reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)
Patrysiu ja na moim połówkowym byłam później, chyba na przełomie 22-23 tygodnia, więc nie wiem czy można tak jak Ty chcesz pójść, ja bym chyba zaczekała, ale zawsze lepiej zadzwonić i zapytać ginka :tak:

Miłego dnia Dziewczynki!

rozmawiałam z dziewczynami które znają się nieco na tym a głównie taka jedna na styczniówkach(to nasz informacyjna kobitka):-)i powiedziała że smiało moge isć bo mój tc będzie dobry na to badanie bo robi się je nawet od 18 tc a ja praktycznie wejde już w 20 tc;-):-)tak więc ide 20 sierpnia bo jednak M pasuje lepiej i też to będzie równy miesiąc od ostatniej wizyty a gin mówił że mam przyjśc za miesiąc;-)tak więc szybciej maluszka zobacze:-)

OKRUSZYNKA no właśnie kobitki mi przypomniały o tobie i faktycznie długo cię nie ma pewnie jesteś rozpakowana:-)

reklama
tam dziewczyny ja jeszcze w dwupaku,,derya nie spieszy sie na swiat..zostal mi rowny tydzien..jestem ciekawa czy kruszynka juz jest po wszystkim...pozdrawiam was i zycze milego dzionka..

Pyszczku jak nie masz takiej mozliwiosci u siebie w szpitalu to nie ma sie nawet nad czym zastanawiac ;-)
ja mam duzo kolezanek ktore z zoo korzystaly i nie znam zadnej ktora bylay niezadowolaona ...

Patrysiu spokojnie mozesz isc!
polowkowe sie wykonuje miedzy 18 a 22tyg. ja bede szla w 19 z kawalkiem :tak:

Pozdrawiam Wszystkie

Hej.u mnie już wszystko jasne-jedna krecha:-(
tylko teraz kompletnie zgłupiałam.:baffled:
kiedy ja mam się starać o tą dziewuszke?
korzystam z kalendarzyka małżeńskiego w piekiełku i niewiem cotam wpisać
że @ trwała 3dni to wtedy staranka sie przesuwają niż jak by bylo 5dni @.
i co mi stego teraz wyjdzie to nie wiem:confused:

Tusia.. a nie bylas na betce?
Przykro mi Kochana :*
Ja zerkalam na ten kalendarzyk.. ale nie wiem czy to taka pewna informacja.. bardziej polecam stronke 28dni jest tam nas troszke dziewczyn .. poobserwowac tempke ...testy owu.. i do dziela ;-)Trzymam kciuki by sie udalo!!
DZIEWCZYNKI KOCHANE >>BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH:))))))

reklama
Ja już w domku, czas na mieście spędziłam miło (Gosia to pewnie dzięki Twoim życzeniom miłego dnia ;-):-)), gorąco się zrobiło, ale dałam radę, odwiedziłam kilka sklepów, aptekę itd. i wróciłam do domu :)

Patrysiu aha, skoro tak to idź kiedy Wam z M pasuje na połówkowe, ja już nie pamiętam jakie miałam zalecenia od gina kiedy przyjść, więc pewnie dziewczyny mają rację :tak: ale buuu... nie idziesz razem ze mną 24.08 :confused: ale za to 20.08 w urodziny mojego M :-D

Kicia no to fajnie że Twoje koleżanki były zadowolone, ja nie mam co sobie tym głowy zaprzątać, jak sama napisałaś :sorry2::-)

Kiki córcia nie chce na świat, bo u mamusi w brzuchu tak dobrze.. :-):-D zdrówka kochana

Sylwia Buziak!

Do góry