reklama
..... i jeszcze ja wpadam na dobranoc....
Natusia ja tez chce zobaczyc zdjecia, prosze!!!!!! Pedz do dentysty i tej babie....daj w zeby
Piranha witaj, mam nadzieje ze dzieciaczki juz spia a ty masz czas dla siebie.
Kate mam nadzieje ze rozmowa nocna pomoze i bedzie wszystko ok.
Ann, Koliber witajcie.
Ewcik tule, mam nadzieje ze szybciutko wyjdziesz z tego dolka. Usmiechnij sie, po burzy zawsze wychodzi sloneczko.
Tasha ja tez czekam za fotka Soni
Magda hehhe, ale sie usmialam...., kurcze dalas tez mi do myslenia jak by to bylo w fotelu bujanym????
Tak sobie pomyslalam....ja tu... tam...tego.... a tu....fotelik buju buju....o matko .....lepiej zostawie jak jest.
Ja dzis zrobilam sobie relaksi w wannie, i tak sobie
, nagle slysze.... tato, co to??? A moj M... nie martw sie to tylko wilki wyja, no myslalam ze mu nakopie.....wilki wyja
, uciekam do M, bo bialy
czeka. Jak luz blues to luz blues.
Dziewczynki kolorowych snow
Natusia ja tez chce zobaczyc zdjecia, prosze!!!!!! Pedz do dentysty i tej babie....daj w zeby
Piranha witaj, mam nadzieje ze dzieciaczki juz spia a ty masz czas dla siebie.
Kate mam nadzieje ze rozmowa nocna pomoze i bedzie wszystko ok.
Ann, Koliber witajcie.
Ewcik tule, mam nadzieje ze szybciutko wyjdziesz z tego dolka. Usmiechnij sie, po burzy zawsze wychodzi sloneczko.
Tasha ja tez czekam za fotka Soni
Magda hehhe, ale sie usmialam...., kurcze dalas tez mi do myslenia jak by to bylo w fotelu bujanym????
Tak sobie pomyslalam....ja tu... tam...tego.... a tu....fotelik buju buju....o matko .....lepiej zostawie jak jest.
Ja dzis zrobilam sobie relaksi w wannie, i tak sobie

Dziewczynki kolorowych snow

Ostatnia edycja:
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Widzę, że ładnie tu dziś wariujecie beze mnie:-)
Ann pytasz jak sobie radzimy z 2 dzieci na zakupach? A kto Ci powiedział, że sobie radzimy

A tak poważnie, to zależy. U mnie kiedy Nika była maleńka szło gładko. Sama bez problemu robiłam zakupy, mając jedną w wózku,a drugą za rękę. Teraz jest trudniej. Nawet, jak je posadzimy w wózku razem na tym podwójnym siedzeniu, to albo się biją, albo gryzą, albo szczypią
Wtedy mąż je rozdziela i jedna daje tam, gdzie zakupy, a druga zostaje na siedzisku. Wtedy oczywiście jest ryk,bo taki układ im absolutnie nie odpowiada. Wyjęcie obu z wózka też nie jest dobrym rozwiązaniem, bo obie wtedy ganiają po całym sklepie, a ja nie mogę się skupić na zakupach. Dlatego, najlepiej jest, jak je bierzemy osobno. Raz idę ja z jedną, a mąż czeka w aucie, a drugi raz on z drugą itd. Oczywiście nie zawsze. Często idziemy same (może nie teraz, jak muszę leżeć, ale tak ogólnie, bo mąż w pracy) i powiem Ci, że jakoś łatwiej mi wtedy nad nimi panować. Nie wiem czemu. Może dlatego, że ja zawsze bardzo poważnie traktuję rozmowy z nimi i one czują się ważne, więc nie szaleją tak? Trudno mi powiedzieć. Jedno jest pewne. Im były młodsze, tym było łatwiej. Także nie martw się. Da się jakoś to okiełznać;-) Zawsze możecie zakupy przekładać na weekend i jeździć razem, co byś mogła bardziej skupić się na tym, co trzeba. Poza tym, jak Alex pójdzie do przedszkola, to można wtedy ten czas jego nieobecności w domu wykorzystać na zakupy z młodszym dzieckiem
Natusiu nie rezygnuj ze staranek. Wasza córeczka byłaby cudna. Szkoda, żebyś odpuściła
A śliweczki jeszcze są. Zapraszam na kawkę, słodkości i ploteczki;-)
A dentystce złóż koniecznie reklamację. Co to ma być za fuszerka?
Ewcik zatem cierpliwości Ci życzę. I pamiętaj, że nawet jak Ty już nie masz siły wierzyć, to my tu wszystkie wierzymy za Ciebie. Coś co w wielkich bólach wyrasta jest potem zawsze piękne!
Piraniu skoro mówisz, że już dość, to dobrze. Ja zaczęłam uczyć Nelę spania właśnie, kiedy byłam zdesperowana. Bo co to ma znaczyć, że ja nawet siku sama nie mogłam pójść zrobić? Mam nadzieję, że M Ci pomoże i zajmie się Krzysiem. I kochana, ja nie raz płakałam razem z Nelą, bo wiadomo, że się buntowała, ale ciągle sobie powtarzałam, że krzywdy jej nie robię, a ona płacze tylko dlatego, że inaczej nie umie wyrazić swojego sprzeciwu. Trzymam kciuki za Was już dziś, a Tobie życze dużo siły, bo wiem, jak miękkie jest w takich sytuacjach serce matki
Co do wirusa, to oby Was nie dopadł. Musisz wierzyć, że będzie dobrze, bo inaczej, to w końcu w jakąś deprechę popadniesz. Za dużo na raz na Twojej głowie. Odpędzaj zatem myśli o tym wirusie, tak jakby w ogóle nie istniał. I trzymaj się kochana. Jestem z Tobą
Truskawciu oj my obie teraz to tylko do picia się nadajemy....Kubusia chyba:-) Ale co tam. Dziś za moje 100 dni, a nim się obejrzymy będziemy oblewać Twoje
Toż to u mnie nie dawno było 198
:-)
Mama a piżamka może być nawet flanelowa....Wiesz, ładnemu ładnie we wszystkim;-)
A kfiatuszki piękne. Boshhhhhe, sto lat takich nie widziałam. Normalnie aż się zawstydziłam
:-) A jak pachną, już sobie wyobrażam
Dziękuję!
Kate powodzenia na rozmowie z M
Szkoda, że musisz czekać aż do nocy, ale dobrze, że chociaż tak możecie. Oczyśćcie atmosferę i będzie dobrze. Daj znać koniecznie, czy Ci ciśnienie już spadło;-):-)
Tasha te niekończące się katary są okropne. Oby w końcu odpuścił. I dzięki za opinię o huśtawce. Wątpliwości już nie mam
Kasiu najlepsze jest to, że sama sobie dałam do myślenia i co więcej narobiłam sobie ochoty
:-) Może to i lepiej, że nie mam fotela bujanego, bo w moim stanie................
Ale wiesz, może by było podobnie jak na łóżku wodnym
:-) Echhhh.....chwilami zazdroszczę Wam tych staranek
Śpijcie dobrze wariatki kochane. Pośmiałam się dziś co nie miara. Aż mój maluszek mi dokopał....jesuuuu rodzina mnie bije
DOBRANOC!
Ann pytasz jak sobie radzimy z 2 dzieci na zakupach? A kto Ci powiedział, że sobie radzimy

Natusiu nie rezygnuj ze staranek. Wasza córeczka byłaby cudna. Szkoda, żebyś odpuściła

Ewcik zatem cierpliwości Ci życzę. I pamiętaj, że nawet jak Ty już nie masz siły wierzyć, to my tu wszystkie wierzymy za Ciebie. Coś co w wielkich bólach wyrasta jest potem zawsze piękne!

