reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasia 2005, i ja moc życzen dorzucę, wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, szczególnie tych najskrytrzych, wszystkiego naj, naj, naj

Medio, Wam również wszystkiego co najlepsze :tak::-D:tak: wszelkiej pomyślności na kolejne lata :tak: a te II kreseczki to wspaniały rocznicowy prezent
a u nas ponownie słoneczna pogoda, ja już mam urlop, to siedze z małym, jutro wyjeżdzamy do moich rodziców, aż do niedzieli, ale odezwe się czasem :tak::-D właśnie przesadzam kwiatki w kuchni i sie zastanawiam, który kolejny, bo zostały mi 3 a tylko dwie nowe doniczki ???? :-( mały śpi, a popołudniem pewnie polecimy na plac zabaw :tak:

miłego :-D:laugh2::-D

reklama
Dziewczynki, dziękuję ogromniaście za życzonka urodzinowe, marzonko to mam jedno..mam nadzieję że wkrótce się spełni.

medio, A Wam również wszystkiego najlepszego, piękny prezencik na rocznicę ślubu :))

Ja przez ten weekend,również urodzinowo mialam ogromną migrenę,normalnie niefunkcjowowałam ale na szczęscie minęło więc dalej do dzieła, tym bardziej że pogoda cudna..teraz wielkie pranko..same wiecie jak to jest z synkami..jedno wyjście na dwór..i już pełna pralka,hihi, chyba dziewczynki są pod tym względem o wiele "wygodniejsze" ;))
Też macie taką cudowną pogodę? u nas prawdziwe lato,oby jak najdłużej

Czesc laseczki

zdjecia wkleje jutro- net mi WOLNO chodzi porazka- wszystkie dzieci zdobyly 1 miejsce i zlote medale.....;-)
U nas pogoda super, wczoraj bylismy na spacerku od 13 do 18, wrocilismy zmeczeni.

Dorotko , Stokrotko witajcie.

Jarzebinko jak tam twoje jazdy??????

Kasiu2005 wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin- ;-):-D:-D

Medio oby wszystkie dni byly tak cudowne, jak te ktore juz razem przezyliscie.

Aniu zdjecia na 100% jutro beda, chyba ze net mi nawali.....

U mnie 10 dc i owulacji ni widu ni slychu- pewnie ten cykl bedzie bezowulacyjny.....

DOBRANOC

Beatko 10dc a Ty od razu bezowulacyjny. Taką będziesz miała w tym cyklu owulację, że efekty będą widoczne niebawem.

Medio wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

Jarzębinko faktycznie u nas piekne lato tej wiosny.

Dorotko to dla Ciebie szczególnie słonka bo u nas dziś był upał

Wszystkim miłego wieczorku.:tak:

Aniu a bo mnie to juz szlag trafia.....
Juz na psyche mi pada jak teraz sie nie uda to czekam do konca pazdziernika na S a on teraz wroci na 6 tygodni.

Beatko nie panikuj, jeszcze nie wyjechał i ten cykl należy do was :tak:
Anka upał powiadasz, no ja tylko mogę sobie pomarzyć o nim :sorry2:
Dobranoc kobietki :-)

Jarzebinko jak tam twoje jazdy??????

pomalutku, pomalutku, :tak::-D teraz przez urlop mała przerwa, ale od poniedziałku ruszam spowrotem do działania i już chyba bedę jeździła po 2 godzinki, i może do końca maja sie wyrobię :tak:

a dzisiaj to mi dnia brakło :tak: zakupy, plac zabaw, pakowanie, porządki w domku , i juz zrobiła sie nocka ....... a gdzie ten dzień ????

spokojnej i przytulaśnej nocki życzę :tak::-D:laugh2:

PS. a moje małe odkryło dzisiaj,że ketchup robi sie z pomidora: woła mnie z kuchni i mówi,że była reklama, a w niej był pomidor i go zmiażdzyli i wyszedł czekup ( tak mówi na keczup)

U mnie 10 dc i owulacji ni widu ni slychu- pewnie ten cykl bedzie bezowulacyjny.....

DOBRANOC
Beatko to dobre:-D:-D:-D, ja tak samo pisałam o swoim obecnym cyklu i proszę, jest fasolka.:tak:Oby u Ciebie też tak było.

Good_Morning01.gif
Good_Morning06.gif

reklama
PS. a moje małe odkryło dzisiaj,że ketchup robi sie z pomidora: woła mnie z kuchni i mówi,że była reklama, a w niej był pomidor i go zmiażdzyli i wyszedł czekup ( tak mówi na keczup)
Jarzębinko takie odkrycia naszysz dzieci,są czymś niesamowity, dla nas to takie oczywiste,a dziecko zachwyca się i dziwi, jak coś nowego odkryło, uwielbiałam jak mój synek tak miał, fajowe oczka wtedy robił.;-)

Do góry