reklama
Ja tam trzymam kciuki za Twoją Hanię :-) trzeba myśleć tak jak się chce (niech sobie gadają). Mnie najbardziej wkurzały gadki jak byłam z drugim synkiem w ciąży . Ja od razu wiedziałam że będzie drugi syn bo kochaliśmy sie rano a za 4 godziny miałam mega owulację, a wcześniej byłam "wyposzczona" . Każdy ..... przydałaby Wam sie teraz córeczka itp itd a jak juz w 14tc miałam czarno na białym że siusiak jest 100% to każdy ojejjjjj szkoda że nie córeczka - napewno chcieliście córeczkę :/ A ja tego tak nie czułam wtedy bo zaraz po seksie wiedziałam że to będzie syn (chociaż jakby wyszła córka to radośc byłaby wielka napewno :-)) Zawsze sobie mówiłam że jak bede miała parke to pas , a jak dwie te same płcie to "zaryzykuję" po raz trzeci i tak tez zrobie :-)
Z tym że dla mnie trzeci syn nie będzie jakimś wielkim rozczarowaniem :-)
Z tym że dla mnie trzeci syn nie będzie jakimś wielkim rozczarowaniem :-)
Ostatnia edycja:
nullka ja mam to samo co ty
tak jak wczesniej ci pisalam
po Marcelku odrazu wiedzialam ze bedzie chlopczyk bo dzialalismy 18dc w sama owulke
i dla mnie to wielkie szczescie ze mam ich dwoch
bo super sie dogaduja
maja sie dla siebie
I piwiem ze teraz tylko dlatego boje sie ze co bedzie jak bedzie chlopczyk
bo spoleczenstwo mnie wzrokiem zje
bedzie - "ooo pewnie coreczke chcieli "
tak jak wczesniej ci pisalam
po Marcelku odrazu wiedzialam ze bedzie chlopczyk bo dzialalismy 18dc w sama owulke
i dla mnie to wielkie szczescie ze mam ich dwoch
bo super sie dogaduja
maja sie dla siebie
I piwiem ze teraz tylko dlatego boje sie ze co bedzie jak bedzie chlopczyk
bo spoleczenstwo mnie wzrokiem zje
bedzie - "ooo pewnie coreczke chcieli "
AneczkaK
mama bambulinkow
No nie trochę mnie nie było bo sie urlpowałam a tu takie super wiadomości:-)
Beatko bardzo się cieszę i gratuluję:-)!!!!!!!!! Oby to była upragniona córcia.Zdrowej ciąży i zdrowej dzidzi życzę:-):-):-)
Ja jestem w 4dc i w tym miesiącu już się staramy więc mam nadzieję ,że uda mi się wkrótce powiększyć grono brzuchatek;-)
Dido trzymam kciuki za Ciebie i usg , mam nadzieję ,że też dobrze wycelujecie;-)
Beatko bardzo się cieszę i gratuluję:-)!!!!!!!!! Oby to była upragniona córcia.Zdrowej ciąży i zdrowej dzidzi życzę:-):-):-)
Ja jestem w 4dc i w tym miesiącu już się staramy więc mam nadzieję ,że uda mi się wkrótce powiększyć grono brzuchatek;-)
Dido trzymam kciuki za Ciebie i usg , mam nadzieję ,że też dobrze wycelujecie;-)
Beatko wiem o czym piszesz bo u mnie takie komentarze były przy drugim - postanowiłam że jak będę nosiła w sobie trzeciego synka to będę odpowiadała wszystkim " NIE NIE CHCIELI CÓRECZKI I CIESZĄ SIĘ ŻE BĘDZIE KOLEJNY SYNEK "
albo krótko " BYŁO NAM WSZYSTKO JEDNO CO BĘDZIE- DZIECKO TO DZIECKO"
AneczkaK w takim razie ja za Ciebie też trzymam kciuki w staraniach (czy Ty też będziesz próbowała na córeczkę czy jest Ci wszystko jedno?)
Ja starania rozpocznę gdzieś koło września :-)

AneczkaK w takim razie ja za Ciebie też trzymam kciuki w staraniach (czy Ty też będziesz próbowała na córeczkę czy jest Ci wszystko jedno?)
Ja starania rozpocznę gdzieś koło września :-)
Ostatnia edycja:
nullka ja chyba do porodu nikomu ze znajomych nie poweim co bedzie jak sie okaze ze synus
dzis mi mlodszy powiedzial ze musi byc dziewczynka bo on juz braciszka ma
i mu nie potrzeba wiecej
kochany slodziak
ja chyba bardziej dla moich synkow ta coreczke bym chciala
ja objawow nadal nie mam zadnych
tylko te cycuchy bola i jesc mi sie chce
ale z chlopcami mialam tak samo
ciaze byly takie jak by ich nie bylo
tylko brzuszek byl
dziewczynki trzymam za was i za siebie aby sie udalo
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bo dzis juz troche bardziej optymistycznie mysle
monico jak u ciebie jak samopoczucie czy sa jakies zmianyw postanowieniach?
Jagienka jak malutka pewnie juz daje dobrze odczuc ze tam sobie mieszka
kupujesz juz jakies rzeczy?
dido i Aneczka wy nie gadajcie tylko robcie bo czekam na was w stycznioweczkach
choc watku o stycznioweczkach jeszcze nie ma to czekam az ktos rozpocznie
Czarodziejka gdzie jestes bo ty nas tu tak super wspierasz taki dobry duszek z ciebie
Mala mi odezwij sie jak po usg
i mu nie potrzeba wiecej
kochany slodziak
ja chyba bardziej dla moich synkow ta coreczke bym chciala
ja objawow nadal nie mam zadnych
tylko te cycuchy bola i jesc mi sie chce
ale z chlopcami mialam tak samo
ciaze byly takie jak by ich nie bylo
tylko brzuszek byl
dziewczynki trzymam za was i za siebie aby sie udalo
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bo dzis juz troche bardziej optymistycznie mysle
monico jak u ciebie jak samopoczucie czy sa jakies zmianyw postanowieniach?
dido i Aneczka wy nie gadajcie tylko robcie bo czekam na was w stycznioweczkach
choc watku o stycznioweczkach jeszcze nie ma to czekam az ktos rozpocznie
Czarodziejka gdzie jestes bo ty nas tu tak super wspierasz taki dobry duszek z ciebie
Mala mi odezwij sie jak po usg
Ostatnia edycja:
Jagienka29
Fanka BB :)
Mój Oliś mówił tak samo

Oj,daje,daje...czasem jak dostanę po pęcherzu to musze biegiem siku ;-)
Ale ogólnie delikatna jest,bardziej aktywna wieczorami,uwielbiam przykładać dłoń do brzuszka i czuć jak sobie fika :-)
Troszkę się martwię bo ostatnio,zwłaszcza jak się nachodzę albo więcej porobię-mam skurcze,mam nadzieję że mi się szyjka nie rozwiera

Trochę kupiłam ale nie szaleję,nie wiem czy pytasz o ubranka? Bo ich mam troszkę,takich dziewczynkowych,nie jest tego dużo ale na początek wystarczy, teraz jest wszystko tak dostępne że zdążę ją obkupić jak już się urodzi

Mam za to karuzelkę,wanienkę i zamówiłam łóżeczko,na razie stopuję bo w tym miesiącu mam komunię Dawidka,potem zamierzam kompletować te wszystkie higieniczno-kosmetyczne rzeczy,wózek na samym końcu :-)
Dzisiaj u nas ma być burza,już nie mogę się doczekać bo uwielbiam

Jagienka29
Fanka BB :)
Ciężko powiedzieć,może trochę ;-)
Przede wszystkim była zagrożona,do 16tc,dopiero wówczas krwiak się całkowicie wchłonął i mogłam odrobinę odetchnąć...Dużo bardziej powiększyły mi się piersi,długo bolały a do tej pory są tkliwsze,mam straszną cerę,z chłopcami nie mialam z nią żadnych problemów i na początku odrzuciło mnie od mleka,w poprzednich ciązach potrafiłam wypić dziennie do 1,5 litra
poza tym jem tak samo.
Jeśli chodzi o kg to przybywają mi podobnie,już mam 8 kg na plusie ale nie wynika to z obżarstwa a niestety z tendencji do tycia
chyba że teraz tempo się spowolni bo z chłopcami przytyłam ponad 20kg 
I to chyba na tyle,boli mnie strasznie kość ogonowa,nie jestem w stanie nigdzie dłużej usiedzieć bo później nie mogę wstać i się wyprostować ale to ponoć domena kolejnej ciąży,tak mi powiedział lekarz...musze zacisnąć zęby i się przemęczyć bo żadne-dozwolone środki przeciwbólowe które mogłyby chociaż trochę ten rodzaj bólu złagodzić są niestety przeciwskazane :-(
Ale zniosę wszystko dla moje pszczółki :-)
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i ślę fluidki

Ps.a burzy jak nie było tak nie ma :-( może będzie w nocy....
Przede wszystkim była zagrożona,do 16tc,dopiero wówczas krwiak się całkowicie wchłonął i mogłam odrobinę odetchnąć...Dużo bardziej powiększyły mi się piersi,długo bolały a do tej pory są tkliwsze,mam straszną cerę,z chłopcami nie mialam z nią żadnych problemów i na początku odrzuciło mnie od mleka,w poprzednich ciązach potrafiłam wypić dziennie do 1,5 litra

Jeśli chodzi o kg to przybywają mi podobnie,już mam 8 kg na plusie ale nie wynika to z obżarstwa a niestety z tendencji do tycia

I to chyba na tyle,boli mnie strasznie kość ogonowa,nie jestem w stanie nigdzie dłużej usiedzieć bo później nie mogę wstać i się wyprostować ale to ponoć domena kolejnej ciąży,tak mi powiedział lekarz...musze zacisnąć zęby i się przemęczyć bo żadne-dozwolone środki przeciwbólowe które mogłyby chociaż trochę ten rodzaj bólu złagodzić są niestety przeciwskazane :-(
Ale zniosę wszystko dla moje pszczółki :-)
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i ślę fluidki

Ps.a burzy jak nie było tak nie ma :-( może będzie w nocy....
Ostatnia edycja:
reklama
Jagienka super zdjecie nigdy takiego nie maialm
moze teraz sie zdecyduje
pamietam jak cieszylas sie ze jestes w ciazy
a pozniej o tym krwiaku pisalas
ale widac ze wszystko co dobre jest ci pisane
i ladnie sie wchlonal
u mnie co do piersi to od samej owulki sie powiekszyly
az bylam zdziwiona i dalo mi to do myslenia
caly czas mam wrazliwe ale smakow jak narazie nie mam zadnych
ale to dopiero 4 tydz wiec wszystko przedemna