reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej wam

wszytskiego naj w dniu ziecka..

my na wsi caly weekendd

pozrawiam,,

ide aa,,bo jutro do pracy,,,wracamy do rzeczywistosci,,beuuuu

Wiatm się!
Mój Krzyś dziś po tygodniowych feriach zasuwa do szkoły, a ja dzwonie dziś do mojego gina w Polsce i umawiam sie na wizyte za tydzień.
Miłego dnia wam życzę!

witam poniedziałkowo i poweekendowo ! :tak::-D:laugh2:

Beatko, spałaś z zsiadłym mlekiem na opaleniznie czy obyło się bez :tak::-D:laugh2:

ja z Małym też byłam nad wodą ale dosyć krótko :tak: chociaż prawe ramie też czuję :tak: bo pilnując małego musiałam stać prawą stroną w stronę słońca :tak: dzisiaj też jedziemy ale dopiero po 16.00 :tak::-D:laugh2:

asus, to trzymam kciuki i czekamy i zdrówka dla córci :tak: i może jakieś suwaczki dla informacji ???

Medio, Dorotka, Ewcia :tak::-D:laugh2:

pozdrawiam i miłego dnia życzę :rofl2:

Cześć

Jarzębinko obyło się bez zsiadłego mleka......;-);-);-)

Medio jak brzusio?????

asus zdrówka dla córeczki......;-)

Dorotko witaj, jaką macie pogode???? U nas przepieknie.

Ewciu, Kasiu jak tam sytuacja na froncie?????

Jutro idę na 11 na jazdy i mam 2 godziny zajęć.....;-) więc się nie będe opalać. Dziś mam dużo sprzątania i prasowania- masakra.

ja idę dzisiaj na 13.00 i jestem przerażona tym upałem:tak::-):tak: i też na 2 godzinki :tak:potem rowerkiem skoczę po małego do żłoba i chyba skorzystamy i pojedziemy nad wodę :tak::-D:laugh2:

Jarzębinko ja jutro będe się smażyć w piekiełku od 11 do 13- masakra.....;-);-);-) Chyba sie uwędzimy....;-)

Kasiu2005
???????

Ale goraco, dosłownie tropiki.....;-);-);-) mam nadzieję że to początek długiego, pięknego lata.

hejka..ledwo żyję,upał i cały dzień na dworze,piękna pogoda,ale ciut już za gorąco ;) Dobra,dobra,nie marudzę. Zaraz mężulo wraca z pracy,obiadek już czeka..a potem wielkie sprzątanie,bleeeeeee..będą goście.
Beatkoi pozostałe dziewczyny, ponieważ jutro będzie na bank @ (dziś już brązowe plamienie) to zaczynam 1dzień cyklu i pytanie, jakie badania po kolei i kiedy,w którym dniu cyklu najlepiej zrobić. Chcę zrobić we własnym zakresie a potem z komplet badań do gin. Beatko,wiem że Ty ostatnio robiłaś badania,przypomnij proszę

Dzis widziałam w korkach, nauki jazdy..młode dziewczyny..i powiem szczerze-współczucia ogromne, stres i upał i korki..niefajna mieszanka. Powodzenia

Witam wieczorkiem po pięknym dniu :-)
Dorota 27 dziś @ na razie nie ma . U mnie niestety to jeszcze nic nie znaczy bo mój cykl może trwać nawet 37 - 38 dni ( dwa ostatnie były 30-dniowe ) Nadzieja oczywiście jest tylko jak @ ma przyjść to niech przyjdzie już bo tak to tylko fantazjuje i dostaje świra co chwilkę latając do łazienki i sprawdzając czy @ się nie zaczyna . Jak by jakimś cudem nie przyszła do soboty to Quick Vue już czeka:tak:
Jarzebinka tobie też dziękuję za trzymane kciuki i życzenia zdrówka dla Kasi. Co do suwaczków to po prostu nie wiem jak się je robi ani jak wstawia na forum ;-)
Beatko dzięki i szerokiej drogi jutro :tak:

reklama
Kasiu2005 wszystkie badania robiłam po @
1- TSH w 5dc
2- Prolaktyna w 6dc
lekarz powiedział że mam pamiętać w którym dniu cyklu robiłam badanka i tyle, wszystkie nadczo.
A w 9dc robił mi USG.
Wszystkie badania robiłam w przychodni za tsh chyba 21 zł a prolaktynę 22 zł- na drugi dzień były wyniki.
Kasiu przytulam mocno, zrób badanka i wtedy wszystko będzie jasne.

asus wejdz na Google i wpisz SUWACZKI.pl zaloguj się i stwórz swój własny suwaczek ślubny, dziecka itp tam rób wszystko po kolei i na koniec są chyba 3 linki skopiuj ten 2 i wklej. Ale wklejasz w podpisie.

Dorotko, Medio a wy gdzie jesteście???????

Oskar już padł ze zmęczenia po 20, a ja tu sobie krąże......;-)

Do góry