reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Krzynka oj to pewnie siostra bedzie miec coreczke ;-)
Chinski kalendarz to tak ogolem mozna sprawdzic zawsze komus powie prawde ale w 100% sie nei sprawdza nawet nei wiem na czym bazuje dokladnie ten kalendarz. Najlepiej to chyba wlasnie zastosowac sie do porad Anka34 :-)
Ja mam nadzieje, ze jesli nam sie uda to padnie akurat na dziewczynke co akurat prognozuje ten kalendarz daje mila nadzieje ze moze sie sprawdzi ;-)
Oczywiscie zawsze trzeba miec rozsadne podejscie do tego typu rzeczy, ale pomarzyc zawsze wolno;-).

reklama
witam sie i ja z wami..aniu i agnieszko super pomysl co do tego ze powstal taki watek..dlaczego nie pomoc sobie w spelnieniu marzenia..ja tez po trzech chlopcach urodzilam moje szczescie jest to moja coreczka derya ktora skonczyla 7 tyg..

reklama
no ok ale po co nam tu pisze skoro to nie my założyłyśmy ten wątek? :eek::sorry:
a tak wogóle to również uważam że tamten wątek to taki sam jest jak i ten wiec po co potrzebne dwa.
No ale to juz nie moja sprawa.

ide na film... :-)

Do góry