reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Daria -poprosimy fotkę testu
Kinga zdrówka dla syna.
Kinga zdrówka dla syna.
Hej Dziewczyny:-) Podczytuję Was cały czas, staram się obserwować moje cykle bo starania zaczynamy od czerwca:-)
Daria ja w ciąży z synkiem jak zrobiłam test to też druga kreska mi bardzo słabiutka wyszła, a teraz taki szkrab mi tu biega i spać nie daje:-) Także ja również przyłączam się do gratulacji!
Piranha trzymam ogrommnie mocno kciuki i już od rana myślę o tym, że masz USG
Chciałam się z Wami podzielić czymś, zawsze moje cykel były wydłużone ok 33 dni trwały, a teraz ten 27 dni, biorę od ok miesiąca magnez z wit.B i 2 tabletki cerutinu i większą dawkę euthyroxu bo mam niedoczynność, czy jest to możliwe, że wit.B już działa na mój cykl bo bardzo male dawki są w tych tabletkach...
Daria ja w ciąży z synkiem jak zrobiłam test to też druga kreska mi bardzo słabiutka wyszła, a teraz taki szkrab mi tu biega i spać nie daje:-) Także ja również przyłączam się do gratulacji!
Piranha trzymam ogrommnie mocno kciuki i już od rana myślę o tym, że masz USG
Chciałam się z Wami podzielić czymś, zawsze moje cykel były wydłużone ok 33 dni trwały, a teraz ten 27 dni, biorę od ok miesiąca magnez z wit.B i 2 tabletki cerutinu i większą dawkę euthyroxu bo mam niedoczynność, czy jest to możliwe, że wit.B już działa na mój cykl bo bardzo male dawki są w tych tabletkach...
kosmopolitan
Fanka BB :)
wow, kiedy ja mam to nadrobic? bylo mnie zaledwie dzien a tyle tron naskrobalyscie
witam wszystkie nowe planujace mamusie- super ze jest nas to coraz wiecej
piranha a juz przebieram nogami i nie wiem jak wytrzymam do czasu zanim sie tu pojawisz normalnie emocje jakby to mnie dotyczylo Ty wiesz ze ja ciagle trzymam kciuki
aaaaaaaaaa i sliczna z Ciebie dziewczyna!!!
daria :-):-):-):-) moge juz gratulowac?;-) u mnie tez byla druga kreseczka ledow widoczna, nawet nie dostrzegalna dla innych. po 3 dniach juz byla bardziej widoczna
trzymam kciuki za zdrowko Filipka
mama no ladny ten wykresik;-) trzymam kciukasy
witam wszystkie nowe planujace mamusie- super ze jest nas to coraz wiecej
piranha a juz przebieram nogami i nie wiem jak wytrzymam do czasu zanim sie tu pojawisz normalnie emocje jakby to mnie dotyczylo Ty wiesz ze ja ciagle trzymam kciuki
aaaaaaaaaa i sliczna z Ciebie dziewczyna!!!
daria :-):-):-):-) moge juz gratulowac?;-) u mnie tez byla druga kreseczka ledow widoczna, nawet nie dostrzegalna dla innych. po 3 dniach juz byla bardziej widoczna
trzymam kciuki za zdrowko Filipka
mama no ladny ten wykresik;-) trzymam kciukasy
mama05
Kosmo-witaj i dzięki ))
gdzie sie podziewałaś ?
Noemi cześć
gdzie sie podziewałaś ?
Noemi cześć
K
Kinga85
Gość
kosmo cześć jak samopoczucie?
nie wiem czy cos zauważycie ale prosze Zobacz załącznik 423088
moze przez to ostatnio jem ogorki konserwowe z plackiem
moze przez to ostatnio jem ogorki konserwowe z plackiem
Marzycielka12
Dziendobry dziewczynki :-) . Dzisiaj dzien pelen wrazen. poniewaz to jeszcze poczatek nowego roku to ja chcialabym wszystkim dziewczynom zyczyc spelnienia najskrytrzych marzen !!! tym ktore marza o coreczce i tym ktore pragna syneczka. oby ten rok byl dla nas tym wyjatkowym !!!
mama05
Daria -oczywiście ,że wprawne oko staraczki dojrzy druga kreskę )
słaba ,ale jest-a kiedy Ty masz termin@?
po cichu gratuluję!!
słaba ,ale jest-a kiedy Ty masz termin@?
po cichu gratuluję!!
reklama
Marzycielka12
Daria trzymam kciuki &&&&&&&&&&. A ty starasz sie o coreczke czy syneczka. swoja droga sliczna ta twoja mala i imie tez piekne
Podziel się: