witam sie i ja po pracy...
ukroppp okropny-ponad 30 stopni.
Tasha- tak,bańka chińska ładnie rozbija cellulit..podejdz do gabinetu i zapytaj ile by kosztowało gdybyś chciała serię ..np.co 2 dni przez 2 tyg. i same uda-od kolan w górę...
poza tym możesz sobie zafundować guam-na te same częsci ciała nakłada się tą maskę błotną ,owija nogi folią i na 20,30 min przykrywa kocem...
działa tak :
Błotny koncentrat zawierający ekstrakty roślinne oraz w 100% naturalne składniki pochodzenia morskiego (algi, glinki, sole mineralne). Preparat przeznaczony do skutecznej i systematycznej walki z cellulitem i tkanką tłuszczową. Efekty widoczne są już po pierwszej aplikacji. Działa dobroczynnie na skórę – ujędrnia ją, nawilża, wygładza, dostarcza niezbędnych składników odżywczych. Stanowi doskonałe uzupełnienie kuracji odchudzających. Żel antycellulitowy i wyszczuplający Koncentrat zawiera ekstrakt algowo-mineralny, witaminy A+E oraz ekstrakty roślinne. Dzięki unikalnej recepturze redukuje „skórkę pomarańczową” i przyśpiesza spalanie nagromadzonych komórek tłuszczowych. Skuteczność i rezultaty są uzależnione od systematycznego i codziennego stosowania preparatów z serii GUAM®
i wiesz co ??? sama dzis miałam ten zabieg
a co
)
)
Natusia poproszę Toma to może wieczorem wrzuci fotki;-)
Kociątka
dzięki
Pirania jak tam po nocy?? a suwaczki miodzio
wszystkie babeczki pozdrawiam ...poczytałam co u Was ,ale pamięć juz nie ta
aaa
Axarai- brzuś pierwsza klasa ...a ciuszki..cóż---> zaszalałaś
))))))