reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Misbella GRATULACJE !!!!!!!!!!
Monico Zuzia jest śliczna , Ty ja karmisz tylko piersią? czy już ja dokarmiasz

Kate Zuza nie chce nic sztucznego, ani butli anismoka, wiec jest tylko na piersi, od kilku dni, ale nie codziennie staram się przemycać jej po parę łyżeczek deserku, bo boję się że będzie tylko cycusiowa...

reklama
Monico miss zazdroszcze az mi lzy stanely.Gratulacje.Ale w takich chwilach w sercu sciska.
Monico wrocilam sie do zeszlego roku i mialas identyczne samopoczucie identyczne objawy bete wielkosc dzidzi.normalnie jakbym o sobie pisala. moze moj synek bedzie mial cos z dziewczynki Jezuuu jak ja wam zazdroszcze.Az mi wstyd

tak zgadza się i w środku całą sobą czułam, że noszę córcie i te przeczucie było naprawdę silne...
a co do uczuć ... jesteśmy tylko ludźmi...

tak zgadza się i w środku całą sobą czułam, że noszę córcie i te przeczucie było naprawdę silne...
a co do uczuć ... jesteśmy tylko ludźmi...

Monis ja w tej ciazy tez tak czulam i to mnie zgubilo.miss czyli podobne staranka jak u mnie/tez bralam wit b complecs wapn magnez wit c. owul po nowiu sluz gesty niskie ph lactovaginal i staranka przed owul

Ostatnia edycja:
martika jak samopoczucie, kochana?
milo ,ze pytacie samopoczucie? malo ciazowe, nie bola mnie piersi, nie mam mdlosci i innych objawow, ktore zwykle mialam w ciazy...ale moze jeszcze przyjdzie na nie czas?
Monico cudna Zuzia... przykro mi z powodu straty, tez stracilam ciaze tylko dzien po urodzinach, w urodziny widzialam 2 bijace serca to bylo 24 lipca (t.c.... dlatego boje sie straszliwie... oby tym razem bylo wszystko zakonczone happy endem (i tak bedzie, musi byc)
Missbella Gratuluje wymarzonej coreczki :-)

Miss, a nie mówiłam;)) Jakoś tak czułam od początku;)) I to Twoja pierwsza dzidzia tymbardziej super! Wstaw jakaś fotke;)
No i GRATULACJE!!!!

Piraha,
jak piersi??

Mama???????????????? ;(( Smutno bez Ciebie...

nullka zaciskamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Jakie autko kupilście?

Noemi , głowa do góry!!! Uda sie!!!

monico,
ojjjjj tez taką niunię chce...;*

Andziak,
ja też dziewczynom zazdoszcze i nie wstydze sie tego to ludzi odruch;))

Martika,
chyba na objawy jest jeszcze czas no chyba, że synuś bedzie bezobjawowy, że tak powiem:-D

My po 3 godz u alergologa-maly dalej leki, obserwacja, inhalacje plus usg, Ja miałam testy na pyłki mam mega uczulenie zwłaszcza na bylice, która pyli od lipca do wrzesnia plus kurz;// masakra 250zl na 2 mies leczenie....
Głowa mi pęka jestem dalej osłabiona a pogoda do d....py!!!

Ja postanowiłam ,że bede przytulanka (jak dam rade z powodu chorby) do testu owu , ale pozytywnego , a nie jaśniutkiej kreski myślicie, że na dziewczynkę tak ok? Czy po teście np za 2 dni powtorzyc?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry