reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam dziewczyny..naskrobalyscie ze nie nadrobie..

paula u mnie wszystko oki..jak narazie biore zelazo a za 6 tyg badanie krwi no i zobaczymy co bedzie dalej..

a tak to u nas ok derya jest przegrzeczna wogle nie placze wstaje tylko do cycka i znowu spi wieczorem o 22 jaj zje mleko to wstaje o 3 wiec 5 godzinek przespi ale w dzien pije co 2 godzinki wazy juz 3910 to sporo przytyla..pozdrawiam was wszystkie jak jestescie i zycze milego piatku..

dziewczyny pytalyscie o mojego m..a wiec przy porodzie nie byl ..przyszedl do szpitala o 11 i poszedl o 14 powiedzial ze jakbedzie tak daleko to mam zadzwonic..dzwonilam po 17 do niego to juz nie odbieral tel i byla przy porodzie moja psisiolka potem przybiegly dzieci i bylismy wszyscy razem a moj m pojawil sie w szpitalu w sobote kolo 12 wiec nie spieszylo mu sie do nas..miedzy nami jest jak bylo..derya skoczy dzisiaj dwa tyg a widzial ja chyba z 4 razy,,ale to nic mam moje dzieciaczki ktotre kocham nad zycie im daje cala moja milosc a faceta moze kiedys znajde normalnego...tulam was mocno..

Kiki przykro mi ze nie mozesz sie w pełni cieszyc , ale super ze czerpiesz tyle radosci z dzieci :)
zycze ci duzo sił i....tego normalnego faceta :)

P.S
zmien suwaczek...grubo nieaktualny :)

KIKI bardzo się ciesze ż księżniczka zdrowo rośnie i ogólnie grzeczna:-)no a M ja tak szczerze powiem że nie za bardzo jestem chyba wdrążona w ten temat tylko wiem co teraz piszesz :sorry2:ale mam nadzieje że jakoś się ułozy a jak nie to nic bo co jest najważniejsze że masz kochane skarby koło siebie i jak piszesz znajdziesz tego jedynego:tak:

Kiki mi też jest przykro, smutne to co piszesz :-( ale najważniejsze że masz zdrowe dzieci które dają Ci szczęście domowego ogniska :-) i upragnioną córcię która sprawia ze na Twojej twarzy pojawia się uśmiech :-) życzę Ci tak jak Ania dużo sił i tego normalnego faceta ;-):tak: hug.gif

reklama
dziewczyny pytalyscie o mojego m..a wiec przy porodzie nie byl ..przyszedl do szpitala o 11 i poszedl o 14 powiedzial ze jakbedzie tak daleko to mam zadzwonic..dzwonilam po 17 do niego to juz nie odbieral tel i byla przy porodzie moja psisiolka potem przybiegly dzieci i bylismy wszyscy razem a moj m pojawil sie w szpitalu w sobote kolo 12 wiec nie spieszylo mu sie do nas..miedzy nami jest jak bylo..derya skoczy dzisiaj dwa tyg a widzial ja chyba z 4 razy,,ale to nic mam moje dzieciaczki ktotre kocham nad zycie im daje cala moja milosc a faceta moze kiedys znajde normalnego...tulam was mocno..

Kiki super, że mala grzeczniutka i slodziutka! A facet jak to facet, ale swoja droga dran (delikatnie powiedziane) Nie ten to bedzie inny, znam to z autopsji i dziekuje Bogu, ze tak zrobilam!! :-)
Ale oczywiscie takie decyzje nie sa latwe niestety do tego jeszcze kiedy sa dzieci. Mysle jednak ze wszystko sie jakos ulozy. Zycze Ci tego. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry