reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Ewcik
no!!! wytrzyj gile,otwórz czekolade i nie daj się !!!
_Ewcik_
Fanka BB :)
Ewcik
oł noł, słodyczy na dzisiaj dosyć- robiłam na obiad naleśniki z serkiem waniliowym, musem truskawkowym i bitą śmietaną-zasłodziłam sie na maxa;-)
mama wstaw jeszcze raz to zdjęcie, na które się nie załapałam
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
A na czym on polega? Coś w stylu spirali?
Po tej ciąży dopiero zrozumiałam jakim problemem jest antykoncepcja w połogu... Zastrzyk się u mnie nie sprawdził, więc na przyszłość szukam alternatywy
Po tej ciąży dopiero zrozumiałam jakim problemem jest antykoncepcja w połogu... Zastrzyk się u mnie nie sprawdził, więc na przyszłość szukam alternatywy
T
Tusia.
Gość
mama dziękuję ci kobieto za rady
znajoma poleciła mi tez taki http://allegro.pl/nuxe-nirvanesque-k...648485136.html
znajoma poleciła mi tez taki http://allegro.pl/nuxe-nirvanesque-k...648485136.html
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Martuchaa
i wzajemnie ---> też Cie uwielbiam )
smacznego Wam zyczę
Ewcik
no to dzis posłodziłaś sobie
---> zakaz na słodkie hahahhaaaa
Tusia
pewnie też jest dobry..ale nie znam firmy..
najwazniejsze to kupić i REGULARNIE używać
możesz zrobić sobie domową maseczkę :
zmiksuj śliwkę lub dwie
dodaj łyżkę otrębów owsianych
i 5 kropli wit E(kupisz w aptece)
nałóż na 15 min i zmyj ciepłą wodą ..
Ewcik wstawiłam ..widziałaś ?
i wzajemnie ---> też Cie uwielbiam )
smacznego Wam zyczę
Ewcik
no to dzis posłodziłaś sobie
---> zakaz na słodkie hahahhaaaa
Tusia
pewnie też jest dobry..ale nie znam firmy..
najwazniejsze to kupić i REGULARNIE używać
możesz zrobić sobie domową maseczkę :
zmiksuj śliwkę lub dwie
dodaj łyżkę otrębów owsianych
i 5 kropli wit E(kupisz w aptece)
nałóż na 15 min i zmyj ciepłą wodą ..
Ewcik wstawiłam ..widziałaś ?
Ostatnia edycja:
pam_x_pam
Fanka BB :)
Ja nie jestem pewna czy one w polsce sa juz....
jest to mala plastikowa rurka z hormonem ktory dziala jak progesteron czyli zatrzymuje jajeczkowanie. Wszczepiany jest pod skure na ramieniu (od srodka) ktorego nie uzywasz( u mnie lewe) i dziala przez 3 lata ale mozna wyciagnac kiedy sie chce. Samo wszczepianie jest bezbolesne bo zawsze daja zatrzyk. Przez 3 dni nosi sie bandaz uciskowy zeby nie powstaly siniaki ktore moga wypchnac implant. Jest dobry bo on po malu uwalnia hormony na przestrzeni 3 lat a nie tak jak zastrzyk odrazu. Mi bardzo pasoje puki co i jest on bardzo dobry bo jest malo zeczy ktore moga zaklucic jego dzialanie no i omija on uklad trawienny lepiej dla watroby
Implant antykoncepcyjny - Antykoncepcja - Seks - Polki.pl
tu mozesz poczytac
jest to mala plastikowa rurka z hormonem ktory dziala jak progesteron czyli zatrzymuje jajeczkowanie. Wszczepiany jest pod skure na ramieniu (od srodka) ktorego nie uzywasz( u mnie lewe) i dziala przez 3 lata ale mozna wyciagnac kiedy sie chce. Samo wszczepianie jest bezbolesne bo zawsze daja zatrzyk. Przez 3 dni nosi sie bandaz uciskowy zeby nie powstaly siniaki ktore moga wypchnac implant. Jest dobry bo on po malu uwalnia hormony na przestrzeni 3 lat a nie tak jak zastrzyk odrazu. Mi bardzo pasoje puki co i jest on bardzo dobry bo jest malo zeczy ktore moga zaklucic jego dzialanie no i omija on uklad trawienny lepiej dla watroby
Implant antykoncepcyjny - Antykoncepcja - Seks - Polki.pl
tu mozesz poczytac
Ostatnia edycja:
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
No to moż zanim urodzi się drugie to w Polsce też będą dostępne Bo ja jestem po cc ,więc przez pół roku po porodzie spirali nie można, a że drugie dziecko będzie w krótkim czasie to na 90% będzie następne cc A na dwójce to ja chciałabym jak na razie poprzestać
reklama
Podziel się: