reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gie-osko rób wszystko (nawet suwaczki) jesli to poprawi Ci nastrój....trzymam mocno kciuki za szczesliwe rozwiązanie......chetnie sie zamienię i urodze chocby dzis :))))))[/CENTER]
o nie kochana nie zamieniam sie na porod:-)teraz moja kolej Twoja w lutym:-)a suwaczek faktycznie poprawil mi humor:-)
GIEOSKA oj świeta świeta kooooocham je a twój suwaczek tak mi pieknie wyglada:-)nie moge się doczekac choinki i tego nastroju:-p

A mi M kupi w ten weekend proszek dla Alanka i popiore sobie ciuszki posciel i rozłozymy łózeczko:-)pewnie pościel jeszcze raz bede prała przed przyjściem na świat synka ale wiecie ja lubie tak szybciej rozłożyć itp:-)
ja tez uwielbiam swieta bozego narodzenia:-)maja swoj klimat:-)Patrysiu a nie zawczesnie chcesz to lozeczko rozkladac??ja takie rzeczy zrobilam 2tyg temu no ale kazdy robi jak uwaza:-)w kazdym razie nie przemeczaj sie!!
Gosiu dobrze Paula napisała że na Święta to już Synkowie nasi będą podziwiać choinkę! Trzeba jakąś ładną kupić i ślicznie przystroić ! :-)

Paula własnie próbowałam odpocząć, ale nie szło mi to spanie, sny jakieś dziwne, nie mogłam sie ułozyć, a teraz wstałam i czuję się jakbym miała gorączkę...tak dziwnie :eek: a smska będę pisac jakby co :)

Kiki "a może dzisiaj w nocy" - :szok: boję się ale chciałabym bardzo :tak::-)
Kasiu a Ty jak sie czujesz??przeszly skurcze??ja tez probowalam sie przespac ale mi nie wyszlo za duzo myslalam...moja Maja sama sie polozyla i zasnela wiec jakis taki dzien dzis..poza tym jakos denerwuje mnie wszystko...masz racje na swieta beda nasi synkowie ogladac kolorowe choinki i prezenciki pod nimi:-)

reklama
Paula własnie próbowałam odpocząć, ale nie szło mi to spanie, sny jakieś dziwne, nie mogłam sie ułozyć, a teraz wstałam i czuję się jakbym miała gorączkę...tak dziwnie :eek: a smska będę pisac jakby co :)

Pyszczku, ja w nocy jak mnie bardzo meczylo i nad ranem tez wlasnie czulam jakbym miala goraczke :)... to chyba jakies znaki :)
Wlasnie ubralam posciel, zawiesilam baldachim, swieze zaslonki i firanki w naszej sypialni :) a od godziny znowu zaczyna stawiac mi sie brzusio...zupelnie jak wczoraj...dokladnie o tejsamej porze. Pewnie od 19tej bedzie to meczace a w nocy bolesne :(

Dziewczynki teraz już tak będzie aż do porodu :tak::tak::tak:
To która rodzi w tą noc??? ;-);-);-)

Royanna fajnie że już pokoik przygotowałaś na przyjście synka :-)

Patrysiu może lepiej nie rozkładaj jeszcze łóżeczka, żeby no wiesz...nie wywoływać wilka ;-) możesz sobie wszystko przygotować, poprasować i poukładać już :tak: ja nie wierzę w przesądy ale w Twoim przypadku bym z tym zaczekała :tak:

hmm no niepomyslałam:sorry2:bo jak byłam w ciąży z Dominisiem to ja już miesiąc przed porodem miałam wyszykowane wszystko a i tak jeszcze nie chciał wyjść :-)co ja niewierze w te przesądy no ale hmm faktycznie może tym razem lepiej poczekać bo przecież nawet gdybym leżała w szpitalu to M może rozłożyć a jak przyjade to co to za problem pościel i baldachim rozłożyc;-)ale ciuszki popiore bo tego wole M niezostawiać bo i tak już sa w komodzie poukładane ale musze je odświerzyć:tak:no i zobacze co gin powie w poniedziałek wtedy już bede torbe pakowac:tak:

Pyszczku, ja w nocy jak mnie bardzo meczylo i nad ranem tez wlasnie czulam jakbym miala goraczke :)... to chyba jakies znaki :)
Wlasnie ubralam posciel, zawiesilam baldachim, swieze zaslonki i firanki w naszej sypialni :)
a od godziny znowu zaczyna stawiac mi sie brzusio...zupelnie jak wczoraj...dokladnie o tejsamej porze. Pewnie od 19tej bedzie to meczace a w nocy bolesne :(

no ja jutro wchodze na BB i bede czekała na wieści jak to już macie synusiów koło siebie:-)

Paula a Ty dziś @ dostałaś? bo widzę suwaczek masz nowy.
masz 25dniowe cykle?! wow tak krótko?:shocked2: niezle... a to zawsze tak masz czy sobie wyliczyłaś teraz tak?
nawet owu masz szybciej odemnie według suwaczka:cool2::-):-p

Paula a Ty dziś @ dostałaś? bo widzę suwaczek masz nowy.
masz 25dniowe cykle?! wow tak krótko?:shocked2: niezle... a to zawsze tak masz czy sobie wyliczyłaś teraz tak?
nawet owu masz szybciej odemnie według suwaczka:cool2::-):-p

Kinga nie dostałam jeszcze @ a suwaczek sam mi się przestawiał :sorry2:
tak ostatnich kilka cykli miałam 25-dniowych :tak:
ale właśnie teraz tak sobie myślę że w październiku dostałam plamienia 25dc a w sumie 27dc tak naprawde @ mi się rozkręciła więc może powinnam liczyć nowy cykl od tego 27dc i wtedy by wychodziło że jutro powinnam dostać @ hmm...
z drugiej strony nawet lekarz na usg mówił żeby liczyć od dnia tych plamień :confused:
pewnie jutro dostanę @ :tak:

Royanna ja się jakos boję tej nocy, mam takie dziwne samopoczucie, jeszcze wiatr na dworze śwista, ciemno, zimno i w ogóle. Wolałabym nie budzić znowu mojego M bo wczoraj siedział do 1 robił jakies sprawozdanie, a ja już go od 4 budziłam, tzn sam się budził jak ja wstawałam, potem udało mu się jeszcze zdrzemnąć do 6, a potem już jechaliśmy do szpitala. Dzisiaj cały dzień pracuje, wieczorem ma kończyć to sprawozdanie, więc pewnie do północy Mu zejdzie, a ja chciałabym żeby chociaż dzisiaj się wyspał w miarę :sorry:

Gosiu mi teraz przeszły skurcze, ale brzucho twardy i boli jak na @..No i wylatują mi takie strzepki z krwią...Poza tym jestem niespokojna..:confused:

Paula chyba wolałabym w tę noc, niż kilka kolejnych nocy zastanawiac się czy kolejna noc to TA noc :sorry:

Patrysiu heheh może któraś z nas będzie miala już jutro Synka w ramionach, kto wie..:sorry:

Muszę się czymś zająć bo zwariuję ...:eek: Próbowałam robic przysiady ale kolana odmawiają posłuszeństwa, oj ciężko z kondycją u mnie...

reklama
Paula mhmm rozumiem już. :) No w sumie liczy się już od dnia plamień. :tak: to rzeczywiście masz krótkie te cykle. Mi się ostatnio coś regulują bo zazwyczaj miałam 30-32 a teraz drugi miesiac już 29d.c. @ .
Zobaczymy jak to bedzie.
Dziś sobie zamawiam testy owulacyjne aby nie przegapić owu bede robiła sobie tak mniej wiecej od 11d.c. mysle..

Pyszczek wiem ze Ci ciężko...
dziewczyny jutro rano wchodzę na bb koniecznie zobaczyć jak tam z wami ciężarne:)

Do góry