reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak , no widzisz a ja to bym chciała takiego zdrowego chłopczyka :tak: buziaki dla ciebie
Mama , u mnie nic ciekawego , praca dom i tak w kółko ...

reklama
Andziak, wstaw fotke z usg...

Noemi,
no niby replens jest lepszy-wczoraj zamówiłam zobaczymy jak na mnie podziała bo sylk ostatnio coś słabo..:((

mama, ano fajne sa te kosmetyki z tej serii sama je używałam teraz się przerzuciłam na inne;)

merylin, a co u was? mało piszesz... :tak:

piranha ????

czarna u nas też codzienność, ale wpadaj częsciej i pisz tu z nami a szybciej sie doczekasz synka;))) My tu mamy dobra energię:tak:

Andziak , wiem że jesteś smutna że marzenie się nie spełniło , ale czas zacząć cieszyć się tą ciążą i tym synkiem
natusia , wiem że tu jest super dlatego cały czas podczytuje , i jak już przyjdzie czas naszych starań to się odemnie nie opędzicie , chciałabym synka , ale to dla 3 córki mam już gotowe imię . dla mnie najważniejsze to zdrowe dziecko , chociaż zaplanować spróbuję...

Jak tylko tu wchodzę jest mi gorzej,chyba jeszcze potrzebuje trochę czasu.
Żałuje że się dowiedziałam,było mi lepiej w tej niewiedzy.Tak naprawdę jest coraz gorzej.Narazie muszę się trochę zdystansować. Jestem teraz na etapie wykańczania domu więc mam nadzieje że ten zawrót głowy trochę pomoże.
Pozwólcie że usiąde cichutko w kąciku .Jestem z Wami.

merylin,ale ty w 12tyg dowiedziałaś się, że to synek? Bo nie pamiętam:zawstydzona/y: I nie smuć się słońce... ;********

Czarna, a macie już czas zaplanowany na staranka?:) Jakie masz imię dla córci? Oj ja miałam dla córci, a ur się synuś więc może u Ciebie też będzie odwrotnie...:***

natusia , starania ustalone na list/gru 2012 , ale zobaczymy jak to będzie , bo mój T stale ma wątpliwości
imię to Klara

reklama
czarna, oj to po wakacjach;) raz dwa zleci:) nie dziwię się, że macie wątpliwości...ja sama się przygotowuję a się waham - co będzie jak się nie uda? jak zareaguję? aż się boję samej siebie.... wstyd mi ...:zawstydzona/y:
Imie Klara podoba mi się od czasu kiedy oglądam Barwy Szczescia tam we filmie ta Klara jest do rany przyłóż, aż za bardzo ulozona...:-D

Do góry