reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

monico jak się czujesz?? bo jak jak słonica, nawet mi się du...ska nie chce z łóżka ruszyć
ale na razie cisza, skurczy brak nawet brzuch przestał twardnieć

pierogatko dzieki za pamięć
jak się czuję?? ciężko:tak:, coraz ciężej mi z wykonywaniem czynności
i tak jak u Ciebie, zero skurczy, brzuch też jakby mniej twardniał, brzuch wysoko, zero śluzu czy jakiś innych objawów np ochodzącego czopa
wygląda na to że tak jak i pozostałe ciąże ta będzie też ponad 40 tygodniowa lub 40 tygodniowa jak zgłosze się do mojej gin w 40 tc :-D

Poza tym mała uwija się w brzuchu jak wąż, brzuch skacze we wszystkei strony świata, a ja raz to dostanę rączką w jajniki, raz wypcha nogę pod żebrami :-)
najgorzej po wysiłku, czytaj ogarnięciu domu z dwoła łazienkami, ostatnio miałąm takiego powera, że posprzątałam cały domek, za to wieczorem nie wiedziałam jak mam się położyć, kręgosłup i spojenie łonowe bolało wrecz niemiłosiernie, ale skurczy było 0000000
ostatni raz taka akcja ;-)

chłopcy dziś już poza domkiem, czas leci a ja odliczam tylko tygodnie ciąży ...

Ostatnia edycja:
reklama
asiuniak, trzymamy zatem kciuki w środę, na pewno nic się już nie zmieni w sprawie płci! O której masz wizytę? Mi lekarka powiedziała o córeczce po skończeniu 16 tc (czyli w trakcie 17 tc), w tą sobotę mam USG połówkowe i mam nadzieję, że nie będę już musiała suwaczka z powrotem na niebieski przerabiać ;-) ...nie chodzi o to, że nie chcę już 2 syneczka (bo zanim poznałam płeć Maleństwa to czułam, że to synek ...i byłam ogromnie szczęśliwa pomimo iż marzyłam po cichu o córeczce) ale już po prostu zbyt mocno zżyłam się już z myślą, że to dziewczynka :-) ...ale jednak był to skończony dopiero 16 tydzień więc nutka tej niepewności jest i nawet nad imieniem jeszcze nie rozmyślam ;-), lekarka wypowiadała się jednak o płci bez cienia wątpliwości.

monico, ja też pod koniec ciąży sprzątałam cały dom jak wściekła - to podobno instynkt wicia gniazda i hormony tak działają ;-)

jestem po pracy,Dominik odebrany,Bono po spacerze,Was poczytałam .

dzieki Wszystkim WAM za wsparcie i &&&&.

mam nadzieję ,że teraz już bedzie si!!

Kate jak dzis samopoczucie ???

Pirania ,Gal no miałyście rację ,że dzis skoczy i skoczyła;)

Kinga &&&&&&&&&&&&..ja dopiero przeczytam po pracy bo pewnie do 7 nie sikniesz..a ja o 7 wpiszę tempkę i znikam dom pracy.

Czarodziejka ja tez nie widziałam fotki;(

Kosmo cudnie,że już po dołku:)
macie imię ??

Tusia ,Bella,Asiunia,Juliana i reszta gangu Olsena-cześć i czołem;):):))

Kinga no to oki!
juz &&& zaciskam ..może obu nam sie udało!
z tym,że Ciebie bolą (.)(.) a ja nie mam objawów..czasem w brzuchu zaciągnie...
śluzik białawy ,ale nie jakos dużo..

Pirania dzwoniłam do gina ,ale przyjmuje we wtorki rano(a ja w pracy) i w środy popołudniu...tak więc dzis lipa..a do srody to ja już dam sobie spokój-dzis chciałam...a dzis przyjmuje ten ćwok co Wam poisałam-wiecej do niego nie pójdę...noł łej!!!

jadę po Zuzę ,kończy zajęcia komputerowe..
potem na małe zakupy i na pocztę :)

bedę za godzinkę.

Bosh u mnie 10dc.a sluzu mega ilości przezroczysty,ciagnący i jakis ciut zółtawy był ??
to co bedzie sie działo w owu ??? test owu dzis bladzioch czyli negatyw.

Mama, ale mam nadzieje, że dzisiejsza tempka upewniła Ciebie, że owulka była! :-) ...a ten skok to naprawdę trochę implantacyjnie wygląda :-) ...no i masz dziś tak naprawdę już 9 dpo jeśli założymy, że owulka była 21-ego w sobotę, więc czas najwyższy na zadomowienie się małego człowieczka w macicy :-) Ja w pierwszej i drugiej ciąży nie miałam absolutnie żadnych objawów przed pozytywnym testem.

reklama
Czołem babeczki;)))

Jej, ale mialam do nadrobienia;)) Super u Was jest i choć teraz nie planuje to nie mam zamiaru Was opuszczac;)))

Beatce Gratuluje!!!!!!!!!!!!! Super, juz tuli swoją kólewnę;***

Kosmo, ty też kochana doczekasz się córeczki zobaczysz!!!!

Kinga, Mama Mocno zaciskam &&&&&&&&&&& MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!!

Ja coś też czuję, że sami chłopcy są mi pisani.... nawet jak mi wrózono z obrączki to chyba 4 chłopcy wyszli;))hehe juz jednego mam oczywście planuje 2 dzieciaczków no może kiedyś to 3 ale więcej RACZEJ NIE;) no i się śmiałam, że jak zajde juz w ciąze to chyba nie chce znać płci.... a z drugiej strony nie chce żyć nadziją ze może się uda...ehh trudno to wgl jak sie pragnie tej córeczki:)))

Dziewczyny w tym tyg chcę zamowić wsyztskie tabl. nie wiem czy pamiętacie ale mam STRASZNE problemy z polykaniem i moje pyt.sa te suplementy w tabletkach i kapsułkach czy tabletki można pogryźć ? czy nie bardzo?:) wiem wiem głupie to ale co zrobic...ehhh

My jeszcze walczymy z ospą, ale małego mi wzięło masaktrycznie ma we włosach, w uszach, na dłoniach i w buzi całe plecki i brzuszek i nic mi nie chcial jesc na szczescie jest lepiej...

Do góry