reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga, ja bym zrobiła teścik właśnie we wtorek - to będzie 12 dpo a więc test 10 mIU/ml powinien już coś wykazać ...u mnie pokazał cień cienia widoczny pod światło ;-) ale implantacja była dość późno.
tak wiec zrobię:tak: nie wcześniej niż we wtorek.

Kinga85- pięknie rośnie tempka
:) i niech tak już zostanie prawda.... ;-)

piranha ach Krzysiu daje Ci troszkę wycisk. czemu ma takie problemy z zasypianiem?

reklama
Czarodziejko ja tez z takich wariatek;-) Jak nie planowalam ciazy to tez zawsze lubilam ogladac takie programy:tak: No a forum:dry: Nie wiem w koncu nie planuje wiec tez juz powinnam sie usunac ale jakos mnie tu przyciaga cos:zawstydzona/y:

Aneczko ale Ty juz zaplanowalas...jeszcze wielki final przed TOba mozesz doradzac dziewczynom starajacym sie jak postarac sie o corcie...a ja? co mam wam do zaoferowania...
c0415.gif

czarodziejka - dobre :) i coś w tym jest .... he he
mojego dziś też długo usypiałam od 18:40 do 20;15 potem mąz się ze mna zaminił ...wrr

AneczkaK jak się czujesz?? ja jestem w 36tc i coraz mi ciężej
ile mała waży?? ja byłam wczoraj u gina i moja ma już 3600
lekarka mówi że na pewno mnie wcześniej rozłoży ze względu na wielkość dziecka
a powiedz mi ... oszczędzasz się, polegujesz itp.?? a jak brzucho?? nie boli nie spina się??

Czarodziejko, hahaha, dobre!!! I jakie prawdziwe!!! :-D Mój synek za czasów niemowlaka to zawsze miał wbudowany czujnik położenia i ruchu, mógł nie wiadomo jak głęboko spać ale zawsze wyczuł jak go odkładałam do łóżeczka albo gdy samochód zatrzymał się w bezruchu (musiał cały czas jeździć a na czerwonym świetle był zawsze płacz).

Aneczko, zazdroszczę (w tym pozytywnym sensie :-)), naprawdę! Ja od długiego czasu marzę by jeden wieczór spędzić sobie w spokoju z M, włączyć jakiś film i razem sobie z nim go obejrzeć.

Kinga, rezerwuję na wtorkowy poranek moje kciuki dal Ciebie! A z tym Krzysiem to bladego pojęcia nie mam skąd te problemy u niego, mam nadzieję, że nie będzie miał po mnie kiepskiego zasypiania i spania. Ja zazwyczaj dość długo zasypiam, czasem jak się kładę wieczorem zmęczona do łóżka to nie potrafię mózgu wyciszyć z nadmiaru myśli ...a jak już zasnę to zawsze budzę się w nocy, nigdy mi się nie zdarza zasnąć i obudzić się rano. A w ciąży to już w ogóle masakra, jak dłużej poleżę na 1 boku to łapie mnie dziwny ból w nodze od pasa w dół, muszę wtedy odwrócić się na 2 bok i tak w kółko, w poprzedniej ciąży też tak miałam a w 3 trymestrze to już w ogóle tragedia była (do tego Krzysiu najbardziej harcował i fikał w brzuchu jak kładłam się spać, kiedy byłam aktywna to kołysanie go usypiało ...i niestety po narodzinach już mu tak zostało ;-)). A Twój Filip jest prześliczny, psiaka tez masz uroczego!

Czarodziejko
, Aneczko, ani się ważcie stąd znikać! Czym byłoby forum o planowaniu płci bez tych, które już zaszły w ciążę (i nie ważne czy udało się zaplanować pleć czy też nie), czym też by było bez waszego wsparcia i ciepłych słów!

Kinga, rezerwuję na wtorkowy poranek moje kciuki dal Ciebie! A z tym Krzysiem to bladego pojęcia nie mam skąd te problemy u niego, mam nadzieję, że nie będzie miał po mnie kiepskiego zasypiania i spania. Ja zazwyczaj dość długo zasypiam, czasem jak się kładę wieczorem zmęczona do łóżka to nie potrafię mózgu wyciszyć z nadmiaru myśli ...a jak już zasnę to zawsze budzę się w nocy, nigdy mi się nie zdarza zasnąć i obudzić się rano. A w ciąży to już w ogóle masakra, jak dłużej poleżę na 1 boku to łapie mnie dziwny ból w nodze od pasa w dół, muszę wtedy odwrócić się na 2 bok i tak w kółko, w poprzedniej ciąży też tak miałam a w 3 trymestrze to już w ogóle tragedia była (do tego Krzysiu najbardziej harcował i fikał w brzuchu jak kładłam się spać, kiedy była aktywna to kołysanie go usypiało ...i niestety po narodzinach już mu tak zostało
wink2.gif
). A Twój Filip jest prześliczny, psiaka tez masz uroczego!
Piranha w poniedziałek wpadnę jeszcze do was po porcję świeżych fluidków abym mogła we wtorek z dobrą wiadomością wpaść! :))) Co do Krzysia to jeszcze pewnie mu się nie raz zmieni z tym spaniem i w końcu się unormuje wiesz.. pamietam że ja z Filipem też miewałam przeboje kiedyś aż w końcu zasypiał ładnie po bajeczce zawsze i tak jest do dziś. A Ty w ciąży to sie nie dziwie że zmeczona padasz.. i sypiasz różnie raz lepiej raz gorzej.. dbaj o siebie:) wypoczywaj kiedy się tylko da a na noc może pij jakieś ziółka to ci pomorze.
Mój Filip z psem uwielbiają się:-) miło mi, dziekuje Ci.

Powoli i ja znikam do spania girls
zmeczona jestem.

reklama
Do góry