reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a na ile dni tam wychodzi tzn w miesiacu na dana plec?
po 3 dni i co miesiac jest na przemian?
ja bym zabardzo w to nie wierzyla
napewno jest taka metoda na swiecie
ale nie wiadomo czy ta osoba z allegro wlasnie ma licencje i wie jak okreslic te dni
bo moga byc one wyssane z palca
wiem ze jagienka cos sprawdzala ze strony twojaplodnosc.pl
i jej naszly dni dziewczynkowe z prawdziwa owulka
u mnie zas wyszedl chlopak 3 dni przed prawdziwa owulka
wiec zobaczymy czy to dziala i czy sie sprawdza

w kazdym miesiacu jest roznie- czasem w jednym miesiacu wszystkie dni- np. 7 dni to dni na dziewczynke, w innym miesiacach wszystkie dni np. 5 na chlopaca, a w jeszcze innych dniach pare dni na chlopca i np. jeden na dziewczynke. nie ma na przemian i nie ma zadnej reguly.

szkoda ze mi te cykle w najblizszych miesiacach sie nie naloza (o i le w ogole jakies sie naloza) bo bym zaryzykowala:tak: bardzo mi zalezy na poczeciu dziecka latem, zeby urodzic wiosna. synka urodzilam jesienia i wiem napewno juz tak nie chce:no:

reklama
Beatko na podstawie daty i godziny urodzenia , podaje sie takze miejscowosc urodzenia
zamowilam jutro zaplace 9,9 zl to nie zbankrutuje
co do podanego wyzej to tez go zrobilam z torunskiej strony i nie pokrywaja mi sie cykle ale tam podany jest tylko konkretny dzien i ile godzin pozostanie lub jest juz np coreczka, to jest to samo co ten z allegro, tylko trzeba sobie rozrysowac samemu np od daty 5 czerwca staranka na dziewczynke dodac godziny w przod i w tył, wiec ta osoba z allegro "robi" wizualizacje tego cyklu ksiezycowego podanego na stronie astronomi torunskiej

Dido jak u Ciebie?

lawenda_15118240_6857.jpg

hej cioteczki ja na chwilkę....weekend minął jak z bicza strzelił....
cale dwa dni na powietrzu....dzieci są "przetlenione":-D:-D:-D

usciski , Jutro Was poczytam

Beatko

strona płosdnosc.pl tez bazuje na astronomii torunskiej czyli cykle ksiezycowe, bo jest tak samo, i sadze ze z allegro otrzymam dokladnie to samo co wyliczylam z astronomii torunskiej i ze strony plodnosc.pl
Nic nowego nie wymyslili :-)

dzien dobry:)))
pogoda u nas sie popsuła...jest cieplo ale chmurów a chmurów na niebie....no ale i taka pogoda jest potrzebna...roslinom i chyba mi bo przez ten ostatni czas cale dnie na dworze a dom zarastal kurzem...dziś nieco ogarnelam...

beatko- a jak twoje samopoczucie? jakies objawy ciązowe daja znac...
jagienko no i jak ty sie czujesz?

A KTO DZIS TESTUJE?????/

Ostatnia edycja:
jagienko no i jak ty sie czujesz?
Dziękuję,dobrze :-) to znaczy fizycznie bo psychicznie to już myślę o tym że mój mężuś jutro wylatuje i zobaczymy się dopiero na koniec lipca...:-(
Dobrze że zaraz koniec roku szkolnego...będę się byczyć z chłopakami :tak: oby tylko nie było zbyt dokuczliwych upałów :no:
Dopiero zjedliśmy śniadanko,zaraz trzeba się ubierać,odebrać młodego ze szkoły i jechać do miasta,obiecaliśmy mu kupić parę rzeczy za uzbierane na Komunię pieniążki.

A jakie Wy macie plany na początek tygodnia?

czarodziejka dzieki zadnych objawow nie mam procz mdlosci czasami
zwykle po jedzeniu i lekkie zmeczenie
z chlopcami mialam tak samo wiec ta ciaza niczym nie odbiega od poprzednich

jagienka no to synus poszaleje na zakupach
509.gif

reklama
Do góry