reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria ten z krwi jest całkiem, całkiem tylko, ze jak zrobisz go w domu, to później trzeba go wysłać do laboratorium, i zapłacić jeszce około 200 dolców;-)
Syneczkite kolory trzeba porównać, ze skalą tam jest napisane jakie ph wychodzi, a dziewczyny nabierają na palec śluz z okolicy szyjki i kładą na pasek
Czarodziejko :tak:mi też chce się spać

Ostatnia edycja:
reklama
Monico - wieeeeeeeeeelkie dzięki ... właśnie listonosz przyniósł duphaston .... bardzo mnie uratowałaś i mam nadzieje że w środku jest już jakiś groszek i mu te tabletki pomogą ...... strasznie cię ściskam .... dobra dusza jesteś !:tak::tak::tak:

jdnak te testy to pic na wode bo ogladam na YouTube filmy jak robiatesty ico wychodza to wiekszosci wyszly na odwrot testy :sorry:
jednak chyba sobie daruje;p
duzo osoba sie ten z kapusty sprawdzil ale tez nie kazdemu

Czarodziejko nic nie wiadomo, ale dzien zaplodnienia, ten przeklety chinski kalendarz wskazuja na chlopca, zobaczymy. Juz postawnoilam nie dowiadywac sie plci, wytrzymam 4 miesiace, wole miec niespodzianke.
A wiesz co u Beatki? czemu jej tu nie ma?

Oooo daria gratulacje!!!!!!!!! trafialiscie w corcie? udalo sie 3 dni przed owu?

witajcie kochane ;)) ja dziś w pracy byłam i dopiero teraz po obiadku nadrobiłam i się melduję .

BABECZKI ogólnie Wam wszystkim dziękuje za komplementy :)) to miłe tak poczytać ;)

PIRANIA-piekności brzuś!!pogłaskać..
Kosmo A GDZIE TWÓJ BRZUSIO??:)))) ja miałam taki jak Ty do 20t.c. i wszyscy mówili ,że chyba udaję ;))
Czarodziejka śliczna fotka brzuszka!!
Axarai- piękny fasolek lub fasolla;)) przepękny!! zazdraszczam;))
Dibo-Twój brzuś tez śliczności;):)

Czarodziejka-pewnie,że wstaw fotke rolet;)popatrzymy-pochwalimy;))

a co do Domisia to ...byli dziś z Tomem rano o 8 na badaniu krwi-wiecie ,że nawet nie zapłakał!!!! :):)
jutro wyniki i o 11.15 wizyta-antybiotyku nie dałam,daję tylko heviran.
dzis miał goraczkę 2 razy -wczoraj 4 razy więc jest poprawa.
dziękuję za zainteresowanie moim facetem;))

pozdrawiam wszystkie babeczki;)

ahaaa-dzis przyszedł mój b kompleks 100:)) ależ będe miała grube endo:):):)

reklama
Do góry