Piraniu skoro mówisz, że już dość, to dobrze. Ja zaczęłam uczyć Nelę spania właśnie, kiedy byłam zdesperowana. Bo co to ma znaczyć, że ja nawet siku sama nie mogłam pójść zrobić? Mam nadzieję, że M Ci pomoże i zajmie się Krzysiem. I kochana, ja nie raz płakałam razem z Nelą, bo wiadomo, że się buntowała, ale ciągle sobie powtarzałam, że krzywdy jej nie robię, a ona płacze tylko dlatego, że inaczej nie umie wyrazić swojego sprzeciwu. Trzymam kciuki za Was już dziś, a Tobie życze dużo siły, bo wiem, jak miękkie jest w takich sytuacjach serce matki

Co do wirusa, to oby Was nie dopadł. Musisz wierzyć, że będzie dobrze, bo inaczej, to w końcu w jakąś deprechę popadniesz. Za dużo na raz na Twojej głowie. Odpędzaj zatem myśli o tym wirusie, tak jakby w ogóle nie istniał. I trzymaj się kochana. Jestem z Tobą

Truskawciu oj my obie teraz to tylko do picia się nadajemy....Kubusia chyba:-) Ale co tam. Dziś za moje 100 dni, a nim się obejrzymy będziemy oblewać Twoje

Mama a piżamka może być nawet flanelowa....Wiesz, ładnemu ładnie we wszystkim;-)

Kate powodzenia na rozmowie z M

Tasha te niekończące się katary są okropne. Oby w końcu odpuścił. I dzięki za opinię o huśtawce. Wątpliwości już nie mam

Kasiu najlepsze jest to, że sama sobie dałam do myślenia i co więcej narobiłam sobie ochoty

Śpijcie dobrze wariatki kochane. Pośmiałam się dziś co nie miara. Aż mój maluszek mi dokopał....jesuuuu rodzina mnie bije

czarna76
Fanka BB :)
Dziękuje Wam kochane za gratulacje , sama muszę trochę ochłonąć bo nie dowierzam . Z drugiej strony wiem , że dwie kreski to polowa sukcesu i dużo przedemną .
wczoraj miałam spotkanie firmowe z nowym kierownikiem od 15-20 , wróciłam z Tychów o 21:30 i w przelocie tylko , bez romantycznych podchodów powiedziałam T , że test jest pozytywny . On też bardzo przeżył naszą porażkę w 2009 więc widzę że się cieszy ale z takim trochę dystansem.
Mam nadzieję , że tym razem będzie pomyślnie i będziemy rodzicami , a jeśli to chłopczyk to szczęscie się do nas uśmiechnie :
Dzisiaj mam sprawę o podwyżkę alimentów na córki , więc mega stresowy dzień , ale jakos sobie poradzę .
Chcialam teraz wstawić fotkę testu , ale oczywiście aparat rozładowany , wstawię jak znajdę chwilę .
Dziękuje jeszcze raz ,że tak wierzyłyście że się uda i mnie wspieracie
wczoraj miałam spotkanie firmowe z nowym kierownikiem od 15-20 , wróciłam z Tychów o 21:30 i w przelocie tylko , bez romantycznych podchodów powiedziałam T , że test jest pozytywny . On też bardzo przeżył naszą porażkę w 2009 więc widzę że się cieszy ale z takim trochę dystansem.
Mam nadzieję , że tym razem będzie pomyślnie i będziemy rodzicami , a jeśli to chłopczyk to szczęscie się do nas uśmiechnie :
Dzisiaj mam sprawę o podwyżkę alimentów na córki , więc mega stresowy dzień , ale jakos sobie poradzę .
Chcialam teraz wstawić fotkę testu , ale oczywiście aparat rozładowany , wstawię jak znajdę chwilę .
Dziękuje jeszcze raz ,że tak wierzyłyście że się uda i mnie wspieracie

Dziewczynki milego dzionka dla Was,
Czarna
nie steruj sie!!!! Bedzie dobrze. Trzymam &&&&&&&Dzisiaj mam sprawę o podwyżkę alimentów na córki
......ja wstalam jakas polamana, wszystko mnie boli i juz od rana jestem zmeczona

so_happy
witam porannie
U mnie wszystko ok, pogadaliśmy spokojnie, cisnienie spadło, doła nie ma, atmosfera oczyszczona
Czarna nic sie nie denerwuj ( zawłaszcza dzisaj), bedzie dobrze, oszczedzaj sie
Martuuucha a Ty masz prawo leniuchowac i nie przepracowuje sie
wpadne później
Zycze Wam miłego dnia
U mnie wszystko ok, pogadaliśmy spokojnie, cisnienie spadło, doła nie ma, atmosfera oczyszczona
Czarna nic sie nie denerwuj ( zawłaszcza dzisaj), bedzie dobrze, oszczedzaj sie
Martuuucha a Ty masz prawo leniuchowac i nie przepracowuje sie
wpadne później
Zycze Wam miłego dnia
P
patrysia*
Gość
WITAM
Ach już myślami jestem że M od poniedziałku a w zasadzie w nocy w niedzielę do pracy buu a mi tak fajnie jak jest
MARTUCHA a leń się jak możesz
)
NATUSIA chłopcy zdrowi a to najważniejsze
prze de mną szkoła przetrwania od poniedziałku bo teraz M ma jeszcze urlop i on zawozi Dominisia do zerówki 
PIRANHA sie coś tam w środku nieco babra :/ i musze tam oczyszczać aby się nie porobiło coś gorszego...i tak patyczkiem tam "dłubie"i szczerze tak ze strachem robię brr no ale położna mówi ze to go nie boli ze nie mam sie cyckać bo wtedy będzie nie dobrze...ja nie miałam tak czegoś przy żadnych z chłopców bo i też robiłam od razu spiritusem a teraz mi wlepiono regułkę ze pielegnacja na sucho i masz babo placek pępek mi się babrze :/
Taa fajno że tu się pokazałyście ale jak mnie nie było a teraz foteczki skasowane
KINGA urodzinki robimy mu 20 bo 6 ja ledwo ze szpitala przyjechałam a teraz 13(bo chcemy w sobotę zrobić)ma teściu także nam ten 20 został...no tak wyszło że trzeba przesunąć nieco te urodzinki...a ty kobitko się nie przepracowuj
TRUSKAFFFKA jak sama wiesz człowiek na końcówce myśli tylko o porodzie a jak juz jest to o tym aby było po
jednym słowem szybko minie ból bo cały czas jest sie myślami aby miec dziecie w rączkach swych
)
Ach już myślami jestem że M od poniedziałku a w zasadzie w nocy w niedzielę do pracy buu a mi tak fajnie jak jest
MARTUCHA a leń się jak możesz
NATUSIA chłopcy zdrowi a to najważniejsze
PIRANHA sie coś tam w środku nieco babra :/ i musze tam oczyszczać aby się nie porobiło coś gorszego...i tak patyczkiem tam "dłubie"i szczerze tak ze strachem robię brr no ale położna mówi ze to go nie boli ze nie mam sie cyckać bo wtedy będzie nie dobrze...ja nie miałam tak czegoś przy żadnych z chłopców bo i też robiłam od razu spiritusem a teraz mi wlepiono regułkę ze pielegnacja na sucho i masz babo placek pępek mi się babrze :/
Taa fajno że tu się pokazałyście ale jak mnie nie było a teraz foteczki skasowane
KINGA urodzinki robimy mu 20 bo 6 ja ledwo ze szpitala przyjechałam a teraz 13(bo chcemy w sobotę zrobić)ma teściu także nam ten 20 został...no tak wyszło że trzeba przesunąć nieco te urodzinki...a ty kobitko się nie przepracowuj
TRUSKAFFFKA jak sama wiesz człowiek na końcówce myśli tylko o porodzie a jak juz jest to o tym aby było po
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam się serdecznie 
Martuchaa
cześć kochana
) oj warto było poczekać na fotki Natusi ..mówię Ci masakros 
dobrze,że odespałaś
Kate
ufffff..super,że sprawy Wasze załatwione
czyli weekend będzie miły ---> piżamkę masz więc wiesz
Magda z uk
cieszę sie ,że się kwiatki podobały
nie no proszę Cię
flanelowa to nie
bawełniana
)
Pirania
jak u Ciebie kochana ?? ospaliście ??
nadal &&&& trzymam za odpowiednie przemeblowanie góry
Nullka
jak u Ciebie ?? syn po gipsie już oki??
Patrysia*
a Wy pospaliście ?
Kasia uk
i Tobie miłego dnia
jak tam w pracy-->pisz
Czarna
poczekamy na foto
powodzenia w dzisiejszej sprawie ..
miłego lejdis
ja poodkurzałam ,pranie wstawiłam ,byłam u znajomej henne brwi i rzęś zrobić i skoczyłam na pocztę
Tusia
mam hula...idę działać
Martuchaa
cześć kochana

dobrze,że odespałaś
Kate
ufffff..super,że sprawy Wasze załatwione
czyli weekend będzie miły ---> piżamkę masz więc wiesz

