reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U nas tak gorąco, że zaraz się rozpuszczę, wszystkie oka otwarte, dwa balkony, i ani grama wiaterku! A muszę iść do sklepu po bagiete i pomidory i coś tam na piknik, albo raczej na grill, tylko, że tym razem to my się grilujemy! Jak wlecę do tego jeziora to do wieczora nie wychodzę!!!

reklama
witam sie i ja po pracy...
ukroppp okropny-ponad 30 stopni.

Tasha- tak,bańka chińska ładnie rozbija cellulit..podejdz do gabinetu i zapytaj ile by kosztowało gdybyś chciała serię ..np.co 2 dni przez 2 tyg. i same uda-od kolan w górę...
poza tym możesz sobie zafundować guam-na te same częsci ciała nakłada się tą maskę błotną ,owija nogi folią i na 20,30 min przykrywa kocem...
działa tak :
Błotny koncentrat zawierający ekstrakty roślinne oraz w 100% naturalne składniki pochodzenia morskiego (algi, glinki, sole mineralne). Preparat przeznaczony do skutecznej i systematycznej walki z cellulitem i tkanką tłuszczową. Efekty widoczne są już po pierwszej aplikacji. Działa dobroczynnie na skórę – ujędrnia ją, nawilża, wygładza, dostarcza niezbędnych składników odżywczych. Stanowi doskonałe uzupełnienie kuracji odchudzających. Żel antycellulitowy i wyszczuplający Koncentrat zawiera ekstrakt algowo-mineralny, witaminy A+E oraz ekstrakty roślinne. Dzięki unikalnej recepturze redukuje „skórkę pomarańczową” i przyśpiesza spalanie nagromadzonych komórek tłuszczowych. Skuteczność i rezultaty są uzależnione od systematycznego i codziennego stosowania preparatów z serii GUAM®

i wiesz co ??? sama dzis miałam ten zabieg:-p a co ;)):):):))

Natusia poproszę Toma to może wieczorem wrzuci fotki;-)

Kociątka ;):)
dzięki ;)

Pirania jak tam po nocy?? a suwaczki miodzio ;)

wszystkie babeczki pozdrawiam ...poczytałam co u Was ,ale pamięć juz nie ta:sorry2:

aaa
Axarai- brzuś pierwsza klasa ...a ciuszki..cóż---> zaszalałaś :)))))))

axari a ja sobie dzis godzinke polezalam na slonku :) wkoncu :)
fajny taki piknik tylko ze ja to bym musiala miec tone miesa zeby maz sie najadł;d jak gotuje dla nas dwoch i ktos obcy przychodzi to sie smieje czy do wojska gotuje;p

brzuszek super :) ja mam w pasie 88 cm to jak na mnie to duzy :-)

Axarai brzunek pierwsza klasa:)))))
I widze po synkach odbijesz sobie "rozowym" za wszystkie czasy:)))) I slusznie:))))))

Boshe a ja chodze jak snieta ryba!!!! jakies takie kiepawe cisnienie..spac mi sie chce...przymknelam oko na chwilke ale teraz zrobilam sobie mala czarna bo zakrecona jestem nadal..

Daria mi sie wydaje ze Beta normalna ja mialam na podobnym etapie 288

daria, czarodziejka z tego, co mi się wydaje, to ma za małą tą betę niestety:-(2 dni temu miała 213, a dziś 250-za słaby przyrost :-(

axarai ale cudny brzunio :-)i jakie ciuszki-wooooow, zazdroszczę tego różowego prania:-D

Czarodziejka jak tam ćwiczysz jazdy ?? :):)
a wczorajszy drinas był pyszny hahaaa

Ewcik no mi tez się wydaje ,że za mały przyrost bety ;( fak..

Kasia widzę doopka wymoczona ;)))

Daria malutko masz w brzuszku:)

Mama - dzięki dobra kobieto!!! jak tylko się rozpakuję i zdejmą mi szwy po cc lecę na tą bańkę i jeszcze o guam się dowiem:tak:, a co tam, latka lecą, trzeba o siebie zadbać;-)i wrócić do rozmiaru 36
Kinga - kurcze, oby wszystko było ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ewcik - to jutro wieczorkiem mocno trzymamay za twoją wizytę i dobre newsy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

a ja mam jeszcze wizytę w szpitalu 30 lipca na ponowne echo serca Soni:baffled: i potem 6 sierpnia w sprawie przyspieszenia terminu cc i ...koniec!!!:-), albo początek czegoś nowego:-)

Mama oj doopka wymoczona, wymoczona, tylko cos z glowka sie porobilo, chyba za duzo tego sloneczka ;-) No i maluch nie za swietnie sie czuje, ten kaszel ja dobija

Tasha no to trzymam za 30 lipca!!!!

Kinga, skarbie &&&&&&&&& mocno trzymam, zycze aby bylo wszystko dobrze

reklama
Tasha no problemo kochana :)
jak cos to pytaj.
no i &&&& za 30 lipca ... 30 lipca Domiś kończy 5 lat...a dopiero GO urodziłam:szok::-D

Kasia zdrówka dla Małej..
na kaszel dobry jest burak---> na środku wydrążasz dziurę ,zasypujesz cukrem i jak puści sok to podajesz 2 razy dziennie..
jest słodkie więc dzieci chętnie piją:tak:

idę kosić ogród-uwialbiam to:-p

Do góry