reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej dziewczynki, jak mija dzionek?

u mnie raczej ok, o odpoczynku mowy nie ma bo mam chłopaków w domu tak więc od rana na nogach przez cały dzień. Marcinek od sierpnia do przedszkola idzie, to może trochę odpocznę, hehe:-)

Piranha suwaczki śliczne, zazdrosczę akwarium. Mój Tomek jest wielkim fanem takich rzeczy. Po cichu marzymy o dużym akwarium w salonie jak uda nam się kiedyś wykończyć domek.

Natusia, doskonale Cię rozumiem, ja też jestem panikarą, która w dodatku stawia sobie diagnozy na podstawie tego co wyczyta w internecie. To znaczy zawsze taka byłam, ale tak zatruwałam tym życie domownikom, że w końcu dostałam ochrzan od mojego M. i trochę odpuściłam. I Tobie też radzę. A gastroskopię też mój tomek miał. Nic przyjemnego wiadomo, ale do przeżycia. Jemu wyszły jakieś helicobacter. Będzie dobrze kochana.

Czarodziejko, autko piękne! I drink też piękny, co z tego jak to nie dla mnie. Nie kuś proszę, bo ślinka mi kapie na komputer:-)

Mama fajnie, że jesteś.

Dziewczyny skąd Wy wiecie co się dzieje u Kingi? dlaczego ona tu nic nie pisze?!

Wszystkim ciężarówkom głaskam brzuszki, a staraczkom przesyłam mnóstwo niebiesko- różowych fluidków. Do wyboru, do koloru: ******************************************************************

Kate - to z Alanka niezła kluseczka:-) 9 kg, jest co dźwigać:tak:, a cały czas karmisz go cycusiem???jaki musi być kochany taki spokojniutki i słodziutki:-) i powiedz mi kochana czy już wszystkie kilosy po ciąży z Alankiem zeszły??? bo pisałaś, że w każdej ciąży wrzucałaś na siebie ponad 20 kg a potem szybko schodziły... a suwaczki są:tak:, widać!!!
Daria - skąd masz informacje o Kindze???
Mama, Kasia - dzięki za &&&&&&&&&&&&&&&& 30 lipca, ale już się nie denerwuję;-), głęboko wierzę, że wszystko jest oki:tak:

Patrysiak to w takim razie ja wypije za Ciebie tego drinka:)))))))
A ma ktoras link do enpr
Kingi???
Kurcze zmarwilam sie jak napisalyscie ze wg Was za slaby przyrost? Mam nedzieje ze jednak nie!
ja sie kompletnie na tym nie znam

kate piekne suwaczki:))))))

Axarai, śliczne mieszkanko małej Adusi! A co do różu to jak szaleć to na maksa :-), ja też zaopatrzyłam się w sporo różowości!

Mama
, nocka jedna z tych lepszych ale w dzień Kaja często płacze jak tylko ją się odłoży, nawet jak jestem tuż obok i ją bujam. Też czekam na fotki ogrodu :-)

Daria
, ten ostatni przyrost bety faktycznie kiepski :-(, będę trzymać z całych sił kciuki za Kingę.

Kate, śliczne suwaczki!

Czarodziejko, tu jest link do wykresu Kingi Obserwacja cyklu - enpr.pl Biedna musi przez takie rzeczy przechodzić zaraz po zabiegu :-( Najważniejsze, że trafiła w dziesiątkę z tym HSG, jajowody już drożne i zajście w ciążę dla jej organizmu to teraz pikuś.

Ostatnia edycja:
natusia z jednej strony to ja też bym chciała poczekać do porodu... ale z drugiej to nie jestem pewna, czy wytrzymam:-p a raczej wiem, ze chyba nie wytrzymam i jak tylko będzie możliwe, będę pytać o płeć hehe może i ja bym wytrzymała, ale mój M na pewno chce wiedzieć.. i jak tu pogodzić i znaleźć kompromis?

mój synek dopiero zasnął, położyłam go o 20 i zaczęłam czytać, w międzyczasie 3 razy chciał do łazienki, bo kupa /zrobił raz, a na tolaecie siedział 15 minut/..teraz w końcu śpi. jutro idę z nim do lekarza, bo martwi mnie to, że on praktycznie nic nie je-np wczoraj o 7 rano mleko z kulkami Nesquik, dopiero o 16 kawałek arbuza. Obiadów żadnych, mięsa żadnego, ryb zero, owoców i warzyw też nie.. załamuje mnie to, zaczęły mu się też zaparcia i pojawiła parę razy krew w stolcu. Martwi mnie to bardzo...

2012-07-25-177.jpg2012-07-25-171.jpg170.jpg172.jpg

to kilka fotek..nie wiem czemu ,ale połowa się nie wgrała a te co są to straaasznie długo się wgrywały....

reklama
natusia, dzięki kochana! :-* Ja na 100% bym nie wytrzymała do porodu, ciekawość by mnie zżarła żywcem :-D

Ewcik, to faktycznie niejadek z niego ...mój niewiele lepszy bo na śniadanie przejdzie tylko chleb z pasztetem i żółtym serem albo z nutellą, przy obiadach też jest bardzo wybredny a do tego nie je żadnych owoców i nie chce nawet soków owocowych, co mnie również bardzo martwi.

Mama, ogród cudeńko! Aż się chce rozłożyć leżaczek i napawać się widokiem :-)

Do góry