reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal no to w sumie tak jak piszesz-uczucia mieszane po wizycie.....ale jak stosunek powinien byc 2????jak już to 1 ...
kurka co lekarz to opinia-wnerwia mnie to..chyba jakieś normy są a nie ,że kazdy mówi jak mu pasuje...

dobrze,że Ci cokolwiek zaproponował bo monit to bardzo dużo!! &&&&&&&&&za owulkę i recepte na dupka ;)

no i dziękuję :)) na którą się umawiamy na picie ziółek;)))???

ja właśnie kupiłam sobie sukienkę (bombkę) ,bluzeczkę ,rajstopy(chyciałam pończochy ,ale na miły Bóg nie w ten śnieg i mróz...) i buty za szpilce-mam zamiar być laską :)))hahahahaaaa
po drodze wstąpiłam do ośrodka zdrowia i umówiłam się do ginki na wtorek na 11.30 :) to będzie akurat 10d.c. więc pieknie się na usg okaże czy owulka bedzie i jakie endo...

Gal &&&&&&& za mężowe wyniki!!!

Aneczka trzymaj się dzielnie-końcówka najcięższa....mnie poród z Dominikiem wziął z zaskoczenia i tak najlepiej....

Matik gratki dla chłopców...

Patrysiak brzuś pogłaskany??? ~~~~~~~~~~~podeślij..

Truskafffka no przygody były dziś ...oby jutro był spokój bo na 11.00 jade do mnie do salonu fryzurę robić i wolałabym suchą oponą dojechać a nie w śnieżycy...

pozdrawiam popołudniowo :))

Pierogatka i Ciebie witam cierpliwości zycząc :))

reklama
mama05 Ty to jesteś szalona kobietka, o każdym pamiętasz
aaaaaaaaaaaaa i rzęsy rewelacja, ja mam fioła na punkcie długich rzęsów
moim marzeniem jest mieć takie cudo ja TY

Pierogatka no ja taka szalona lejdi :))
mam cos z Hanki Bielickiej hahahahaaaa

i dziękuję :) dla mnie ten wynalazek to cudo-ja mam cienkie i krótkie rzęsy więc teraz czuję sie jak kobieta;)))

Gal yyy faktycznie mieszane uczucia..no nic, czekamy na naszego speca..
Mama ulala gorąco się zrobiło :-p będzie szalona noc:-p

Pierogatka
mała na wylocie...odliczamy i cierpliwie czekamy:-D

Truskafffka oj tak ,szalona bedzie ...może jakąś fotkę wstawię ...w piatek w nocy się bawimy a w sobote rozmnażamy hahahahaaaa...mam nutellę to będzie słodko hahahaa

Pierogatka o to,to:):):))

Kate kochana a Ty juz cos wstałas czy wciąż leżysz??

reklama
Do góry