reklama
E
Ewcia81
Gość
hej wam
wszytskiego naj w dniu ziecka..
my na wsi caly weekendd
pozrawiam,,
ide aa,,bo jutro do pracy,,,wracamy do rzeczywistosci,,beuuuu
wszytskiego naj w dniu ziecka..
my na wsi caly weekendd
pozrawiam,,
ide aa,,bo jutro do pracy,,,wracamy do rzeczywistosci,,beuuuu
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam poniedziałkowo i poweekendowo ! 

Beatko, spałaś z zsiadłym mlekiem na opaleniznie czy obyło się bez

ja z Małym też byłam nad wodą ale dosyć krótko
chociaż prawe ramie też czuję
bo pilnując małego musiałam stać prawą stroną w stronę słońca
dzisiaj też jedziemy ale dopiero po 16.00 

asus, to trzymam kciuki i czekamy i zdrówka dla córci
i może jakieś suwaczki dla informacji ???
Medio, Dorotka, Ewcia

pozdrawiam i miłego dnia życzę

Beatko, spałaś z zsiadłym mlekiem na opaleniznie czy obyło się bez

ja z Małym też byłam nad wodą ale dosyć krótko

asus, to trzymam kciuki i czekamy i zdrówka dla córci

Medio, Dorotka, Ewcia

pozdrawiam i miłego dnia życzę

Cześć
Jarzębinko obyło się bez zsiadłego mleka......;-);-);-)
Medio jak brzusio?????
asus zdrówka dla córeczki......;-)
Dorotko witaj, jaką macie pogode???? U nas przepieknie.
Ewciu, Kasiu jak tam sytuacja na froncie?????
Jutro idę na 11 na jazdy i mam 2 godziny zajęć.....;-) więc się nie będe opalać. Dziś mam dużo sprzątania i prasowania- masakra.
Jarzębinko obyło się bez zsiadłego mleka......;-);-);-)
Medio jak brzusio?????
asus zdrówka dla córeczki......;-)
Dorotko witaj, jaką macie pogode???? U nas przepieknie.
Ewciu, Kasiu jak tam sytuacja na froncie?????
Jutro idę na 11 na jazdy i mam 2 godziny zajęć.....;-) więc się nie będe opalać. Dziś mam dużo sprzątania i prasowania- masakra.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
ja idę dzisiaj na 13.00 i jestem przerażona tym upałem
:-)
i też na 2 godzinki
potem rowerkiem skoczę po małego do żłoba i chyba skorzystamy i pojedziemy nad wodę 

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
hejka..ledwo żyję,upał i cały dzień na dworze,piękna pogoda,ale ciut już za gorąco
Dobra,dobra,nie marudzę. Zaraz mężulo wraca z pracy,obiadek już czeka..a potem wielkie sprzątanie,bleeeeeee..będą goście.
Beatkoi pozostałe dziewczyny, ponieważ jutro będzie na bank @ (dziś już brązowe plamienie) to zaczynam 1dzień cyklu i pytanie, jakie badania po kolei i kiedy,w którym dniu cyklu najlepiej zrobić. Chcę zrobić we własnym zakresie a potem z komplet badań do gin. Beatko,wiem że Ty ostatnio robiłaś badania,przypomnij proszę
Dzis widziałam w korkach, nauki jazdy..młode dziewczyny..i powiem szczerze-współczucia ogromne, stres i upał i korki..niefajna mieszanka. Powodzenia
Beatkoi pozostałe dziewczyny, ponieważ jutro będzie na bank @ (dziś już brązowe plamienie) to zaczynam 1dzień cyklu i pytanie, jakie badania po kolei i kiedy,w którym dniu cyklu najlepiej zrobić. Chcę zrobić we własnym zakresie a potem z komplet badań do gin. Beatko,wiem że Ty ostatnio robiłaś badania,przypomnij proszę
Dzis widziałam w korkach, nauki jazdy..młode dziewczyny..i powiem szczerze-współczucia ogromne, stres i upał i korki..niefajna mieszanka. Powodzenia
Witam wieczorkiem po pięknym dniu :-)
Dorota 27 dziś @ na razie nie ma . U mnie niestety to jeszcze nic nie znaczy bo mój cykl może trwać nawet 37 - 38 dni ( dwa ostatnie były 30-dniowe ) Nadzieja oczywiście jest tylko jak @ ma przyjść to niech przyjdzie już bo tak to tylko fantazjuje i dostaje świra co chwilkę latając do łazienki i sprawdzając czy @ się nie zaczyna . Jak by jakimś cudem nie przyszła do soboty to Quick Vue już czeka
Jarzebinka tobie też dziękuję za trzymane kciuki i życzenia zdrówka dla Kasi. Co do suwaczków to po prostu nie wiem jak się je robi ani jak wstawia na forum ;-)
Beatko dzięki i szerokiej drogi jutro
Dorota 27 dziś @ na razie nie ma . U mnie niestety to jeszcze nic nie znaczy bo mój cykl może trwać nawet 37 - 38 dni ( dwa ostatnie były 30-dniowe ) Nadzieja oczywiście jest tylko jak @ ma przyjść to niech przyjdzie już bo tak to tylko fantazjuje i dostaje świra co chwilkę latając do łazienki i sprawdzając czy @ się nie zaczyna . Jak by jakimś cudem nie przyszła do soboty to Quick Vue już czeka

Jarzebinka tobie też dziękuję za trzymane kciuki i życzenia zdrówka dla Kasi. Co do suwaczków to po prostu nie wiem jak się je robi ani jak wstawia na forum ;-)
Beatko dzięki i szerokiej drogi jutro

reklama
Kasiu2005 wszystkie badania robiłam po @
1- TSH w 5dc
2- Prolaktyna w 6dc
lekarz powiedział że mam pamiętać w którym dniu cyklu robiłam badanka i tyle, wszystkie nadczo.
A w 9dc robił mi USG.
Wszystkie badania robiłam w przychodni za tsh chyba 21 zł a prolaktynę 22 zł- na drugi dzień były wyniki.
Kasiu przytulam mocno, zrób badanka i wtedy wszystko będzie jasne.
asus wejdz na Google i wpisz SUWACZKI.pl zaloguj się i stwórz swój własny suwaczek ślubny, dziecka itp tam rób wszystko po kolei i na koniec są chyba 3 linki skopiuj ten 2 i wklej. Ale wklejasz w podpisie.
Dorotko, Medio a wy gdzie jesteście???????
Oskar już padł ze zmęczenia po 20, a ja tu sobie krąże......;-)
1- TSH w 5dc
2- Prolaktyna w 6dc
lekarz powiedział że mam pamiętać w którym dniu cyklu robiłam badanka i tyle, wszystkie nadczo.
A w 9dc robił mi USG.
Wszystkie badania robiłam w przychodni za tsh chyba 21 zł a prolaktynę 22 zł- na drugi dzień były wyniki.
Kasiu przytulam mocno, zrób badanka i wtedy wszystko będzie jasne.
asus wejdz na Google i wpisz SUWACZKI.pl zaloguj się i stwórz swój własny suwaczek ślubny, dziecka itp tam rób wszystko po kolei i na koniec są chyba 3 linki skopiuj ten 2 i wklej. Ale wklejasz w podpisie.
Dorotko, Medio a wy gdzie jesteście???????
Oskar już padł ze zmęczenia po 20, a ja tu sobie krąże......;-)
Podziel się: