reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
derya z przed tygodnia..

Załączniki

• DSC01266.jpg
    DSC01266.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC01281.jpg
    DSC01281.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 41
Gie-oska siczny kombinezonik,a jak pozniej z przesylka?to mozna tak zamowic sobie do Polski i z Polski do Anglii?
nie mozna bo oni pisza ze nie wysylaja poza granice uk..ale ja to kupilam z konta kolegi dobrego co mieszka w londynie a przywiezie mi to w przyszlym tyg kuzynka ktora leci na tydz do Londynu:-)wiec dobrze sie mi zlozylo...poza tym jak cos juz mialam plan mojego m wyslac w odwiedzimy do kolegi hehe aby przy okazji przywiozl t ciuszki:-)
to moja derya..fotki z dnia dzisiejszego

derya z przed tygodnia..

piekna masz corcie:-)

kiki twoja córeczka jest śliczna

pati ja najczęściej teraz tylko tutaj zaglądam za życzonka!

Dziewczyny od wczoraj czuje kłócie w podbrzuszu, czyli to już owulacja u mnie. Ahh ciekawe czy nasze wtorkowe tulanko ma możliwość zaowocować przypuszczam że ale czas pokaże .......

ja chwilke po porodzie z moimi dzieciaczkami..patrick daniel ercan i derya..i fotka pare dni przed porodem na akupunkturze..:tak:;-):-);-):-):-)

Załączniki

• DSC01133.jpg
    DSC01133.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC01120.jpg
    DSC01120.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry