reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dopiero rozpoczynamy starania w przyszłym miesiącu. Za z Mikołajkiem za pierwszym razem się udało, więc teraz po cichu też na to liczę:)

Kate
proszę Cię ...do Twojej figurki mi daleko ;))
chłopcy spią:)?
moje chrapią od godziny ..
ja kończe herbate i też zaraz pod prysznic i spać ...juz mi miło na myśl ,że jutro moge dłużej pospać ;)

Alan spi a Oli z tata leżą i cały czas Oli cos gada, ja tez zaraz ide sie wykapac ale jutro wstaje tak jak zawsze 6,00
mój budzik o imieniu Alan mnie obudzi.i
prosze Cie nie przesadzaj z ta moja figurą

Ewcik, kochana, uda się najdalej w przyszłym cyklu, zobaczysz! Ty ostatnie cykle miałaś miesiąc w miesiąc owulacyjne, być może ten też Ciebie pięknie zaskoczy owulką jak ostatni. Tak jak piszą dziewczyny wiara to połowa sukcesu, kiedy w coś wierzysz to organizm potrafi cuda zdziałać ...tak więc uwierz mi, że najdalej w przyszłym cyklu wkleisz nam fotkę ślicznego plusika, nie mogę się już doczekać. To forum przynosi szczęście więc ani mi się waż stąd uciekać :-)

Paulinka
, witaj, poczytaj na początek tekst zieloną czcionką tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index4182.html. Udało się m.in. mi, Magdzie, Tashy a niebawem dowiemy się czy również Truskafffce, Nulce i Noemi :-)

Mama
, już 3 razy wstawiałaś a ja jak zwykle się nie załapałam :-), a podobno do 3 razy sztuka :-D

Magda, jak zdrówko córeczek i jak Ty się dziś czujesz? Czekam jutro na piękne fotki 3D :-)

Ostatnia edycja:
mama gdybym sie znała na takich fotelach to chetnie bym Ci pomogła poszukac, ale niestety nie znam sie,
ja bede kupowac wreszcie ta sokowirówke, moze dzisiaj kupie, bo tak mi zeszło

reklama
Do góry