reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

staram sie od tamtego roku lutego le tabletki maz w tym bral i moze to nie wiem :)albo ze kochlam sie w owulacje dzien przed i dzien po niej ...

reklama
Hej Dziewczyny:-) Podczytuję Was cały czas, staram się obserwować moje cykle bo starania zaczynamy od czerwca:-)
Daria ja w ciąży z synkiem jak zrobiłam test to też druga kreska mi bardzo słabiutka wyszła, a teraz taki szkrab mi tu biega i spać nie daje:-) Także ja również przyłączam się do gratulacji!

Piranha trzymam ogrommnie mocno kciuki i już od rana myślę o tym, że masz USG:blink:

Chciałam się z Wami podzielić czymś, zawsze moje cykel były wydłużone ok 33 dni trwały, a teraz ten 27 dni, biorę od ok miesiąca magnez z wit.B i 2 tabletki cerutinu i większą dawkę euthyroxu bo mam niedoczynność, czy jest to możliwe, że wit.B już działa na mój cykl bo bardzo male dawki są w tych tabletkach...

wow, kiedy ja mam to nadrobic?:-D bylo mnie zaledwie dzien a tyle tron naskrobalyscie:szok::szok:

witam wszystkie nowe planujace mamusie- super ze jest nas to coraz wiecej:tak:

piranha a juz przebieram nogami i nie wiem jak wytrzymam do czasu zanim sie tu pojawisz:-D normalnie emocje jakby to mnie dotyczylo:tak: Ty wiesz ze ja ciagle trzymam kciuki:tak:
aaaaaaaaaa i sliczna z Ciebie dziewczyna!!!

daria :-):-):-):-) moge juz gratulowac?;-) u mnie tez byla druga kreseczka ledow widoczna, nawet nie dostrzegalna dla innych. po 3 dniach juz byla bardziej widoczna:tak:

trzymam kciuki za zdrowko Filipka:tak:

mama no ladny ten wykresik;-) trzymam kciukasy:tak:

Dziendobry dziewczynki :-) . Dzisiaj dzien pelen wrazen. poniewaz to jeszcze poczatek nowego roku to ja chcialabym wszystkim dziewczynom zyczyc spelnienia najskrytrzych marzen !!! tym ktore marza o coreczce i tym ktore pragna syneczka. oby ten rok byl dla nas tym wyjatkowym !!!

reklama
Do góry