reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha tak jak pisalas tak zrobilam:) zrobilam test wczoraj kolo 22 i kreska byla juz jasniejsza potem kolo 1 w nocy byla juz naprawde bardzo jasniutka... dzis jej nie ma czyli owulacja byla wczoraj kolo poludnia??? przypomne ze pierwsz kreska pojawila sie 19 lipca wieczorem kolo 21 byla jasniejsza od kontrolnej wczorajsza w poludnie tez byla taka sama wiec poprostu to bylys napewno pozytywne testy :) moje kreski testowe nie sa takie intensywne poprostu:)
wczoraj do tego bardzo bolalo mnie podbrzuszei mialam lekkie klucie jajnika lewego dzis juz jest ok nic nie dolega:) troche bialego gestego sluzu sie pojawilo ...
skoro przytulanki byly z 17-18 lipca kolo 2 w nocy to szanse sa!!:) ciesze sie ze ovu mam za soba i te testy pomogly :) zaczelam bardziej poznawac swoje cialo

twoja coreczxka jest przesliczna!!!:)))cudenko

noemi szkoda bardzo:*:( ale dobrze ze juz wiesz na czym stoisz mi pewnie tez sie nie udalo chociaz nadzieja zawsze jakas jest az do konca ... ale przede mna jeszcze 2 tyGODNIE czekania na @...:(

Ostatnia edycja:
reklama
natusia ​]PODZIWIAM CIEBIE bardzo:) tez musze sie nauczyc takiego opanowania i wytrwalosci..!:) twoj wykresik wygladal pieknie ale nastepnym razem musi sie udac!

Hallo Kobitki!!!
Piranha no się napatrzeć nie mogę na ten Cud!!! Ty się tak stresujesz, bo malutką brzuszek boli, gdyby normalnie spała, było by o wiele łatwiej, i nie odczuwałabyś małej różnicy wieku. Dobrze, że Kacuś już taki duży, nawet teraz , bo ja jestem ociężała na wszystko, a on się sam sobą umie zająć:-D
Ewcik ja miałam identycznie jak Piranha, na początku odrzucenie od słodkiego, a o czekoladzie to nawet myśleć nie mogłam, i apetyt miałam na wyraźne smaki, solone śledzie, kwaśne pomarańcze, a teraz już nie płaczę na widok czekolady, i uwielbiam owoce, a w moim przypadku to ewenement, bo ja ogólnie owoców nie lubię:-D
Czarodziejko, wszyscy śliczni jesteście, aj jak mi brakuje takiego koloru skóry, teraz mogła bym po śniegu na golasa biegać, i nikt by mnie nie zauważył!
Noemi wakacje, i zmiana klimatu działają cuda trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!
Tasha no wytrzymaj jeszcze! Ja wiem, że nie możesz doczekać się Księżniczki, ale jeszcze z 3 tygodnie!!!!

Ewcik ,
Z Mają - śledzie , ogórki kiszone i kiszona kapusta , kawa i cola -beeee
z Blanką - michaszki , kupowałam 1 kg paczki bo mniej to nie było sensu i mogłam pić non stop cole

witam
U nas juz po imprezie urodzinowej małego.
Ewcik ja każdą ciąża miałam inna, inne samopoczucie inne smaki a mam 3 chłopców
Czarodziejko zdjecia są przepiękne, Ty jesteś piekna kobietką i jaka opalona !!!!
Piranha cudne te zdjęcia małej

Tasha, to super, mała waży idealnie bo tyci ponad 50 centyl, moja Kaja też na USG "jechała" na 50 centylu a urodziła się z wagą na poziomie 85 centyla i tak trzyma do tej pory :-) Strasznie Ci współczuję tego bólu :-(, zapewne mój ból spojenia był namiastką tego co Ty teraz odczuwasz. Jak duże masz teraz rozejście?

Noemi
, super podejście a z CLO na pewno się uda!

ladies
, owulka pewnie była wczoraj więc szanse na ciąże dość spore, zaciskam kciuki i nie puszczam :-)

Axarai
, dzięki kochana, ja już nie mogę się doczekać foteczki Twojej córeczki, na pewno będzie prześliczną blondyneczką :-) Masz rację, że gdyby Kaja normalnie spała to bez problemu bym sobie poradziła ...i miałabym też czas dla synka a niestety teraz mam go niewiele choć staram się jak mogę by poświęcać mu jak najwięcej czasu.

natusia, dzięki, że pytasz, Ty to zawsze o wszystkich pamiętasz :-) Ano boli dalej ale chyba mniej jak wczoraj i obędzie się bez gorączki i antybiotyku. My też dziś byliśmy w czwórkę na placu zabaw i na lodach :-)

Dziekuje wam:*:*

natusia trzymam kciuki rowniez za twoj nowy cykl!!:)

piranha wiesz w szoku jestem troche bo do tej pory myslalam ze takie maluszki spia duzoo..wspolczuje ci bo wyobrazam sobie jak cieezko musi byc tobie ,oby wszystko sie jakos wkoncu unormowalo :))

pierwszy raz staram sie o dziecko bo moj synek sam sie wprosil!:) hehhehe
jaki to stres i nerwy... nie wiem jak dam rade jeszcze te 2 tygodnie:)
wpadki sa chyba naprawde lepsze

dziewczynki moja ciaza z corka to ....codziennie sledzie przegryzane snickersem, to bylo pyszne a popijalam kubusiem, dzis jak to sobie przypominam to bleee

Natusia
bede tesknic, oj bede... no ale jak cos to wsiadam w samolot i juz bede u niej.... mialam byc z nia, no ale opowiadalam jej czasy jak bylam mala i jak to kiedys wyjezdzalo sie na kolonie... ( cudne, wspaniale wspomnienia), i tak wyszlo, ze skoro ona nie moze jechac na kolonie no to leci do dziadkow. Bedzie miala tam wspanialy czas i rodzice zapewniaja mnie, ze nie bedzie miala czasu na tesknote...

Dziewczyny a czy sa jeszcze wyjazdy dzieci na kolonie????

Ladies ja tez mysle ze wpadki sa najlepsze :) a teraz planowanie, testy itp to troszke stresu...

Ostatnia edycja:
reklama
ladies, najgorsze jest to, że ona potrzebuje tego snu a budzą ją najdrobniejsze hałasy, ziewa okrutnie i co przyśnie to Krzysiu czymś zahałasuje i ją tym wybudza, po jakimś czasie płacze już ze zmęczenia. Jak odłożę ją do innego cichego pokoju to bardzo szybko się orientuje, że jest sama i jest wielki płacz, nie wiem jak z tego wybrnąć. A jak tam dzisiejsza tempka, wysoko?

Do góry