reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

z przyjemnych rzeczy :-) Dzisiaj nasza 5 rocznica ślubu a z mniej przyjemnych, ze mąż zapomniał :baffled::eek:

Napisałam mu przypomnienie na telefonie i dałam alarm, szkoda ze nie widzieliscie jego miny jak odczytywał przypomnienie :-D:-D:-D:-D
wszystkiego naj naj z okazji 5 rocznicy slubu zycze duzo milosci bo ona przetrwa wszystko samych slonecznych dni..wytrwalosci wyrozumienia przez nastepne dlugie lata:-)szkoda ze mezulek zapomnial ale juz mu przypomnialas wiec zrobi ci jakas niespodzianke i to z nawiazka dlatego ze zapomnial..:tak:;-):-)

reklama
Paula25

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.;-)

kwiaty_zamiast_slow_5.jpg

Bershka

Z okazji Waszej 5-tej rocznicy życzę Wam,abyście dalej szli przez życie,trzymając się mocno za ręce, zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.... ;-)

07.jpg

I wspołczuje tego co musisz przezywac...jednak jak juz pisałam, Bóg doświadcza tylko te osoby, co do których jest pewien,ze sobie poradzą... będzie dobrze- zobaczysz.wiara czyni cuda- anufifi tez jest tego zdania i Pyszczek takze wiesz;-)

Wszytskie dziewczynki serdecznie pozdrawiam-bez wyjatków:sorry:

Buziale

Patrysia dzieki za kolejny pomysła jak ubierac maluszka - body + rajstopki fajne połączenie :-) a to co piszesz o szwagierce jest bardzo smutne..:-( Dobrze że dałaś jej znać że może na Ciebie liczyć w tych trudnych chwilach..

Paula wszystkiego najlepszego z okazji Imienin!!! :-)

Bershka kochana, tulam Cię mocno i wierzę że jednak z synkeim będzie wszystko dobrze! I życzę Tobie i Męzowi wszystkiego dobrego z okazji 5 rocznicy ślubu! Kolejnych wielu wspaniałych małżeńskich lat pełnych szczęścia i miłości! :-)

Ostatnia edycja:
Margarittka wiara czyni cuda, to prawda :tak: a jak tam u Ciebie? Jak pogoda, nadal upały? Pozdrawiam ciepło!

Kiki pewnie że masz rację, dzieci i w 7dmym miesiącu się rodzą i są zdrowe :tak: ale Ci dobrze że nie wiesz co to mdłości, mnie nadal męczą poranne mdłości i wymioty, ale dzielnie je znoszę :tak: nie narzekam.

Kicia fajnie że się odzywasz do nas tu na forum! :-) I tak jak napisałam wcześniej - ja też wiem co to mdłosci :-D a dzisiaj 19sty tydzien zaczynam ;-)

Royanna weźmiesz jakies leki i wyniki na pewno się poprawią, ciekawe co z ta tarczycą, oby wszystko dobrze było :tak:

Pyszczku słodki:-D nie mozna miec wszytskiego i pogoda od wczoraj typowo irlandzka:angry: leje, pochmurno i szaro i buro buuuuuu.Ale przywyklam juz;-) Tydzien nas słonko rozpieszczało- to i tak dluuugo. buziale;-)

Cześć dziewczyny...
Widzę że piszecie sporo...a ja właśnie mam odwiedziny mamy przez 2 tygodnie i mało zaglądam na BB.
Bershka...dacie sobie radę...będę się modliła za Twojego małego ludzika :) Dzieciaki są silniejsze niż nam się wydaje- wierz mi..wiem co mówię.... Dużo siły i wiary życzę

Kochane tak sobie myślę że wątek o tym planowaniu płci...i zastanawiam się ilu z was tymi metodami udało się faktycznie trafić w płeć?? Na ile w praktyce to się sprawdza? Tak pytam z ciekawości...
Ja mam jeszcze trochę do testowania...ale coś czuję że nie jestem w ciaży..:( Takie mam przeczucia) :(

Miłego dnia wam życzę paaaa

Margarittka ojj wiem coś o takiej pogodzie! Jak mieszkałam w Londynie jakiś czas, to ten przejmujący zimny wiatr mnie dobijał! :szok: No i deszczowo było często, ale jak już przyszło ciepło, to tak jak u Ciebie - upał na maksa - więc wiem co to znaczy :-D ściskam Cię mocno!

Madzia ja jeszcze nie wiem czy synka czy córeczkę będę miała, niedługo powinnam się dowiedzieć, więc wtedy napiszę czy metoda się sprawdziła :-D w sumie to najpierw próbowaliśmy na córeczkę, ale jak nie wychodziło to poszliśmy na całość i przytulaliśmy się i przed i po owulce, więc nie wiem co z tego wyjdzie :-D Ale tak samo nasza Kiki pisała że też szczególnie nie celowała a babeczka i tak się udała! Więc różnie może być :-)

reklama
Do góry