reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Słabo widać tu mój brzusio ale nie mam innego, obiecuje ze dam nowe swieże i z bliska :tak:

śliczne zdjęcie a brzusio widze widze;-)no i kurka zaskoczyłaś mnie bo patrząc po avatarku ja myślałąm że ty jesteś czarnulką no i patrze a tu blondi się kłąnia:-)

Dziewczyny zauwazyluscie ze nie ma naszej Pauli miala 5maja miec usg i sie od tego momentu nie odezwala:-(martwie sie o nia:-(

Dziewczyny a czym sie rozni usg 3d od 4d??Bo mi lekarka powiedziala ze jak pojde na usg polowkowe i bardzo chce miec 3d to najlepiej robic podczas tego polowkowego usg!!

no włąśnie ciekawe jak tam u PAULI na usg oby było wszystko dobrze w sumie na pewno:tak:a z tym usg myśle że to samo bo wsumie pisze się tak 3d/4d że to ogólnie to samo tak myśle:confused:

reklama
Kiki o 3 synków, a to teraz musi byc córcia:)
Anufii plany są owszemy ale do działania to mi narazie daleko, najpierw dieta, jeszcze karmię przeciez, poóżneij poszaleć trzeba, a staranka za jakis czas może, jak mąz zechce.

Gosieńko ja Quinny odradzam za wszelka cenę....to jest badziewie....naprawde....
jesli chodzi o Mac Larena to ja wybrałam czarnego ze srebrym i z kolorowymi wkładeczkami ....mnie zalezy przede wszystkim na wygodzie......
wiem ze szukasz wózka do 1600 zł ...poszukaj wiec na allegro mutsy taki jak Aga kupiła...to fajny wózek ....choc ty jeszcze musisz miec lekki.....hmmmm....poszukam ci czegoś ...tylko wiesz ja bardziej patrze na wygode i jakośc niz wyglad ale cosik ci podesle

Kiki ja tez się nie boję pracy i obowiązków przy dziecku, w każdym razie przygotowuję się na nie, ale wiesz, pierwszy raz zostanę mamusią, to niesamowite że urodzę nowego czlowieka, który będzie do mnie mówił "mamo" :-) no i chciałabym byc dobrą mamą, potrafić wychowac dziecko na mądrego i porządnego człowieka :tak:

Bershka ja tez inaczej sobie Ciebie wyobrażałam :tak::szok: ale bardzo ładnie wyglądasz :-)

Agnieszko tak czasem właśnie bywa w życiu że trzaba liczyć tylko na siebie. Podziwiam Cię że dajesz sobie radę mimo braku bliskich, ale na szczęście masz swojego M :tak: na pewno Ci to wynagradza. Ja mam nadzieję że tez sobie poradzę i sprawdzę się jako mama

Gosia ja tez się martwię o Paulę :confused:

Anufifi Ty wózka szukasz na necie a ja maszynki do mielenia mięsa :-D zrobiłam dzisiaj pulpety w sosie na obiad, ale mam już dosyć tego mielonego mięsa ze sklepu :wściekła/y::angry: gdzie jest 35% mięsa w mięsie i kupa konserwantów. Tyle mam w zamrażarce mięska ze świnki ze wsi, a nie mam czym zmielić na mielone czy lasgne :wściekła/y: wrrr...

reklama
Do góry