reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czesc dziewczynki :-)
niestety u nas dzisiaj ponuro wiec zazdroszcze wam tej pieknej pogody :tak: udanego weekendu zycze, a tym ktore w planach maja blizsze kontakty z mezami owocnych staranek :-):-):-)
ja musze jeszcze poczekac do kwietnia i juz nie moge sie doczekac.
kurcze mam teraz dni plodne i tak mnie korci:tak:, ale u mnie w marcu z chinskiego kalendarza wychodzi chlopczyk wiec nie chce ryzykowac. tym bardziej ze mi sie sprawdzilo z chlopcami. no coz trzeba bedzie skorzystac z gumeczek :-D

reklama
Witam ponownie Pirania nie zdazylam uzyc sylku bo chyba mimo zabezpieczen jestem w ciazy.A mialam zaczac od maja.Chyba pojde na bete bo jak to mozliwe nie ma pojecia...z planowania nici

Andziak zycze wszystkiego najlepszego i wierze ze tym razem bedzie coreczka :-):-)
slyszalam ze z wpadek czesto rodza sie dziewczynki:tak:
jejku dziewczyny ale tu dzisiaj pusto :szok: gdzie wy jestescie:confused:

Andziak coraz czesciej sie slyszy ze jak sie zabezpiecza a jednak ciaza jest ... nie wiem jak ale jest;p i ostatnio ogladalam program co kobieta przyjmowala zastrzyki zeby nie byc w ciazy cw miala diete trafila do szpitala z silnymi bolami a oni do niej ze rodzi a ona ze to nie mozliwe bo zastrzyki bierze nawet vbrzucha nie miala mowia ze to jest 1% na milion :) oby z tego byla coreczka :)

reklama
Do góry