P
patrysia*
Gość
PYSZCZKU no tak szkoda że nie będziemy razem przeżywać tego dniamówisz że ide w ten dzień co M ma urodzinkino ja z moim musimy czekać aż do grudniaja mam 7 a M 15
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie :-)
No i znowu jestem pierwsza Ale tylko na chwilkę, zaraz biorę się za pisanie. Obiecałam sobie że dzisiaj skonczę pisac ten drugi rozdział, więc siadam do pracy!
Patrysia Wy z M grudniowi, a ja z M sierpniowi - 7 i 20 :-)
Paula oj tak czasem w domu gdy wszyscy są razem i jest tak fajnie nie ma kiedy na BB zajrzeć życzę Wam udanego wypadu do Zakopanego!
Miłego dnia wszystkim i Pozdrawiam!
Witajcie :-)
No i znowu jestem pierwsza Ale tylko na chwilkę, zaraz biorę się za pisanie. Obiecałam sobie że dzisiaj skonczę pisac ten drugi rozdział, więc siadam do pracy!
Patrysia Wy z M grudniowi, a ja z M sierpniowi - 7 i 20 :-)
DZIEN DOBRY:-)
piszkaj piszkajps.to nam się udało co
GIEOSKA ja ci powiem kochana że tak patrząc to w każdym znajdziemy coś niedobrego a butelki Avent są dobre i ja je będe używać
Ja jestem zawsze rano fajnie ogarnięta a później to mi się tak nic nie chceodrazu jak wstaje to sprzatam a dziś dodatkowo i tak często mam że umyłam włosy praniewstawiłam a po śniadanku pomywam:-)a potem takiego lenia łapie że hej dlatego wole to rano robić hehe a czemu to nie wiem może dlatego że taka jestem przebudzona po spaniu
Patrysia ale Ty bedziesz nowe kupowac czy masz po synku??i od jakiego czasu je uzywasz??
Witajcie dziewczynki :-)
Oj w domu jest dobrze ale nie mam wogóle czasu na internet
Jutro się pakujemy a w czwartek skoro świt wyruszamy do Zakopanego :-)
Robiłam wyniki na tokso i jutro je odbieram, mam nadzieję że już będą całkiem dobre
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-) Buziaczki
Co do tych butelek to my z M własnie planowaliśmy kupic aventu dwie buteleczki:-) No powoli trzeba kompletowac rzeczy bo to pierwsza dzidzia a tak od razu nie wydamy gromady pieniązków. Tylko się zastanawialiśmy ile ml?