reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czesc dziewczyny :-)

Mama u nas tez zapowiada sie goracy dzien :tak: ale dzisiaj mam zamiar troche poleniuchowac bo wczoraj caly dzien na pelnych obrotach bylam :rofl2:
a jesli chodzi o staranka w tym cyklu to czarno to widze :-( maz ma nocki i widze po nim jaki padniety przychodzi rano. idzie spac, a potem, no wiecie jakos tak przy dzieciakach nie bardzo :-p. ale jak nie zalapiemy sie w tym cyklu to w nastepnym i tez bedzie dobrze ;-)
wiecie dziewczyny, jak tak juz bardzo tego nie przezywam i zawsze sobie tlumacze, ze jak nie ten miesiac to nastepny. no bo skoro wytrzymalam juz rok i 7 miesiecy to ten jeszcze jeden miesiac tez wytrzymam :tak:

Kasiu zdrowka zycze dla coreczki :-*********

Natusia mowisz ze pogoda znowu ma sie popsuc :wściekła/y: kurcze na wakacjach to caly czas powinno byc goraco :tak: :tak:a deszczyk to zawsze moze w nocy popadac :-D

a jesli chodzi o ta dziewczynke pozostawiona na lotnisku...brak slow :-(
ogladalam wczoraj ten filmik i ryczec mi sie chcialo. po co tacy ludzie maja dzieci :wściekła/y:
a my sie musimy tak dlugo starac...

reklama
czesc dzieczynki
A dla odmiany u nas pada juz 2 dzień, niby ciepło ale szro i mokro
Tasha tak shudłam już, wróciłam do swojej wagi ( 25 kg), tylko skóre mam nieładną, musze kupic jakis krem, na zabiegi niestety nie mam czasu, A Alan jest grubasek, karmie go tylko cycem, zaczynam wprowadzac pomału stałe pokarmy 9 narazie jabłko, marchewka, babnan), tak wcina, że wszysty sie z niego śmiejemy, wkleje dzisiaj zdjęcie jak wygladałam jak jechałam rodzic i jak teraz wyglądam, tylko wieczorkiem
mama superowy ogród !!!
Ewcik &&&&&&&&&&& za wizyte !

Kate milo ze pytasz:)
No wlasnie wybieram sie na zakupy ale czekam az maksio wstanie:)
jesoo jaka to wygoda bryknac sobie samochodem do sklepu nawet po jedna rzecz jak ci na szybko potrzeba. Gdyby nie auto musialam bym na piechote kawal isc w ten upal...maciej zawsze niechetnie...bo goraco ..wracalismy cali mokrzy...
poza tym jak padal deszcz juz nie mialam co nawet myslec o sklepie. musialam czekac az malz wroci i kupi.

dziewczynki dziekuje za zyczonka zdrowka dla corki, ale ta goraczka nie daje mi spokoju. Cora miala 39.7 C. Dalam nurofen, mokry recznik na czolo i wydzwanialam do przychodni. Pani recepcjonistka uznala ze kolo 4 zadzwoni do mnie lekarz, jak sie wk...., jak zaczelam wyzywac, zazadalam listu z przychodni, ze nie moga mnie przyjac a wtedy ja jade do szpitala. Sluchajcie jade z mala do lkekarza, pani doktor przyjmie nas o 2.20. Mam dosyc, mysle ze to od kaszlu. Uciekam Buziaczki

jestem ....wrócilismy z nad jeziora:baffled:
tak gorąco ,że ja wymiękam...
dzieci pływały,grały w piłkę ,pływały na materacu..

teraz jesteśmy wszyscy po prysznicu i biorę się za obiad..

Kate dzięki ;*
czekamy na fotki..

Kasia oby gorączka odpuściła..

Czarodziejka pewnie,że wygoda:tak:

Marzycielka miłego lenistwa:-p

CZARODZIEJKA a czemu nie jeździłaś wczesniej skoro prawko juz miałas?
Patrysiu po prostu nie mialam samochodu:)
ostanio jak jezdzilam bylam w ciazy z maksiem i pracowalam. potem jak juz poszlam na zwolenienie to czasem po macka do przedszkola jezdzilam a odkad mieszkamy "tutaj" nie jezdzilam juz w ogole. Wiec auto stalo..sprzedalismy..a potem jak juz maksio podrosl zaczelam coraz bardziej odczuwac potrzebe posiadania auta. Wczesniej tyle nie wychodzilam co teraz. Dzieci juz starsze moga zostac z tata:) Do tego u mnie , tu gdzie mieszkam cienko bez auta, do kolejki kawal!!!!!! do najlizszego sklepu wcale nie blisko..w lato mozna chodzic ale jesien i zima to kiszka!!!!!
Dzisiaj jak bylam w sklepie widzialam staruszeczke o lasce...mysle biedna bedzie dzwigac siaty...a potem na parkingu patrze babcia wsiada za Kolko:))))) kurcze tu wszyscy maja samochody:)))) no moja sasiadka nie ma prawka...ale mysli zeby zrobic.

Kasia zdrowka dla cory!!!

reklama
mama ogrod cudny taki zadbany i nie przesadzony

agulek-79 bardzo sa chlopcy do Hanci podobni i dobrze ze ma te wloski bo inaczej jak chlopczyk by wygladala :tak:

czarodziejka napewno dam znac po wizycie

u nas tez taki skwar ale jeszcze tylko do piatku i pozniej znow deszcze :-(

Do góry