Magda z uk
cieszę sie ,że się kwiatki podobały
nie no proszę Cię

Pirania
jak u Ciebie kochana ?? ospaliście ??
nadal &&&& trzymam za odpowiednie przemeblowanie góry

Nullka
jak u Ciebie ?? syn po gipsie już oki??
Patrysia*
a Wy pospaliście ?
Kasia uk
i Tobie miłego dnia
jak tam w pracy-->pisz
Czarna
poczekamy na foto
powodzenia w dzisiejszej sprawie ..
miłego lejdis
ja poodkurzałam ,pranie wstawiłam ,byłam u znajomej henne brwi i rzęś zrobić i skoczyłam na pocztę
Tusia
mam hula...idę działać
Ostatnia edycja:
reklama
macy
Ale produkcja!
Natusia, ja się nie załapałam na zdjęcie, buuuu. Plombę reklamuj i to bez żadnej łaski powinna Tobie zrobić. Tylko te z przednich zębów niestety to do siebie mają, że lubią wypadać.
Magda_z_uk, ja takich chemicznych, aptecznych rzeczy nie polecam.
Obciążają wątrobę i do niczego dobrego nie prowadzą. W każdym razie takie moje zdanie. Jeśli mogę coś polecić, to właśnie nalewka ojców kapucynów i jeszcze paraprotex, ale to dla dorosłych raczej niż dla mniejszych dzieci, bo tabletki dość duże. No i nie możesz karmić czy być w ciąży. Jak będziesz chciała coś wiedzieć, pytaj.
Martucha, Ty sobie te groszki wyczarujesz, zobaczysz. ;-) Chciałabyś mieć dwie dziewczynki za jednym zamachem?
Mnie bliźniaki przerażają, a szanse na nie mam, bo moja mama ma brata bliźniaka. Byłoby ciekawie.
Ann29, zakupy bywają wyzwaniem, ale to się da opanować.
Mama, to czekamy na zdjęcia.
Piranha, wierzę, że się uda nauczyć Tobie Kajkę zasypiania. Moja córka była baaaaaardzo trudnym przypadkiem. Budziła się na każdy dźwięk, musiała ciągle czuć moją obecność przy sobie, w nocy potrafiła się budzić po 20 razy (i nie przesadzam). Zasypiania uczyłam ją metodą Hogg, bo nie dawałam rady. Nie zmieniło to ilości pobudek, ale przynajmniej sama zasypiała w łóżeczku. Oj, było ciężko. Ale teraz nie ma problemu z wędrowaniem w nocy. Kładź jej do łóżeczka bluzkę, którą nosiłaś - czasami dziecko musi czuć zapach matki. Wierzę, że się uda.
Czarna, trzymam mocno kciuki. Niech fasoleczka rozgości się na całego w Twoich progach. ;-)
Natusia, ja się nie załapałam na zdjęcie, buuuu. Plombę reklamuj i to bez żadnej łaski powinna Tobie zrobić. Tylko te z przednich zębów niestety to do siebie mają, że lubią wypadać.
Magda_z_uk, ja takich chemicznych, aptecznych rzeczy nie polecam.

Martucha, Ty sobie te groszki wyczarujesz, zobaczysz. ;-) Chciałabyś mieć dwie dziewczynki za jednym zamachem?

Ann29, zakupy bywają wyzwaniem, ale to się da opanować.

Mama, to czekamy na zdjęcia.
Piranha, wierzę, że się uda nauczyć Tobie Kajkę zasypiania. Moja córka była baaaaaardzo trudnym przypadkiem. Budziła się na każdy dźwięk, musiała ciągle czuć moją obecność przy sobie, w nocy potrafiła się budzić po 20 razy (i nie przesadzam). Zasypiania uczyłam ją metodą Hogg, bo nie dawałam rady. Nie zmieniło to ilości pobudek, ale przynajmniej sama zasypiała w łóżeczku. Oj, było ciężko. Ale teraz nie ma problemu z wędrowaniem w nocy. Kładź jej do łóżeczka bluzkę, którą nosiłaś - czasami dziecko musi czuć zapach matki. Wierzę, że się uda.
Czarna, trzymam mocno kciuki. Niech fasoleczka rozgości się na całego w Twoich progach. ;-)
Podziel się: