reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kate dane wysłałam i teraz czekam na wyrok Dzięki kochana.
Czarodziejko na wątku styczniówek jest wysyp chłopczyków...ależ jestem już ciekawa
Czarodziejko na wątku styczniówek jest wysyp chłopczyków...ależ jestem już ciekawa
Andziak0307
Fanka BB :)
Magda wg kalendarza z linku powinnam miec corke ph moczu na corke ph sluzu na corke beta na corke.A jak wiesz synek.
A zla to moge byc ja.Z 3 synkiem owul. sie przesunela a teraz wiesz.Los nie dal nam szansy sprobowac.
To moze ja kupie ten sylk.Bo ja po kazdym porodzie tak do roku zawsze jestem sucha jak pieprz.Jak to nabyc ? bo poprzednio mialam od pirani
A zla to moge byc ja.Z 3 synkiem owul. sie przesunela a teraz wiesz.Los nie dal nam szansy sprobowac.
To moze ja kupie ten sylk.Bo ja po kazdym porodzie tak do roku zawsze jestem sucha jak pieprz.Jak to nabyc ? bo poprzednio mialam od pirani
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie kobietki
Agagsm ..ja mam teraz goldena ..a ten mały rudy piesek był przedtem..
Czarodziejka dziękuję za kawkę ..jak nie rano to teraz wypiję
Magda z uk ..dobrze ,że piszeszo zwierzętach..znaczy się serducho masz dobre
no i megaaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za środowe usg)
my nogami przebieramy a co dopiero Ty
a co do mieszkania tu gdzie mieszkam to jak już kiedyś pisałam-to moje miejsce na ziemi
Pirania pewnie ,żę pyknij fotkę szalonego kaktusa ))
ukochać krasnale )
Truskafcia,Nullka TAK,W PRACY BYŁO SI.. kawka z kumpelką wpita ..klientki dopisały-jedna dała 30zł napiwku to miło
w środę mam tyle zapisów ,że nawet kawy nie wypiję ..chyba że z klientkami
Martuchaa witaj kochana
Natusia no iiiiiii???????????? tu się czeka na info
Andziak,Daria,Axarai,Kate,Muszelka i reszta gangu Olsena cześć i czołem
pozdrawiam wszystkie i ide na chwilę legnąć ...mąż zmolestowany przez dzieci zrobił dzis kopytka..............zjadłam cały talerz--->polanych masłem + cukier
Agagsm ..ja mam teraz goldena ..a ten mały rudy piesek był przedtem..
Czarodziejka dziękuję za kawkę ..jak nie rano to teraz wypiję
Magda z uk ..dobrze ,że piszeszo zwierzętach..znaczy się serducho masz dobre
no i megaaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za środowe usg)
my nogami przebieramy a co dopiero Ty
a co do mieszkania tu gdzie mieszkam to jak już kiedyś pisałam-to moje miejsce na ziemi
Pirania pewnie ,żę pyknij fotkę szalonego kaktusa ))
ukochać krasnale )
Truskafcia,Nullka TAK,W PRACY BYŁO SI.. kawka z kumpelką wpita ..klientki dopisały-jedna dała 30zł napiwku to miło
w środę mam tyle zapisów ,że nawet kawy nie wypiję ..chyba że z klientkami
Martuchaa witaj kochana
Natusia no iiiiiii???????????? tu się czeka na info
Andziak,Daria,Axarai,Kate,Muszelka i reszta gangu Olsena cześć i czołem
pozdrawiam wszystkie i ide na chwilę legnąć ...mąż zmolestowany przez dzieci zrobił dzis kopytka..............zjadłam cały talerz--->polanych masłem + cukier
Czarodziejka
Kate ciekawa jestem co wyjdzie Madzi
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
mama05 jak minął dzień w pracy?
Dzięki za kciuki i miłe słowa. Ja mam nadzieję, że w końcu kiedyś znajdziemy swoje miejsce na ziemi
Andzia ja Ciebie rozumiem bez żadnego słowa ale. I jesteś kolejnym dowodem, że te wszystkie testy to tak 50/50...ech...
Dzięki za kciuki i miłe słowa. Ja mam nadzieję, że w końcu kiedyś znajdziemy swoje miejsce na ziemi
Andzia ja Ciebie rozumiem bez żadnego słowa ale. I jesteś kolejnym dowodem, że te wszystkie testy to tak 50/50...ech...
Czarodziejka
Madzia no własnie tak mi sie zdaje ze teraz chłopcow jakoś wiecej..wsród znajomych głownie chłopcy!!!!
Zatem zaciskam jeszcze mocniej aby i u Ciebie był sliczny syneczek!!!!!!
Andziak ja Sylk kiedyś kupiłam poprzez Allegro ale bywaja tez w sklepach erotycznych))))))
Zatem zaciskam jeszcze mocniej aby i u Ciebie był sliczny syneczek!!!!!!
Andziak ja Sylk kiedyś kupiłam poprzez Allegro ale bywaja tez w sklepach erotycznych))))))
Czarodziejka
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Magda z uk dzień w pracy zleciał miło..pracowicie ,ale na kawkę czas znalazłam
Kate i co u Magdy????
Kate i co u Magdy????
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Mama05 jak na kawkę czas był, to dobrze. ;-)Ja tam zawsze wolę być w pracy zajęta, bo czas mi wtedy szybko leci.
Dzięki dziewczyny za takie ogromne kciuki. Przydadzą się, bo póki co to wszystko wskazuje na kolejna babeczkę
Dzięki dziewczyny za takie ogromne kciuki. Przydadzą się, bo póki co to wszystko wskazuje na kolejna babeczkę
Podziel się: