reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jest... :-)

Ale miałam dziś zalatany dzionek.. nie dość, że w pracy, to jeszcze po...:baffled: dopiero co siadłam na tyłku...
I jeszcze na sam koniec mąż, mnie papierkową robotą ze swojej pracy zawalił "kochanie? zrobisz to za mnie...?..." a sam zwiał na trening...:baffled:

Lecę robić, bo zaraz padnę na twarz... :eek:

reklama
Kurcze Dziewczyny
Odkąd zrobiło się ciepło nie bywam w domu a juz przed kompem to w ogole albo tak jak teraz nocami :)))
Chcialam tylko wydukac ze mimo tego pamietam u Was i kibicują starączkom i trzymam kciuki za zafasolkowane mamusie :)))
Buziole

WITAM

Co u moich dziewczynek słychać ?
Widzę, ze wieczorkami raczej odpoczywacie, bez kompka i bardzo dobrze :tak:

Gosiu dla siebie nic nie kupiłam wczoraj na zakupach ale za to Olinowi w h&m kurteczkę na wiosnę, pokusiłam się bo była obniżka ale po pracy pojechałam do Fashion House do Jaworzna i tam byłą ładniejsza z Coccodrillo i dzisiaj oddaję tą z H&M :zawstydzona/y:;-)

Moja dobra koleżanka wczoraj była na wizycie ginek. i okazało się, ze ma ciążę martwą :-:)-:)-( w 9tc obumarła teraz ma 11 tc. Tak mi cholernie przykro dziewczyny. Cieszyła się a tu niestety. Ma już chłopczyka 4 letniego i pierwszą ciąże też poroniła. Lekarz mówi, ze w jej przypadku tak moze być, ze co druga ciąża jest ok albo, że porania dzieci dziewczynki :-(

Idę ją troszku poprzytulać

hej dziewczyny!znowu widze pustki na forum...nie ladnie..ja dzis trano bylam z Maju na pobraniu krwi i mala spisala sie nie medalnawet ani razu nie zaplakala...ja tez skozystalam z okazji i zrobilam sobie podstawowe badania bo w sumie nie wiem co jest zalecane w poczatkach ciazy(jakie badania)

Bershka tak mi przykro ze Twoja znajoma cos takiego przezyla,ja tez sie tego boje i licze dni do nastepnego piatku...jakby mnie cos takiego spotkalo to nie wiem co bym zrobila:-(ale nie ma co sie martwic na zapas nie??

Ja jak patrze na kawe to zaraz pawia puszcze bleeeeeee a jej zapach masakra:-( [

DZIEŃ DOBEREK:-)
BERSHKA ojejku tak jest to smutne moja siostra też poroniła pierwszą ciąże i niestety przez to ciężko jej zajśc co do gina chodzi i pomaga jej tzn.bada itp.jest to przykre:-:)-:)-(a tak bardzo chce mieć maleństwo,jak narazie to naszymi sie zajmuje tzn.moim Dominisiem i mojej drugiej siostry Nikusiem i Wiktorią:-)
Ja musze sobie jakies fajne buty kupić:-)ale nie wiem kiedy:-D
BUZIAKI I MIŁEGO DZIONKA ZYCZE"SŁONECZNEGO":-D

hej laseczki:-)
ja wpadłam sie przywitac
mam manjane na calego
przedwczoraj nasza rocznica slubu, wczoraj mojej mamity imieninki, a jutro tescie przyjezdzaja na parę dni, więc pewnie odezwę się w poniedziałek
dziś idę zarejestrować moje autko:-):-)
no i musze skończyć zdjęcia i reklamy bo do jutra trzeba oddać
normalnie 24h to za mało
buziaki wielkie:**********************************

Witajcie - melduję się żebyście się nie martwiły ;-)
Anufifi dzięki za troskę :sorry: i wszystkim Dziewczynkom które przejmują się moim losem :sorry:

Jakie piękne słońce i ciepełko na dworku, rano M zawiózł mnie na badania krwi, które miałam zrobić przed poniedziałkową wizytą u gina.
Gosia - dla Twojej wiadomości - ja zrobiłam Morfologie 8 DIFF+retikulocyty, Mocz analiza ogólna z osadem, Glukoza, WR, Toxoplazma IgM, Toksoplazma IgG. A Tobie lekarz nie zlecił takich badań?

Buziaki i pozdrowionka dla Anufifi, Bershki, Beti, Czarodziejki, jarzębinki, Margaritty, Sylwii, Ptasiorka, Pauli, Royanny, Patrysi, Madzi, Gosi i tych które pominęłam!

U mnie ok, leżę dalej, kłuje mnie w brzuchu raz z prawej raz z lewej, ale się nie poddaje ;-)

WITAM KOBITKI:-)
U mnie dzionek minął bardzo dobrze:-)na kawce u mnie znajoma była,Dominiś się wyszalał na dworzu że aż na stojąco zasnął:-DA teraz odpoczywam:-)
TAKŻE POZDRAWIAM:-)

reklama
Do góry