reklama
T
Tusia.
Gość
witam.jestem nowa.planuję dzidziusia a dokładniej córe,morze jakieś rady dostane. jestem z lubelskiego.
:-)
:-)
P
patrysia*
Gość
Dziewuszki miłego dnia - potem jeszcze zajrzę :-)
Pozdrowionka!
dzięki temu już mi tak nie gada bo wie że jej odpalemiłego dnia:-)
kiki750321
Fanka BB :)
masz racje bereshka,,piekne slowa,,,obejmuja wszystko..;-):-)...a mnie się wydaje z mojego doświadczenia, ze jak się czegoś bardzo chce to jest właśnie na odwrót. Chyba Bóg daje nam do zrozumienia, ze płeć jest najmniej ważna i pokazuje nam drogę i miłość do dzieci niezależnie od tego czy jest ono dziewczynką czy chłopczykiem. Jesteśmy tak zalatani, zabiegani i zapracowani, ze szukamy sobie dodatkowych bodźców pocieszających czyli m.in marzymy o córeczce lub synku, patrząc na to z innej strony dziecko wychowuje się tak samo i kocha identyczną miłością :-) Dziewczynki, głowa do góry. Zobaczcie ile jest chorych dzieci, rodzice rezygnują ze swojego życia żeby zająć się dzieckiem do końca swoich dni, najważniejsze zeby nasze maluchy dobrze się rozwijały a my z uśmiechem patrzyły na swoje pociechy i były z nich dumne ;-)
kiki750321
witam dziewczyny..
agnieszko bardzo sie ciesze ze dziewczynka...super..ja ide na d4 usg 13 maja jestem ciekawa czy potwierdzi dziewczynke,,wtedy zacznie mi sie 26 tyd..twoja corcia sporo wazY,,ja jak bylöam w szpitalu to koniec 23 tygodnia wazyla 500gr.
bereshka tacy sa ludzie,krzywdza ludzi nawet nie zdajac sobie z tego sprawy,,boli to ale coz takie zycie..
pyszczek poradzisz sobie z obawiazkiem zostania mamusia..to cos pieknego nieodwracalnego..karzdy dzien jest inny i nigdy on nie powroci..ja mam trojce swieta i czwarta dzidzia w drodze i naprawde wcyle sie nie boje tego obowiazku..
jarzebinko a moze to dziewczynka lekarz nie powiedzial ze napewno chlopczyk..a jak jest chlopczyk to tez super..
wszystkie inne dziewczyny pozdrawiam i zycze milego dzionka..
agnieszko bardzo sie ciesze ze dziewczynka...super..ja ide na d4 usg 13 maja jestem ciekawa czy potwierdzi dziewczynke,,wtedy zacznie mi sie 26 tyd..twoja corcia sporo wazY,,ja jak bylöam w szpitalu to koniec 23 tygodnia wazyla 500gr.
bereshka tacy sa ludzie,krzywdza ludzi nawet nie zdajac sobie z tego sprawy,,boli to ale coz takie zycie..
pyszczek poradzisz sobie z obawiazkiem zostania mamusia..to cos pieknego nieodwracalnego..karzdy dzien jest inny i nigdy on nie powroci..ja mam trojce swieta i czwarta dzidzia w drodze i naprawde wcyle sie nie boje tego obowiazku..
jarzebinko a moze to dziewczynka lekarz nie powiedzial ze napewno chlopczyk..a jak jest chlopczyk to tez super..
wszystkie inne dziewczyny pozdrawiam i zycze milego dzionka..
kiki750321
medio to karolek duzy chlopak rosnie jak na drozdzach..ja mam medio 3 synow i teraz jest prawdopodobnie dziewczynka..przytulalismy sie przed owulka i w sama owulke i po wiec juz sama nie wiem kiedy zaciazylam..pozdrawiam;-):-)buziaczki dla dzieciaczkow:-):-)Kiki a dziękuję Karolek ma się dobrze, cycuś z niego, śpi z nami w nocy nie musze do niego wstawać, duży chłopczyk mam juz 8650.
A co u Ciebie, Ty masz juz 2 synków, tak? A teraz a byc córcia? Ile dni przed owulką przytulaliście się?
agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
Bersha zgadzam się z Tobą z wypowiedzią powyżej kazde dzieciątko kocha sie tak samo.... jak tylko poczujesz jego kopniaki ruchy itd niepozwolisz nigdy skrzywdzic swojego dziecka a plec niema nic do rzeczy ...
ślicznie wyglądasz brzusio jeszcze malutki mój już duzy balon jest
Kiki 4d jest super ja praktycznie na kazdej wizycie mam usg w 4d bo lekarz taki sprzet posiada wiec robi zawsze na nim usg ale jak widac nawet usg 4d moze sie pomylic....
pyszczek codoobowiazków napewno dasz sobie rade jestem tego pewna , ja na moich tesciów niemam co liczyc od kad Oliverek sie urodzil do dnia dziejszego jeszcze ani raz go niepilnowali nawet sie niezapytali czy potrzebuje go zostawic zeby cos załatwic ..... ja o tym wiedziałam zanim planowałam dziecko ze jestem zdana sama na siebie i meza ja swoich rodziców niemam więc naprawe uwież mi wszystko da sie pogodzić ;-)
pozdrawiaski
ślicznie wyglądasz brzusio jeszcze malutki mój już duzy balon jest
Kiki 4d jest super ja praktycznie na kazdej wizycie mam usg w 4d bo lekarz taki sprzet posiada wiec robi zawsze na nim usg ale jak widac nawet usg 4d moze sie pomylic....
pyszczek codoobowiazków napewno dasz sobie rade jestem tego pewna , ja na moich tesciów niemam co liczyc od kad Oliverek sie urodzil do dnia dziejszego jeszcze ani raz go niepilnowali nawet sie niezapytali czy potrzebuje go zostawic zeby cos załatwic ..... ja o tym wiedziałam zanim planowałam dziecko ze jestem zdana sama na siebie i meza ja swoich rodziców niemam więc naprawe uwież mi wszystko da sie pogodzić ;-)
pozdrawiaski
reklama
ale zescie naskrobaly a nie bylo mnie w biurze tylko godzinke:-)
Dziewczyny zauwazyluscie ze nie ma naszej Pauli miala 5maja miec usg i sie od tego momentu nie odezwala:-(martwie sie o nia:-(
Bershka prawie brzusia Ci nie widac a to zdjecie w rzepaku to juz w ogole nie pokazuje brzuszka:-)
I tez zgadzam sie z tym co wczesniej napisalas ze nie wazna plec ale to ze bobas zdrowy i ze w ogole mozemy go miec:-)
Dziewczyny a czym sie rozni usg 3d od 4d??Bo mi lekarka powiedziala ze jak pojde na usg polowkowe i bardzo chce miec 3d to najlepiej robic podczas tego polowkowego usg!!
Dziewczyny zauwazyluscie ze nie ma naszej Pauli miala 5maja miec usg i sie od tego momentu nie odezwala:-(martwie sie o nia:-(
Bershka prawie brzusia Ci nie widac a to zdjecie w rzepaku to juz w ogole nie pokazuje brzuszka:-)
I tez zgadzam sie z tym co wczesniej napisalas ze nie wazna plec ale to ze bobas zdrowy i ze w ogole mozemy go miec:-)
Dziewczyny a czym sie rozni usg 3d od 4d??Bo mi lekarka powiedziala ze jak pojde na usg polowkowe i bardzo chce miec 3d to najlepiej robic podczas tego polowkowego usg!!
Podziel się: