reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja dzis znowu zabiegana.Ogorki posciele.Tak ten czas leci a mam tyle na sierpien zaplanowane.A jak przyjdzie wrzesien i szkola to w mig koniec pazdziernika sie zrobi.A ja nie mam nic dla malego surowa.A dopiero co wam marudzilam zeby Zosia z taka beta byla.Jedynie mi podroz z Zosia odpada po Polsce.Bo w kwietniu wam pisalam ze jak sie okaze ze zosia to was odwiedze.
Beatka sliczna fotka mi tez sie taja marzyla eh.
Dzis bylam w ksiegarni po ksiazki 700 ponad.A gdzie reszta.A Bartek nie moze miec zadnych po.Filipie i Filip tez wszystkie musi miec nowe.Kuba we wrzesniu ksiazki i wyprawka

Ostatnia edycja:
reklama
A ja też sie popluskałam ale w basenie hehe z Domisiem jak Alanek spał :D ach jak fajnie było:))jutro powtórka hihi

CZARODZIEJKA oj tak jesień zima to cieżko bez auta...w sumie u nas w ogóle cięzko bez auta także dobrze ze chociaż M ma prawko...:)

Ho Ho Ho....Helloooo po wakacjach :D

dziś...padam na pysk przede wszystkim:-D

u nas ok, dopiero dziś koło 10 rano dojechaliśmy do domu..ogarnęliśmy chatę, zaliczyłam spanie, tonę prania...a kolejna tona czeka:baffled:

i teraz jako tako nadaję sie do życia, za godzinkę lecimy do moich rodziców na małe spotkanko, a potem postaram się jeszcze do was zajrzeć..chyba że siła grawitacji przyciągnie mnie do łóżka:-D

Kochane...jak ja się stęskniłam :D
Wakacje piękne, morze cudne, kojące, pogoda początkowo kapryśna, ale potem super się rozkręciła :) pozwiedzaliśmy, pomoczyliśmy tyłki w morzu, opaliliśmy się, boski wypoczynek...no i jeszcze ta super niespodzianka w postaci dwóch kreseczek... po prostu pełnia szczęścia :)

za tydzień w środę mam wizytę u gin, jeszcze betę bym zrobiła w przyszłym tygodniu, więc nadal proszę o kciukasy :)

Zdjęcia będą..tylko mam do przejrzenia, uporządkowania około 2000 zdjęć:-D więc same rozumiecie...może to troszkę potrwać:-D

Nie ma szans żebym nadrobiła zaległości forumowe, więc wybaczcie że będę na początku nie w temacie, mam nadzieję że szybko się na nowo wdrożę :)

Pozdrawiam Was wszystkie, maluchy całuję w stopólce, brzuszki głaszczę, starszakom przybijam piateczkę ;)

P.S....czyżby Mama sie pojawiła? jjeeeejjjj mam nadzieję że tak :)

hej kobietki!!!

właśnie wróciłam do domu i padam na pyszczek!!! duuuchota nieziemska, dobrze, że jeszcze w autku klima działa, ale mimo wszystko od czasu do czasu trzeba to autko opuścić...

Truskafffka - nareszcie jesteś!!! czekamy na wrażenia i foty:-), mówiłam, że urlop sprzyja boboseksom!!!
Ewcik - trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę i dobre wieści:tak:, niech fasolka zdrowo rośnie a serduszko mocno bije!!!
Mama - masz piękny ogród aż miło się patrzy:-)
Kasia - jak tam córcia???
Pirania - doczekasz się uśmiechniętej córeczki:tak:, szybciej niż się spodziewasz:-)
Natusia - jak samopoczucie???
Kate - czekam na fotki, jesteś moją nadzieją i przywracasz mi wiarę, że mi też się uda:-)

nie wiem co jeszcze chciałam...:baffled::-D

pozdrawiam cieplutko i życzę miłego wieczorku!!!

Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa to znaczy nie do końca bo "śledzę" Was od dawna :-)
Idąc też Waszymi śladami próbowałam zaplanować płeć. A czy się udało... to się okaże.
Kilka miesięcy obserwowałam śluz, mierzyłam tempke ... udało się za pierwszym podejściem :-)
Powiedzcie proszę czy jest szansa na dziewczynkę jeżeli przytulanie było 12 dc rano i wieczorem , test owu pozytywny dopiero 14dc , lekki ból jajnika 15dc wieczorem, jakby owulacja, a 16dc już jajniki bolały cały dzień .

Jestem już w 12 tyg i 3 dni ciąży . Dzisiaj byłam na usg i lekarz mówił raz że chłopczyk , raz że dziewczynka. Na koniec sam już nie wiedział...

Jak myślicie może być z tego dziewczynka? W domu mam już dwóch synków.

hej laseczki

dawno mnie nie było a tu tyle sie dzieje

nie pisłam bo zyłam nadzieja 6 dni okres mi sie spozniał a tu w nocy @ przyszła a juz taka szczesliwa byłam

mama witaj

truskawcia grtuluje i trymam &&&&&

andzik tak ksiazki sa strasznie drogie

pirania super masz suwaczki

miłego wieczorka zycze

a ja mam nadziej ze kolejny cykl bedzie dla mnie szczeliwy

dziec mi spi a ja was próbuje nadrobic.

Hej dziewczyny. Na forum nie jestem nowa, ale Wasz wątek znalazłam kilka dni temu i postanowiłam napisać. Ja natomiast chciałbym się zapytać czy dużo jest tu Was takich, które po dwójce dzieci tej samej płci mają trzecie innej płci? I czy rzeczywiście metody na córkę 2-3 dni przed owu a na chłopca w trakcie u większości Was się sprawdziły. Ja jestem mamą 6- letniego Kubusia, za 3 tygodnie będę miała Adasia lub Jasia :) ale nie ukrywam, że za jakieś 2 latka chciałbym spróbować upolować córeczkę. Wiem, że to jeszcze dużo czasu... ale tak z ciekawości pytam czy rzeczywiście można zaplanować.
Misia 81 ja na razie nie pomogę bo jak napisałam, dopiero drugie w drodze i za bardzo w temat liczenia dni się nie zagłębiałam.
Pozdrawiam

Witam kochane :-)

Dawno mnie tu nie było ale te upały mnie wykańczają i nie mam siły nawet laptopa włączyć. Kompletnie nie wiem co u Was, muszę nadrobić czytanie a jest tego sporo.

Widzę, że mama wróciła. Cieszę się ogromnie :tak:

Truskafffka, Kinga
jak samopoczucie??

Wrzucam moje zdjęcia z końca 22 tygodnia ciąży...

P1050031.jpgP1050032.jpgP1050033.jpg

Miss jaki malutki brzuszek ja mam duuzo wiekszy.Dzis mam dosc dzisc.Nogi spuchniete brzuch ciazy. A jutro tyle do zrobienia.
Misia mi dwa razy sie nie udalo zaplanowac.Ale sa mamy ktorym sie udalo.Widac moj m ma giganty meskie plemniki

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku MissBella ślicznie wyglądasz, jaka Ty szczuplutka jesteś:tak::tak::tak:tylko pozazdrościć:-DJa dziś miałam USG kolejne i mała dalej jest dziewczynką, cipeczkę pięknie pokazała. Waży już 1100 g i co najważniejsze zdrowa:-Dzapisałam się też na 3D bo chcę mieć pamiątkę, tak jak po synku i marzy mi się pysia zobaczyć:-)

Dziewczynki czy mi się tylko wydaje czy coś Darii nie ma, codzinnie po kilka postów pisała a dziś nic????pytam, bo wiem że miała jakieś problemy z donoszeniem, mam nadz że nic u niej się nie wydarzyło:no:

Ewcik i Truskafka &&&&&&&&&& za udane wizyty!!!!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny:-)

Do góry