reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Missbella zrobic tescik owu zawsze mozna. Ja robilam ale nie pamietam na ile przed spodziewana @. Trzymam kciuki za II.
Co do planowania , to stosowalam diete przez 3 miesiace, lykalam blumag. Zakwaszalam sie do 2dni po @ lactovaginalem i odstep od owu byl 3,5 lub 4 dni bo troszke sie przesunela. No i chiński kalendarz sprawdzilam na wszelki wypadek bo z chlopcami sie sprawdzil

reklama
Daria, jestem w pracy, wyśle wieczorkiem. Ten test wyglada identycznie jak ciążowy. Tylko okienko, w którym pojawiają się dwie kreseczki zabarwia się albo na różowo albo na niebiesko, nie ma problemu z interpretacją wyniku.

mam05 tak, tak dzisiaj rocznica 6 i pół roku razem. Nawet nie wiem kiedy to zleciało...Były wzloty i upadki, wiele razem przezyliśmy ale wciąż jesteśmy razem i niech tak zostanie na zawsze :-)

Dziewczymy dzisiaj po pracy, ok 16 zrobie ten test owu także trzymajcie mocno kciuki :-D

patrysiak mnie szcerze mowiac malo obchodzi reakcja otoczenia na plec dziecka. mojemu mezowi plec obojetna,ale gdyby mial decydowac to patrzec tylko na siebie wolaby syna, ale wiem ze on wiedzac jak bardzo ja pragne corki wybralby coreczke:tak:

mama no to zycze Ci spadku energii w najblizszym czasie, a wlasciwie to jeszcze w tym miesiacu:tak:

axari wstawaj spiochu- juz 10;-) reszta ekipy tez nie spac!!!! piranha a Ty co sie ociagasz:tak:

missbella najlepszego dla was, 6,5roku razem to podobnie jak ja z moim mężem:) duzo szczescia i milosci!
aneczka no jeszcze ciu ciut..i niech sie zacznie:) &&& musi ci byc juz bardzo ciezko teraz pewnie..

patrysiak a czyli mialas ten sam test co ja. a powiedz mi czy placilas 70 zl czy wiecej? bo ja wlasnie zauwazylam przez przypadek (juz nie pamietalam) ze ja placilam tylko 70zl za ten test i tak sie zastanawiam dlaczego akurat te testy sprzedaja tak tanio;-) skoro inne kosztuja ok 150zl.

patrysiak mnie szcerze mowiac malo obchodzi reakcja otoczenia na plec dziecka. mojemu mezowi plec obojetna,ale gdyby mial decydowac to patrzec tylko na siebie wolaby syna, ale wiem ze on wiedzac jak bardzo ja pragne corki wybralby coreczke:tak:

mama no to zycze Ci spadku energii w najblizszym czasie, a wlasciwie to jeszcze w tym miesiacu:tak:

axari wstawaj spiochu- juz 10;-) reszta ekipy tez nie spac!!!! piranha a Ty co sie ociagasz:tak:

Tylko, że Ty masz drugie dziecko, a my trzecie. Presja otoczenia na płeć odmienną bedzie wielka, tym bardziej, ze u nas w rodzinie są sami chłopcy. Ale dam rade, w koncu to nie wina maluszka, ze nie spełnia czyjegos oczekiwania wzgledem płci.

reklama
Kosmo dziękufka za takie zyczenia
e035.gif
e035.gif
e035.gif
:))

Bella noooo tooo &&&&&&&&&&&&&&&&&!! daj znac :)

Do góry