piranha tak jak pisalas tak zrobilam zrobilam test wczoraj kolo 22 i kreska byla juz jasniejsza potem kolo 1 w nocy byla juz naprawde bardzo jasniutka... dzis jej nie ma czyli owulacja byla wczoraj kolo poludnia??? przypomne ze pierwsz kreska pojawila sie 19 lipca wieczorem kolo 21 byla jasniejsza od kontrolnej wczorajsza w poludnie tez byla taka sama wiec poprostu to bylys napewno pozytywne testy moje kreski testowe nie sa takie intensywne poprostu
wczoraj do tego bardzo bolalo mnie podbrzuszei mialam lekkie klucie jajnika lewego dzis juz jest ok nic nie dolega troche bialego gestego sluzu sie pojawilo ...
skoro przytulanki byly z 17-18 lipca kolo 2 w nocy to szanse sa!! ciesze sie ze ovu mam za soba i te testy pomogly zaczelam bardziej poznawac swoje cialo
twoja coreczxka jest przesliczna!!!))cudenko
noemi szkoda bardzo:* ale dobrze ze juz wiesz na czym stoisz mi pewnie tez sie nie udalo chociaz nadzieja zawsze jakas jest az do konca ... ale przede mna jeszcze 2 tyGODNIE czekania na @...
wczoraj do tego bardzo bolalo mnie podbrzuszei mialam lekkie klucie jajnika lewego dzis juz jest ok nic nie dolega troche bialego gestego sluzu sie pojawilo ...
skoro przytulanki byly z 17-18 lipca kolo 2 w nocy to szanse sa!! ciesze sie ze ovu mam za soba i te testy pomogly zaczelam bardziej poznawac swoje cialo
twoja coreczxka jest przesliczna!!!))cudenko
noemi szkoda bardzo:* ale dobrze ze juz wiesz na czym stoisz mi pewnie tez sie nie udalo chociaz nadzieja zawsze jakas jest az do konca ... ale przede mna jeszcze 2 tyGODNIE czekania na @...
Ostatnia edycja: