reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochana Czarodziejko:)) ja ten cel miałam już 14 lat temu jak przyjechałam do Poznania :)ale potem jak sie poslubie zaczęły problemy po pierwszym poronieniu to priorytetem stała się rodzina i dzieci ...

dwoje udało się ..trzeciego nie będzie :(
ale są jeszcze inne marzenia i cele .
i teraz jak dzieci są już odchowane czas pomyśleć o sobie .
co czynię ;-)

piękną fotke wstawiłaś ...dokładnie tak szaro jest u mnie za oknem ..

reklama
Witam w ten pochmurny, niedzielny poranek.

Daria, Colin cudeńko i słodziak do wyprzytulania i zacałowania, Nadusia widać dumna strasznie z braciszka :-), mój Krzysio w ogóle nie przejawia zainteresowania siostrą. Oby (.)(.) nie dawały Ci we znaki, wciąż mam w pamięci to moje zapalenie piersi 4 razy pod rząd i miesiąc na antybiotyku.

nullka, beta i progesteron jak z bajki, powtórzę raz jeszcze: a nie mówiłam :-D Strasznie się kochana cieszę, zdaj nam tu relacje jak M zareagował :-) Ja sprawdzałam jedynie progesteron w 7 dpo (wynosił 18 ng/ml), potem już nie sprawdzałam ani progesteronu ani bety, zużyłam za to całą resztę testów ciążowych ;-)

Jagienka, ależ cudeńko z Twojej Laurusi, widać, że pogodna i uśmiechnięta z niej istotka! Ucałuj ta ślicznotkę ode mnie!

Andziak, prześliczny profil małego przystojniaka!

Marzycielko, niebawem będziemy podziwiać fotkę Twojego teściku :tak:

Kinga, ślicznie Ci w krótkich włosach a z synka prawdziwy przystojniak i jaki podobny do Ciebie ...no i fakt: wielkie chłopisko z niego :-) Faktycznie Twój M może mieć złe parametry chłopaków a wówczas częste serduszka jeszcze bardziej pogarszają sprawę, w przyszłym cyklu M będzie już sporo czasu na wspomagaczach więc wierzę, że nareszcie się UDA! A może by tak jeszcze na wszelki wypadek Duphaston w FL? ...mi udało się w pierwszym cyklu (po kilku miesiącach starań) w którym brałam dupka w dawce 2x1.

Mama
, od 16-tej zamieniam się w wielkie kciuki i nie puszczam dopóki nam tu radosnej wieści nie oznajmisz :-) A wizyta u teściów jak zwykle udana (choć pogoda paskudna i przesiedzieliśmy niestety w domu) ale za krótka, chciałam pierwszy raz spróbować z noclegiem tam ale dziś jestem zaproszona do koleżanki na urodziny. U nas dziś też szaro, buro i ponuro a do tego zimno, godzinę temu na termometrze było 8 stopni ....brrrrr

Martuchaa kochana!!!!! mam nadzieję ,że na dobre się u Was zmieniło ??
że nic złego się nie stało???

ja też Cię uwielbiam ;):**

Pirania dzięki kochana za &&& :)
fajnie,że u teściów udana wizyta ;)
naładowałaś akumulator??;-)

Martucha, też mam nadzieję kochana, że to zmiany na lepsze. Przyłączam się do grona uwielbiaczek :-D

Mama, nawet jak naładowałam to rozładował się w nocy ;-), krótko spałam, co chwilę się budziłam a jak tylko zasypiałam to miałam tak paskudne koszmary (że też mój mózg potrafi coś takiego wykreować), że coś okropnego, zazdroszczę osobom, które nie pamiętają swoich snów ;-)

Dzieńdobry :-)

Kinga synus przystojniak i z ciebie tez ładna babeczka ;-)

Mama ty ranny ptaszku, widzę ze powerek juz od rana włączony :-)

Przyłączam sie jak Piranha do uwielbiających :-)

Marta No to czekamy do wieczorka :-)

Miłego dzionka :-)

Pirania no to współczuję ...ja mam baaaardzo rzadko jakiś koszmar..

Marzycielka ;) cześć ..
ja poodkurzałam i już mam na błysk zrobioną łazienkę ..
więcej sprzątania dzis nie ma..
noo..jeszcze w pomieszczeniu gospodarczym na 2 półkach muszę poukładac ,ale ....popatrzę na mojego męża znacząco to pewnie zrobi :-p

a Ty jakie plany na dziś ??

NULLKA !!!!!!!!!!!!!??????????????????

Marzycielka a jak tempka ??? :):)

Dzien dobry
c031.gif

Dziewczynki kawusie juz mam no i wbijam sie do Was !!!!

Axari gratulacje z okzaji narodzin Ady

Daria
gratuluje!!!! Colin jest taki slodziutki, a widac na zdjeciu ze siostrzyczka przeszczesliwa.

Mama
3mam mocno kciuki aby twoje marzenia sie spelnily, obys jak najszybciej otworzyla swoj salonik

Nullka
przyjmij moje wiellkie gratulacje. Suuuuper!!!! Zycze spokojnych 9m-cy. Buzka

Kinga wszystkiego naj....z okazji rocznicy slubu

Agagsm
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, buziaczki

Mialam jeszcze tyle do kazdej z Was ale zapomnialam....kurcze moglam porobic notatki.

Dlugo mnie nie bylo no ale ....zycie.... ja caly czas myslalam o sobie, ze mam wszsytko poukladane i jest ok....a teraz wyszlo szydlo z worka.... nie umialam sobie poradzic. Szkola, dom, lekcje....pogubilam sie we wszsytkim:wściekła/y::wściekła/y:
W czwartek mialam telefon ze szpitala, rozmowa o prace w piatek.:szok:. Osoba prowadzaca rozmowe byla bardzo mila i sympatyczna, zaproponowala abym sprobowala i moge byc na pol etatu:-). Wyszlam taka usmiechnieta i szczesliwa, W poniedzialek jade na godz. 10 juz na oddzial dzieciecy...bede miala trening. Boje sie jak cholercia. Trzymajcie kciuki abym nie uciekla po pierwszych minutach.

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, Kinga, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,MIsia, Agagsm, Magda UK, Martucha, Edi,Myszka, Marzycielka, Dido ....zycze wam milego dzionka, Wielkie buziaczki

Jagienko jak tak czytam co piszesz o Lauruni, to aż nie wierzę...Z podziwu wyjść nie mogę, że ona taka malutka, a tak dobrze znosi rozłąkę z mamą. Możesz być pewna, że w przyszłości to zaprocentuje i będzie jej łatwiej odnajdywać się w różnych nowych sytuacjach. Zuch dziewczynka! Taka śmieszka mała na tych fotkach. Chyba radosne ma usposobienie. Dobrze, że chociaż pod tym względem nie musisz się dodatkowo stresować. Śliczna, mała królewna. Oby tak dalej! Gratuluję, że tak świetnie sobie poradziłaś z tym nowym etapem życia:-)

Kochana,czy sobie poradzę to dopiero przede mną...to są początki i wiem że czasem entuzjazm potrafi przerodzic się w inne,mniej pozytywne emocje,zwłąszcza jak pojawią się pierwsze przeszkody,wierzę jednak że będzie dobrze :tak:
Laurusia jest bardzo otwartym i pogodnym dzieckiem,zaczepia wszystkich dorosłych (zwłaszcza facetow :-p) sama jestem zaskoczona że tak szybko weszła w przedszkolny rytm ale ponoc im młodsze dziecko tym lepiej i w jej przypadku to się sprawdza :tak: widzę też bardzo dużą zmianę w jej zachowaniu,pozytywną oczywiście,na przykład swoje zabawki wrzuca do skrzyni,jak jest głodna-woła "mniam",jak dorwie jakieś buty-wie że trzeba założyc je na nogi,czapkę-na głowę,wie do czego służy łyżeczka, jak ktoś płacze albo ma zmartwioną minę-zaraz przytula i zagaduje po swojemu,rozumie zarówno polskie komendy jak i norweskie...mogłabym tak mnożyc i mnożyc,niby to nic ale biorąc pod uwagę że ona ma dopiero roczek-baaardzo dużo :tak:

Axarai urodziła?? jejciu...ale ze mnie gapa...kiedy? GRATULACJE KOCHANA !!! Pokaż nam swoje słoneczko!

Andziak-Jędruś śliczny!

Witaj Kasiu. Powodzenia &&&&&& a co za praca jeśli mozna wiedzieć? :-)

Mama planów jako takich nie mamy, może coś wymyslimy w ostatniej chwili ;-)
A tempa, 36,6 ale mierzona 40 minut pózniej, bo mąż mi wyłączył budzik ;-)

reklama
Marzycielko ta praca to zaden szal, potrzebowali do szpitala na oddzial dzieciecy Health Care Assistant (asystentka pielegniarki, czy opiekunka) cos takiego. Ze mnie to zadna pielegniarka, ja studia ekonomiczne mam skonczone. No ale jak byla mozliwosc zlozenia dokumentow no to warto bylo sprobowac. Boje sie bardzo, gdyz jeszcze tak do mnie nie dociera na ktory oddzial dzieciecy moga mnie wrzucic. Jesli bede miala patrzec na cierpienie dzieciaczkow to nie dam rady.

Do góry