reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej

Aneczko ja uwazam ze fajnie jest zrobic 3/4d potem jest super pamiatka na plycie. Ja 10 listopada ide na takie 3/4 D do mojej gin.
U ciebie na 200% dziewczynka, tez zdjecie z bułeczką to żadna pomyłka, ewidentnie dziewczynkowe

Witam nowe mamy !!!!

reklama
No i właśnie idąc za ciosem podjęłam starania w celu zafasolkowania. Mam już synusia, teraz chciałabym córeczkę i tak zaczęłam starania. Mam do was pytanie. Czy któraś z Was kochane ma dzieciątko z przytulania na 4 dni przed owulacją??? Mam nieregularne cykle, kupiłam testy owulacyjne, ale co z tego kiedy owulację teoretycznie miałam mieć za tydzień a mam dzisiaj??? A przytulanie było było 4 dni temu, tzn. dziś w owulację jest 4 doba. I nie wiem...uda się???????
Jasne ze szanse są!!!! Pod warunKiem ze maz ma mocne plemniKi i przezyly tyle dni!!! ale szanse jak najbardziej. i druga rzecz to co napisala beatKa , zalezy czy dobrze ocenilas owulke.

hej

Aneczko ja uwazam ze fajnie jest zrobic 3/4d potem jest super pamiatka na plycie. Ja 10 listopada ide na takie 3/4 D do mojej gin.
U ciebie na 200% dziewczynka, tez zdjecie z bułeczką to żadna pomyłka, ewidentnie dziewczynkowe

Witam nowe mamy !!!!
Zgadzam sie z monico ze u ciebie Aneczko baboszKa na 100%
aha a co do usg 4D uwazam ze warto bu super pamiąKa!!!!@

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, myślę, że owulkę oceniłam dobrze, bo cały czas wspomagam się testami owulacyjnymi w tym cyklu i wczoraj tuż przed przytulaniem zrobiłam teścik i ... wynik pozytywny, dziś go powtórzyłam i też pozytywny, więc ani wczoraj ani dziś przytulanek nie było, bo oboje marzymy o córci. Synuś jest, teraz jeszcze dziewuszka by się przydała:-).
Strasznie chce mi się dziewczynki, kompletnie mi odbiło, oglądam się za kobitkami z wózkami, mam łzy w oczach na widok maluszków, nawet na reklamach tv... Totalny odjazd.
Zamierzam starać się do skutku, ale pika we mnie nieśmiała nadzieja, że może się uda w tym 4 dniu...
Z synkiem był pełen spontan, miał być dzidziuś, płeć nieważna, bo pierwsze, ale teraz bym już chciała królewnę:-).
Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję, że pomożecie dziewczyny, co?:-)

Dziewczyny dziś mam dwie piękne tłuste krechy na teście :) będzie dobrze- musi być .
Trzymajcie kciuki za moja jutrzejsza wieczorna wizytę u gina

biedronka-rosa-koniczyna.jpeg

NullKo- jestem przeKonana ze WszystKo bedzie Ok...Jutro przeszczesliwa wrocisz z wizyty:)))
Nie denerwuj sie bo dzidziunia to czuje:))) scisKam cie mocno....

BeatKo, JagienKo, monico, Aneczko, dido, Kosmo..Ollena....dziewczyny meldowac sie...

Witam nowe mamusie:-)

Nullka-z calych sil trzymam kciuki &&&&&&&&
I z niecierpliwoscia czekam na sobote.
Teraz juz bedzie tylko lepiej:tak:

Dziewczyny a ile u was kosztuje 4D.
Ja na pewno sobie zrobie.

A mnie od wczoraj glowa boli.
I czuje sie jak flaki z olejem.:zawstydzona/y:

No to sie melduje:blink:
Nullka no pewnie ,ze bedzie dobrze:tak:
Nowe dziewczyny zapraszam do pisania , duzo duzo to sie szybko wkrecicie.
Dido u nas w trojmiescie to bardzo droga impreza bo od 200zl z nagraniem, bez nagrania znalazlam za 145 ale to bez sensu troche. Niezly biznes sobie kreca na tym

Jestem.
Jak Was tak czytam to zaluje, ze nie udalo nam sie z tym odstepem od owu:( Wszystko sie poprzesuwalo i nie wyszlo, moglam sie wstrzymac do nastenego miesiaca, ale nie chcialam rodzic w czerwcu wiec teraz urodze syna:( ja tez chce taka mala dziewczynke:( oj smutno mi

reklama
Do góry