reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzięki dziewczyny, że trzymacie kciuki trzeba mieć nadzieję bo to buduje człowieka...

Magda_z_uk piłam suplementy tj kwas foliowy, witamine e, potas, wcześniej oeparol, do owulacji guajazyl, dietę w miarę możliwości starałam sie... ale jadam bardziej na chłopca sól itp... mój mąż pił tran bo gdzieś czytałam o tym. orgazm miałam pierwsza, pozycja od tyłu, potem 15 min z miednicom w górze:szok::-)

starałam się ile mogłam to się okaże, czuję ból w podbrzuszu i jajnikach. ciekawa jestem kiedy mogę test ciążowy najwcześniej wykonać

reklama
Truskafffka dziekuje za porcje fluidlow, zlapalam i trzymam do konca cyklu ;-)
oj zazdraszczam tych ruchow twojego bejbika :tak: juz mi sie teskni i mam wrazenie ze ostatni raz bylam w ciazy ze 100 lat temu :-D

Martucha to tak na powaznie odchodzisz :szok: nie ma mowy :no: nie zgadzam sie
no ale jak to mozliwe ze ktos cie tu znalazl i jeszcze nie cieszy sie z twojego szczescia? co to za ludzie wogole :szok:

moj maly narazie nie ma goraczki, zobaczymy jeszcze jak minie nocka :happy:

Tasha zapomnialam napisac ze jak czytalam dzisiaj twojego posta to tak mi buzia usmiechala z tego twojego szczescia :-)
domyslam sie jak ogromna jeste twoja radosc bo ja czasami tez sobie wyobrazam jakby to bylo gdybym miala corke :tak:
ciesze sie ze twoje marzenie sie spelnilo :-)

Anecia ja rowniez trzymam kciuki za II kreseczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kurcze z córką to było luz blues, wpadka i było. była planowana ale trochę później. nie było stresu poprostu dowiedziałam się o ciąży w 3 tyg . a teraz jak na szpilkach. nie chcę sie nakręcać bo nie ma sensu. czekać na test ciążowy. dziś jest 4 dni

Macy, raczej nie ma czegoś takiego, że pogadamy patrząc sobie w oczy ...zresztą w ogóle nie możemy na razie pogadać :-( Synuś nie odpowie też na pytania w rodzaju "lubisz czekoladkę?", "jesteś głodny?", "najadłeś się?", za to odpowiada na pytania w stylu "co to?",
"jaki to kolor?", "ile jest piłeczek?", "jak robi krówka?" itp. czyli taką pamięciówkę itp.

Tasha, dzięki kochana, też mam nadzieję, że zagrożenie Bostonem minęło skoro dziś już 8 dzień. Teraz martwię się troszkę Krzysiem i chciałabym jak najszybciej odbębnić wizytę w tej poradni. Ależ kochana ta Twoja Sonia, Kaja chyba dłużej jak 5 minut nie uleży (czy to w hustawce czy na macie) ;-) Wklej jakieś foteczki małej Biedronki i ucałuj ją ode mnie.

Aga, to że przed owulką łatwiej ustrzelić dziewuchę wynika z tego, że zazwyczaj wtedy mamy niższe pH i warunki bardziej niesprzyjające dla męskich plemników. Podobno jakieś tam ostatnie badania wskazały na to, że odstęp może mieć niewielkie znaczenie, Nieskuteczność tej metody uświadamia np. ta ankieta :-)

Shettles attempt for a GIRL and got a GIRL (14.5%)
Shettles attempt for a GIRL and got a BOY (48.4%)
Shettles attempt for a BOY and got a BOY (12.9%)
Shettles attempt for a BOY and got a GIRL (24.2%)

Ann, super przygotowania, będzie z tego córcia jak nic! :-)

natusia, oj namieszałam, czytam na wyrywki i pobieżnie z braku czasu i nie na to pytanie natrafiłam :zawstydzona/y: Owulka jest tylko jedna, kilka testów pozytywnych to kilka pików LH w wyniku których pęcherzyk nie pękł. Trzymam kochana kciuki! ...ja też uwielbiam słodkości :-)

Kończę bo Kaja się okropnie rozpłakała.

czesc wszystkim
Melduje sie, ze zyje tylko totalny brak czasu na wszystko.
Nastusia jak mały? lepiej
mama jestem,
Marta już mi smutno,moze jednak zostaniesz?
Pirhania jak miną dzień?
Marzycielka zdrówka dla synka
Patrysiu śliczni chłopcy
Nulka a Ty gdzie sie ukrywasz?
Truskafffka prosze wkleic zdjecia pokoiku po remoncie

dziewczyny, odnosnie tych dwoch owulek, pamietacie moze z telewizji przypadek babki ktora urodzila blizniaki i kazde mialo inne ojca? to dopiero przypadek :-D niezla babka, zeby tak na dwa fronty w krotkim czasie :-D

Natusia trzymam kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i nie puszczam dopoki nie zobacze II kreseczek :-)

reklama
Kate witaj :-) oj my kobitki to czesto odczuwamy brak czasu ;-)

a gdzie nasza Kinga? mam nadzieje, ze jednak zmieni zdanie i nadal bedzie z nami probowac. razem zawsze razniej ;-)

Do góry