reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Magda wg kalendarza z linku powinnam miec corke ph moczu na corke ph sluzu na corke beta na corke.A jak wiesz synek.
A zla to moge byc ja.Z 3 synkiem owul. sie przesunela a teraz wiesz.Los nie dal nam szansy sprobowac.
To moze ja kupie ten sylk.Bo ja po kazdym porodzie tak do roku zawsze jestem sucha jak pieprz.Jak to nabyc ? bo poprzednio mialam od pirani

Ostatnia edycja:
witajcie kobietki:)

Agagsm ..ja mam teraz goldena ..a ten mały rudy piesek był przedtem..

Czarodziejka dziękuję za kawkę ..jak nie rano to teraz wypiję :)

Magda z uk ..dobrze ,że piszeszo zwierzętach..znaczy się serducho masz dobre ;)
no i megaaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za środowe usg:))
my nogami przebieramy a co dopiero Ty :)
a co do mieszkania tu gdzie mieszkam to jak już kiedyś pisałam-to moje miejsce na ziemi:)

Pirania pewnie ,żę pyknij fotkę szalonego kaktusa ;)))
ukochać krasnale ;))

Truskafcia,Nullka TAK,W PRACY BYŁO SI.. kawka z kumpelką wpita ..klientki dopisały-jedna dała 30zł napiwku to miło:)
w środę mam tyle zapisów ,że nawet kawy nie wypiję ..chyba że z klientkami:-D

Martuchaa witaj kochana :)

Natusia no iiiiiii???????????? tu się czeka na info:-p

Andziak,Daria,Axarai,Kate,Muszelka i reszta gangu Olsena cześć i czołem ;)

pozdrawiam wszystkie i ide na chwilę legnąć ...mąż zmolestowany przez dzieci zrobił dzis kopytka..............zjadłam cały talerz--->polanych masłem + cukier:sorry:

mama05 jak minął dzień w pracy?
Dzięki za kciuki i miłe słowa. Ja mam nadzieję, że w końcu kiedyś znajdziemy swoje miejsce na ziemi:sorry:

Andzia
ja Ciebie rozumiem bez żadnego słowa ale. I jesteś kolejnym dowodem, że te wszystkie testy to tak 50/50...ech...

Madzia no własnie tak mi sie zdaje ze teraz chłopcow jakoś wiecej..wsród znajomych głownie chłopcy!!!!
Zatem zaciskam jeszcze mocniej aby i u Ciebie był sliczny syneczek!!!!!!

Andziak ja Sylk kiedyś kupiłam poprzez Allegro ale bywaja tez w sklepach erotycznych:)))))))

reklama
Mama05 jak na kawkę czas był, to dobrze. ;-)Ja tam zawsze wolę być w pracy zajęta, bo czas mi wtedy szybko leci.

Dzięki dziewczyny za takie ogromne kciuki. Przydadzą się, bo póki co to wszystko wskazuje na kolejna babeczkę:baffled:

Do góry