reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PYSZCZKU no tak szkoda że nie będziemy razem przeżywać tego dnia:sorry2:mówisz że ide w ten dzień co M ma urodzinki:-Dno ja z moim musimy czekać aż do grudnia:-pja mam 7 a M 15:-D

reklama
Witajcie dziewczynki :-)

Oj w domu jest dobrze :tak:ale nie mam wogóle czasu na internet :-p
Jutro się pakujemy a w czwartek skoro świt wyruszamy do Zakopanego :-)
Robiłam wyniki na tokso i jutro je odbieram, mam nadzieję że już będą całkiem dobre :dry:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-) Buziaczki :blink:

Witajcie :-)
No i znowu jestem pierwsza :-D Ale tylko na chwilkę, zaraz biorę się za pisanie. Obiecałam sobie że dzisiaj skonczę pisac ten drugi rozdział, więc siadam do pracy! :tak:

Patrysia Wy z M grudniowi, a ja z M sierpniowi - 7 i 20 :-D:-)
Paula oj tak czasem w domu gdy wszyscy są razem i jest tak fajnie nie ma kiedy na BB zajrzeć :tak: życzę Wam udanego wypadu do Zakopanego!

Miłego dnia wszystkim i Pozdrawiam!

dziewczyny co tu tak pusto??ja mam dola bo sie dowiedzialam ze te butelki aventu co uzywalam dla Mai mialy jakis szkodliwy skladnik:-(tylko oczywisciew polsce ani slowa o tym nie bylo:-(teraz chcialam je uzywac znowu ale juz na 100%bede chciala sie ich pozbyc!!poza tym w stanach te szkodliwe butelki zostaly wycofane a w Polsce pewnie nadal ten syf sprzedaja!!teraz chyba kupie butelki TT uzywala tych butelek ktoras z was??

Bershka kochana odezwij sie:-)jak synek??

Kiki co u Ciebie??corka w koncu chce wyjsc??

Pyszczku dostaliscie kredyt na mieszkanko??

Buziaki dla reszty dziewczyn!!

No i znowu jestem pierwsza :-D Ale tylko na chwilkę, zaraz biorę się za pisanie. Obiecałam sobie że dzisiaj skonczę pisac ten drugi rozdział, więc siadam do pracy! :tak:

Paula oj tak czasem w domu gdy wszyscy są razem i jest tak fajnie nie ma kiedy na BB zajrzeć :tak: życzę Wam udanego wypadu do Zakopanego!

Miłego dnia wszystkim i Pozdrawiam!

znowu mnie przescignelas hehe:-)

DZIEN DOBRY:-)

piszkaj piszkaj:tak:ps.to nam się udało co:-D:rofl2::-D

GIEOSKA ja ci powiem kochana że tak patrząc to w każdym znajdziemy coś niedobrego a butelki Avent są dobre i ja je będe używać:tak:

Ja jestem zawsze rano fajnie ogarnięta a później to mi się tak nic nie chce:confused:odrazu jak wstaje to sprzatam a dziś dodatkowo i tak często mam że umyłam włosy praniewstawiłam a po śniadanku pomywam:-)a potem takiego lenia łapie że hej dlatego wole to rano robić hehe a czemu to nie wiem może dlatego że taka jestem przebudzona po spaniu:confused::-p

DZIEN DOBRY:-)

piszkaj piszkaj:tak:ps.to nam się udało co:-D:rofl2::-D

GIEOSKA ja ci powiem kochana że tak patrząc to w każdym znajdziemy coś niedobrego a butelki Avent są dobre i ja je będe używać:tak:

Ja jestem zawsze rano fajnie ogarnięta a później to mi się tak nic nie chce:confused:odrazu jak wstaje to sprzatam a dziś dodatkowo i tak często mam że umyłam włosy praniewstawiłam a po śniadanku pomywam:-)a potem takiego lenia łapie że hej dlatego wole to rano robić hehe a czemu to nie wiem może dlatego że taka jestem przebudzona po spaniu:confused::-p

Patrysia ale Ty bedziesz nowe kupowac czy masz po synku??i od jakiego czasu je uzywasz??

Witajcie dziewczynki :-)

Oj w domu jest dobrze :tak:ale nie mam wogóle czasu na internet :-p
Jutro się pakujemy a w czwartek skoro świt wyruszamy do Zakopanego :-)
Robiłam wyniki na tokso i jutro je odbieram, mam nadzieję że już będą całkiem dobre :dry:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-) Buziaczki :blink:

No to Kochana udanego wypoczynku!:tak:Nie zapomnij o nas:tak::-)

Co do tych butelek to my z M własnie planowaliśmy kupic aventu dwie buteleczki:zawstydzona/y::-) No powoli trzeba kompletowac rzeczy bo to pierwsza dzidzia a tak od razu nie wydamy gromady pieniązków. Tylko się zastanawialiśmy ile ml?

reklama
Co do tych butelek to my z M własnie planowaliśmy kupic aventu dwie buteleczki:zawstydzona/y::-) No powoli trzeba kompletowac rzeczy bo to pierwsza dzidzia a tak od razu nie wydamy gromady pieniązków. Tylko się zastanawialiśmy ile ml?

racja racja i my także zaczniemu już zakupy pomału robić:tak:a ze spokojem starczą te małe buteleczki maks do 150 ml.;-)ja do teraz takich używam a te duże leża :tak:a dlaczego bo jak pisałam małe są lepsze w trzymaniu i piciu niż te duże a z Aventu potrafia nieźle być duże :tak:

Do góry