Czarodziejka
Fanka BB :)
Hej LalKi
Noooo usiadłam..Od rana mialam troche na glowie...obiad-zrobiony, Pranie-zrobione, domek-ogarniety..teraz KawKuje
Gal bez wzgledu na to co inni mysla ja swoich dzieci nie szczepie...ale nie szczepie ich od jakiegos czasu...MacieK nie ma Kompletu szczepien...booo co go zaszczepilam- nie bylo Konca chorób...zoltaczke ma wiec mi wystraczy,. Maks ma zoltaczke i tyle...
WieloKrotnie juz pisalam o nieszczepieniu...Jest coraz wiecej dowodow na to ze szczepienia bardziej szkodza niz pomagaja...o rteci wiem juz od lat...
Ahh i wiele razy wklejalam ksiazke o szczepieniach...
"Szczepienia. Niebezpieczne ukrywane faKty" - napisali ja lekarze ktorzy znaja temat szczepien dosKonale i sa przeciwni.
Osobiscie uwazam ze aby moc doKonac wyboru odnosnie szczepienia lub nie... Nalezy zebrac wszelkie mozliwe informacje na ich temat. Ja to zrobilam i dlatego nie szczepie. Poza tym Maciej odkad nie szczepie Go jest zdrow jak Ryba..ostatnio byl chory (przeziebiony) zeszlej zimy a to tylko katar byl..dlatego bazuje rozniez na tym czego doswiadczylismy szczepiac dzieci,
W naszym srodowisku jest wiele rodzin ktore nie szczepia......a ta grupa ludzi wciaz przyrasta....lekarze oczywiscie sie zloszcza i nazywaja to "Modą na nieszczepienie"..bo jaKos nazwac trzeba!!!!
Ja osobiscie nie mam zamiaru Nikogo przeKonywac do swoich racji ani namawiac do czegokolwiek, kazdy ma rozum i wie co dla jego dziecka jest najlepsze!!!!!