reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki ale wyscie juz tutaj naskorbaly :)

Ja specjalnie wylaczylam kompa aby spedzic czas z mala, ale super... laleczki, kawusie itp.
Musialam do was wpasc choc na chwieleczke, no bo jak to.... w domku jestem lapek na stole w kuchni no i kawusia... brakowalo mi was :)

Szybciutko poczytalam, ale pozniej poczytam dokladniej i popisze. Teraz kawusia i najgorsze przede mna.... musza zaczac pakowac walizke. Mala mnie pogania z pakowaniem a ja .... przeciagam to jak najdluzej....
A to my w trakcie zdobycia " sniezki"

DSCF2568.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Marzycielko, progesteron potwierdza owulkę i wskazuje na prawidłowa czynność ciałka żółtego :tak: ale jednak mógłby być nieco wyższy (najlepiej powyżej 15 ng/ml) ...no chyba, że już spadał. A w którym dc miałaś owulkę albo jaka była długość fazy lutealnej?

MissBella, śliczna kuchnia, ma taki przyjemny "klimat".

patrysiak, zaciskam kciuki i nie puszczam!

Dziewczyny, Tasha napisała, że prawdopodobnie jutro wraca już z Sonią do domu :-)

nie za szybko ja puszczaja? ja z nadia bylam prawie tydzien a wazyla 2830 i ja do inkubatora wsadzili bo twierdzili ze malutka byla;/

już po wizycie u kuzynki... ona gadała, a ja patrzyłam na jej brzuch.. z zazdrością

kinguś poszłam, bo wiem, że w poniedziałek wracam do pracy, gdzie mam tylko ciężarne, więc musiałam...

martika już nie chcę gince głowy zawracać swoją osobą, ona mi powiedziała, ze na pewno krwawienie jeszcze będzie.. no póki co 4 dzięń po Ł i nic :/

patrysia jak się czujesz, kochana?

ladies raz jeszcze gratuluję, prowadziłaś wykres?

pirania choroy to w sumie jedyny minus, tak Marcello to lubił do żłoba chodzić.. najgorszy sezon jesień-zima, jeśli chodzi o zachorowalnosć, ale wiadomo-prędzej, czy później dziecko musi się wychorować..

missbella ale piękną masz kuchnię, cudowna! w takim stylu, jak lubię... pokaż fotki reszty mieszkania jak możesz, jeśli z takim samym gustem urządzone, to musi być piękne. Duże macie mieszkanko?

patrysiak będzie dobrze!

truskawcia no to zakład stoi ;)

Mama gdzie Ty ładujesz swoje baterie?!? Może ja też zakupię taką ładowarkę:-)

Patrysiak gdzie ładuje ?? na hamaku wieczorem jak leżę z odbytem i z piwkiem w łapce :)) pospałam dziś ,ciszę mam w domostwie to robota sama się pali w rękach..

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki badań !!

Kate pokaż się po fryzjerze ;))

Truskaffcia dziękuję za &&&& w imieniu taty :tak:

Bella ja mam kuchnię wenge bo lubię ciemny brąz ,ale każda ma inny gust wiadomo i w janym też jest piknie ;)) sliczne gniazdko sobie wijecie ;)))

Pirania dzięki za info od Tashy-no własnie tylko czy nie za szybko Ją wypuszczają ,jak Malutka tylko 2500 miaa a wiadomo,że jeszcze spadnie waga....?
aaaaa-witamin narazie nie biorę ..minęło pół roku i odstawiłam ..zobacze co powie ginka na wizycie..

Daria-cześć ..jak tam dzis zakupy internetowe ???:)

Marzycielka cześć ..cieszę się ,że na wizycie oki:)))) nic tak nie raduje staraczki jak udana wizyta co ??:)))

moim towarzyszem jest dzis kolega...arbuz:-D

hejka....
oJ i u nas dzis guronco...zakupy z dziecmi odwalilam z rana zeby poty mnie nie zalaly:)
Miss- piekna kuchnia. Piranha dobrze to ujela..ma bardzo przyjemny klimat:)))))
no i brzunek jak juz widac;)))
Jagienko czy chodzi dokladnie o to mydelko?
2468915189

bo jesli tak mozna je w Pl przez allegro kupic.
Patrysiak..przecie proste ze boleriozy zadnej nie masz..nie moze byc inaczej:)))

Piranha jak to jest przy niezgodności serologicznej w drugiej ciąży?
bo u nas występuje, ja mam -, D ma + i Mati w ślady tatusia też +

Orientuje się ktosik?

Ewcik oki

Mama wbijam się do Ciebie na hamak...:cool2:

Ostatnia edycja:
Truskaffka po porodzie dziecię dostanie zastrzy..musi go dostać w pierwszej dobie życie z immunoglobuliną ...będzie dobrze-ino powiedz o tym lekarzoi prowadzącemu ,że masz konflikt..

Czarodziejka miałam pytac ..jak dużą Wy macie działkę w tym bliźniaku??? my mamy 400m:sorry2:

Patrysia* witaj kochana ;))

CZARNA !! NO ŻESZ WYBACZ ...WSZYSTKIEGO NAJ !!! spóźnione -bom gapa-ale szczere.

witaj mama :)
dzisiaj jeszcze nic nie nie znalazlam co by sie oplacalo :) za to wystawiłam pare rzeczy i patrze jak pojda;p
za to u nas w sobote w takim sklepie meblowym wszystko co kupimy est o 60 % taniej;p rok temu na kupilismy tapczan stol szklany itp;p za grosze :) teraz pojde zobaczyc moze jakas szafke do dziecka bo nic nie mam ale za bardzo nie mam gdzie jej wsadzic;/

reklama
Mama , ależ dziękuje .
Dziękuje wszystkim za życzenia . A czy będzie ten wymarzony chłopczyk to się zobaczy :)

Ladies i Dafne , gratuluje fasoleczek !!!

Do góry