reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
tort-weselny-usa-23.jpg

Mama- Sto lat Sto lat ;)))
Skarbie Ty moj Wszystkiego co najlepsze, spelnienia Wszelkich pragnien, opieki Boskiej i tego co tylko sobie zyczysz:))))

a co do Twojego pytania o moja nieobecnosc...Z tych upalo cos sie przegrzalo u dostawcow naszego internetu i nie mialam go caly dzien. Za to ile rzeczy w domu zrobilam hi hi:))))

Kinga- bardzo bardzo mi przykro z powodu straty "fasolki" . Pomysl sobie jednak ze po takim czasie udalo ci sie zajsc w ciaze.. przekonana jestem ze juz teraz kolejne starania przyniosa szybko pozytywne efekty- tego Ci zycze!!!! Trzymaj sie i nie trac wiary w to ze doczekasz sie kolejnego dzieciatka!

Truskaffko milo ze pytasz. na wakacjach bylo super. slonko, morze, gory...klimat ktory uwielbiam. No ale wiadomo ze co fajne szybko sie konczy i teraz nie pozostaje nic innego jak czekac do nastepnego wyapdu:))))))
A co u Ciebie????

Tasha ja dopiero spojrzalam na Twoj suwaczek, nie wiedziec czemu przekonana bylam ze ty 37 tydzien jestes...kurcze wg opisu to naprawde jakby czop odszedl!!!
Koniecznie do gina lub szpitala na izbe.

natusia powiem, Ci ze moi chlopcy w dzien sie razem bawia, ogladaja bajki, jezdza na rowerkach...jasne ze czasem jest od smiechu do łez ale dzieki temu ze jest ich dwoch..zaden nie wisi mi na szyi. Dlatego ja uwazam ze z jednym dzieckiem jest duzo ciezej bo wiecznie jeczy, nudzi sie..przynajmniej moj maciek taki byl w wieku 2 lat. musialam pol dnia na placu zabaw siedziec zeby sie pobawil z dziecmi. nie chodzil jeszcze do przedszkola wiec do rowiesnikow go ciagnelo:))))
teraz oprocz tego ze chlopcy maja swoje podworko, piaskownice itp to bawia sie razem..maks jest coraz starszy a ja mam luz:) i juz nie chodzi nawet o plec..wazne zeby bylo dwoje lub wiecej...chociaz ja juz kiedys pisalam ze super jest miec dzieci tej samej plci..czy to chlopcow czy dwie coteczki!!!!!!

Mama wszystkiego najlepszego !!! Spełnienia najskrytszych marzeń!!! Sto lat !!!
Andziak nosidło miałam pożyczone tylko na wyjazd, bo mi w domu nie jest potrzebne bo ja mało Alana nosze, mam huśtawke elektryczną z której jestem bardzo zadowolona i leżaczek, też super. Mam tez taką zabawke plasikową co jak leży to się nią bawi, ale średnio jestem z niej zadowolona o cos takiego LITTLE TIKES MUZYCZNY OCEAN 3 W 1 stojak (2520764901) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

hej laseczki wchoze do was a tu taie smutne wiadomosci

kinga ewcik wspólczuje wam straty fasolek

mama sto lat i spełniania wszystkich marzen i obys jak najszybciej znów zaciązyła

dobrej nocki kobitki
ide spac bo cos mnie muli juz.

Dziewczyny tonę w zdjęciach:-D sorki jeszcze nic wam nie wrzucę...ale ale... mam za to filmik jak Matik tańcował ze swoją "żoneczką" Natalką:-D

Martika
no właśnie, ja też się martwię..nastrajam się pozytywnie, wierzę w naszą Rybkę ..ale strach czai się w ciemności :(
w środę mam wizytę u gin, ale to będzie 6tydzień, za wcześnie na serducho pewnie...no ale może przynajmniej cosik mnie gin uspokoi...
mnie dziś po południu coś zmuliło...młody nie męczył za bardzo mdłościami, a teraz zobaczymy jak mnie Rybka potraktuje:baffled:
Natusia si si...rozpakowani i nawet wyprani hehehe
jak u was zdrówko?
Patrysiak dzięki wielkie :) kciuki proszę nadal trzymać żeby Rybka zdrowo rosła ;)
Kwietniówka gratki :) przygotowania, diety, suplementy...wiele pomagają, ale ostatecznie to i los macza palce w akcji "bejbi" hehe
można być super przygotowanym wg przepisu na dziewczynkę/chłopca a sprytny mały plemniczek i tak nas może wykiwać ;P
Czarodziejko...a ja...dokładnie jak ty...czekam na kolejne wakacje hehe
ale super się tak zresetować, odsapnąć od codzienności ;)
super że wakacje udane, czekam na zdjęcia :)
Ewcik :( Tulę :(

Ostatnia edycja:
Natusia od jakiegoś miesiąca wcześniej może ciut dłużej unikałam jedzonka chłopczykowego zażywałam B-complex i cytrynian wapnia. Mam 28 dniowe cykle zwykle i w 14 dc kreska wyszła grubaśna jak testowa.test robiłam wieczorem a przytulanka były tego dnia w południe:-) więc nie mam pojęcia jaka jest zależność.Pani doktor dziś powiedziała że nic między nogami nie ma:-)a dzieczynke pooglądamy sobie na 4D 7 sierpnia:-)więc stawiam że kobieta wie co mówi a raczje chce wierzyć w jej fachowe oko :-)

Kwietniowka super ze sie udalo.Ja tez bralam wit b syplementy dieta odstep mimo to mam chlopca.Wiec pewnie troche los macza w tym palce albo moj m ma meskie plemniory niezniszczalneA ktory to tydzien?

reklama
Kwietniowko, GRATULUJĘ z całego serca ciąży no i wymarzonej córeczki! Ja tam wierzę w to, że marzeniom można dopomóc w spełnieniu się :-)

Mama
, no właśnie z tym moim akwa jedna wielka lipa. Jednemu z klejących go panów niechcący obsunęła się tylna szyba zbiornika. Już pal licho, że mam tył szafki i ścianę opaskudzoną czarnym silikonem ale dziś zauważyłam, że w spoinie są spore pęcherze powietrza właśnie na tym odcinku, gdzie zjechała w dół szyba. Zadzwoniłam do szefa, porobiłam zdjęcia i obiecał we wtorek lub środę zjawić się u mnie (a ma około 100 km) ...boję się tylko tekstu w rodzaju "nic się nie stanie" bo taki tekst mnie nie uspokoi, 1000l to już nie przelewki i wolałabym nie mieć takiej ilości wody na dywanie.

Milla, ja teraz też miałam drugą CC.

Truskafffko, ale super filmik! A synek bosko tańczy i ma śliczną żonę :-D

natusia
, buziak, że o mnie pamiętasz :-) ...zresztą Ty o wszystkich zawsze pamiętasz.

Do góry