reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Dopiero rozpoczynamy starania w przyszłym miesiącu. Za z Mikołajkiem za pierwszym razem się udało, więc teraz po cichu też na to liczę
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kate
proszę Cię ...do Twojej figurki mi daleko )
chłopcy spią?
moje chrapią od godziny ..
ja kończe herbate i też zaraz pod prysznic i spać ...juz mi miło na myśl ,że jutro moge dłużej pospać
proszę Cię ...do Twojej figurki mi daleko )
chłopcy spią?
moje chrapią od godziny ..
ja kończe herbate i też zaraz pod prysznic i spać ...juz mi miło na myśl ,że jutro moge dłużej pospać
Piranha
Fanka BB :)
Ewcik, kochana, uda się najdalej w przyszłym cyklu, zobaczysz! Ty ostatnie cykle miałaś miesiąc w miesiąc owulacyjne, być może ten też Ciebie pięknie zaskoczy owulką jak ostatni. Tak jak piszą dziewczyny wiara to połowa sukcesu, kiedy w coś wierzysz to organizm potrafi cuda zdziałać ...tak więc uwierz mi, że najdalej w przyszłym cyklu wkleisz nam fotkę ślicznego plusika, nie mogę się już doczekać. To forum przynosi szczęście więc ani mi się waż stąd uciekać :-)
Paulinka, witaj, poczytaj na początek tekst zieloną czcionką tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index4182.html. Udało się m.in. mi, Magdzie, Tashy a niebawem dowiemy się czy również Truskafffce, Nulce i Noemi :-)
Mama, już 3 razy wstawiałaś a ja jak zwykle się nie załapałam :-), a podobno do 3 razy sztuka
Magda, jak zdrówko córeczek i jak Ty się dziś czujesz? Czekam jutro na piękne fotki 3D :-)
Paulinka, witaj, poczytaj na początek tekst zieloną czcionką tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index4182.html. Udało się m.in. mi, Magdzie, Tashy a niebawem dowiemy się czy również Truskafffce, Nulce i Noemi :-)
Mama, już 3 razy wstawiałaś a ja jak zwykle się nie załapałam :-), a podobno do 3 razy sztuka
Magda, jak zdrówko córeczek i jak Ty się dziś czujesz? Czekam jutro na piękne fotki 3D :-)
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kate
dzis nic nie szukałam ..mało na kompie byłam ..
teraz poszukuje fotela kosmetycznego
dzis nic nie szukałam ..mało na kompie byłam ..
teraz poszukuje fotela kosmetycznego
reklama
Podziel się: