedzi to tak podobnie odpowiadam ale co z tego
a w domu ryczę jak dzieciak

dziewczyny czy któraś z Was miała może torbiel jajnika? bo od 2 tygodni pobolewa mnie podbrzusze, kłuje i ciągnie.. martwię się:-(

dziewczyny czy któraś z Was miała może torbiel jajnika? bo od 2 tygodni pobolewa mnie podbrzusze, kłuje i ciągnie.. martwię się
unhappy.gif
ja miałam po pierszej ciązy
tylko nie jeden a po parę małych na obu jajnikach
ból był taki,ze chodziłam zgięta w pół i brałam ketonal
dzieki bogu miesiąc anty potem luteina jakiś czas i było po problemie.

Czarodziejko zaraz napisze sms , jak tylko odpisze do dam wam znac
Patrysia dokładnie tak jak piszesz, i ja to na prawde mam głeboko gdzies co inni mysla albo mówia,
bo uważam sie za mega szczesciare, ze mam takie super dzieci

reklama
Do góry